İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Bu müzik çalara albüm kapağı eklenen uygulama neydi acaba bilen var mı?

luckysleven

luckysleven

Üye
az önce telefonu sıfırladım açılış ekranında oturum açma ekranına bir türlü bağlanamadı dolayısıyla yedekleri yükleyemedim tekrarmı sıfırlamam lazım yedekleri yüklemek için yardımcı olursanız sevinirim

Banada oldu aynisi tus kilidini kapatip actim duzeldi ama 5 dakika falan bekledim

Media player diye bir uygulama var arayuz falan harika dedigin album kapagi olayida var ama sarkiyi ileri geri alma yok : )

alical33

alical33

Üye
Banada oldu aynisi tus kilidini kapatip actim duzeldi ama 5 dakika falan bekledim

Media player diye bir uygulama var arayuz falan harika dedigin album kapagi olayida var ama sarkiyi ileri geri alma yok : )
Ben player istemiyorum ya xbox müzik de kapakları getirsin yeter vardı öyle bişey ama :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bugün bilgisayara Nokia recovery tool programını kurarken birsürü hata verdi kurulumda neden kaynaklanmış olabilir bu durumu yaşayan varmı bilgisayara yeni format attım üstelik. Program açılıyor telefonuda görüyor bu şekilde telefonu sıfırlasam sorun çıkarır mı açıkçası çekiniyorum
Microsoft Visual C kurulmuyor onda hata veriyor driverlarda hata veriyor ama yinede program çalışıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar bu akıllı verideki kullanımımı sıfırlamanın bir yolu var mı? Paketimle paralel gitmiyor. 300 MB civarında bir kayma var. Onu düzeltmek istiyorum da

Abi bide vaktinde Gameloft 1520 kullananlara falan hediye oyunlar vermişti. Şimdi onları indiremiyorum. Ne yapmam gerek? @papakudioflu @bulutsuzgece satın alma geçmişimden bakıyorum. Bu uygulama artık yayınlanmıyor diyor ama mağazada baktığımda satın al çıkıyor

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar bu akıllı verideki kullanımımı sıfırlamanın bir yolu var mı? Paketimle paralel gitmiyor. 300 MB civarında bir kayma var. Onu düzeltmek istiyorum da

Abi bide vaktinde Gameloft 1520 kullananlara falan hediye oyunlar vermişti. Şimdi onları indiremiyorum. Ne yapmam gerek? @papakudioflu @bulutsuzgece satın alma geçmişimden bakıyorum. Bu uygulama artık yayınlanmıyor diyor ama mağazada baktığımda satın al çıkıyor
akıllı veride tarih ayarı olarak bu günü gösterin ve şuanki kalan miktarıda kota olarak gösterdiğinizde sorununuz çözülür

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
hookword

hookword

Üye

Tag editor var bende ancak müzik çalarda otomatik bulma yok manuel olarak mp3lere ekleniyor. Çoklu mp3 seçme özelliği de mevcut.

conquer_or

Üye
Arkadaşlar ben telefonu aldığımdan beri kapasitif tuşların ışıkları yanmıyor. Tamam gündüz yanmaması normal ortam ışıklı ama dikkat ettim geceleri bile yanmıyor. İnternette aradım ama net bir sonuca ulaşamadım. Bu durumun bir çözümü var mı acaba?

...decode...

...decode...

Üye
Arkadaşlar ben telefonu aldığımdan beri kapasitif tuşların ışıkları yanmıyor. Tamam gündüz yanmaması normal ortam ışıklı ama dikkat ettim geceleri bile yanmıyor. İnternette aradım ama net bir sonuca ulaşamadım. Bu durumun bir çözümü var mı acaba?

Çünkü 625 ve 1320 cihazlarında kapasitif tuşların ışığı bulunmuyor.

• Beğen
Tepkiler: conquer_or
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Gdr 1 ile gelmesi bekleniyor

neyle gönderildiyse gönderildi.
ya bi sorum olacaktı bende Windows Phone 8.1 beta yuklu ayarlardan yazılım guncellemeyı kontrol ettıgım zaman telefonuz güncel diyo . Telde lumia 925 chan guncellemesi gelmıs herkese ama bana gelmemiş neden acaba ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ya bi sorum olacaktı bende Windows Phone 8.1 beta yuklu ayarlardan yazılım guncellemeyı kontrol ettıgım zaman telefonuz güncel diyo . Telde lumia 925 chan guncellemesi gelmıs herkese ama bana gelmemiş neden acaba ?

Beta yuklulere henüz gelmedi

ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz :)))))

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
pekı nasıl orjınale dönerim acaba
pekı nasıl orjınale dönerim acaba

Yazılım destek bolumunde ilgili konular var programların isimleri aklımda değil şu an

ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz :)))))

YkPkY

YkPkY

Üye
Birader şu atleti değiştir artık kaç hafta oldu.
İyi görünmüyor ;)

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: emz
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ne diyorsunuz?

Üst Alt