8.1 bet avar ise ses tuşlarına bastığınızda üstte çıkan 10 ses seviyesi kısmını full yapın, eğer 8.0 var ise ses seviyesini 30 ayarlayın duyarsanız büyük ihtimal, birde farklı müziklere bakarsanız iyi olur bazılarını duymak gerçekten zorArkadaşlar bu alarmın sesini nasıl arttırıp azaltıyoruz bazen uyandırmıyor beni yahu. Çok düşük çalıyor.
Evet dostum baya düşük bence ya biri arasa daha çok çıkıyor aynı parça.Bildirim sesini 10 da olsa yinede kısık çalıyor
Alarm maksimum üç defa çalıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ilki kısık ikinci ve üçüncüde ses artıyor. Ama şarkının da sesi az ise duyulmayabiliyor mesela zil seslerinde Skate parçası uyandırıyor. Ayrıca bir ara kullandığım zil sesi şuydu:Arkadaşlar bu alarmın sesini nasıl arttırıp azaltıyoruz bazen uyandırmıyor beni yahu. Çok düşük çalıyor.

düşük çıkması müzikle iligli ben onuda üstte belirtmiştim bende mesela sorunsuz olarak gayet rahat duyuluyorEvet dostum baya düşük bence ya biri arasa daha çok çıkıyor aynı parça.
bende şimdi deneyince fark ettim normalde aynı gibi geliyordu ama peş peşe yapınca fark anlaşıldı düzeltilir haralde bilemiyorumAlarm sesi olarak skate yi seçiyorum hatta seçerken dinlediğimde bangır bangır bağırıyor ama alarm çalarken yarı yarıya düşük çıkıyor ses
o sorunu çözdüler çoğu kişinin başına gelmiyor sizin sistem ne acaba şuanŞu kulaklığın arama- sms geldiğinde sağ tarafın sesinin gitmesini bir halledemediler kaç güncelleme geldi geçti. Şarkının en güzel yerinde telefonu kapat/aç çok sinirlendiriyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bu kulaklık sorununu 620 de hiç yaşamadım acaba sadece 920 demi oluyor bu olay ?Şu kulaklığın arama- sms geldiğinde sağ tarafın sesinin gitmesini bir halledemediler kaç güncelleme geldi geçti. Şarkının en güzel yerinde telefonu kapat/aç çok sinirlendiriyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bende şimdi deneyince fark ettim normalde aynı gibi geliyordu ama peş peşe yapınca fark anlaşıldı düzeltilir haralde bilemiyorum
o sorunu çözdüler çoğu kişinin başına gelmiyor sizin sistem ne acaba şuan
malasef öyle bir şeçenek yok ancak şöyle bir şekilde engelliye bilirsiniz akıllı veri tasarufunu yükseğe alıp denerseniz büyük ihtimal olamzsa farklı seçeneklere alıp tekrar deneyin faydası olacabilecek tek seçenek budur birde akıllı veriden tasaruf modunu açık kota koyup devamlı veir tasaruffu moduda etkili olabilir, biraz karışık oldu amaArkadaşlar ie ile internette gezinirken otomatik açılan açılır pencereleri nasıl engelleyebilirim. Ayar oldum yahu , malum sitelerde sıkıntı yaşıyorum)