İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar, evleaks artık sızıntı paylaşmayacağını duyurdu.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar bu alarmın sesini nasıl arttırıp azaltıyoruz bazen uyandırmıyor beni yahu. Çok düşük çalıyor.
8.1 bet avar ise ses tuşlarına bastığınızda üstte çıkan 10 ses seviyesi kısmını full yapın, eğer 8.0 var ise ses seviyesini 30 ayarlayın duyarsanız büyük ihtimal, birde farklı müziklere bakarsanız iyi olur bazılarını duymak gerçekten zor

skynet

Üye
Bildirim sesini 10 da olsa yinede kısık çalıyor

beats

beats

Üye
Arkadaşlar bu alarmın sesini nasıl arttırıp azaltıyoruz bazen uyandırmıyor beni yahu. Çok düşük çalıyor.
Alarm maksimum üç defa çalıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ilki kısık ikinci ve üçüncüde ses artıyor. Ama şarkının da sesi az ise duyulmayabiliyor mesela zil seslerinde Skate parçası uyandırıyor. Ayrıca bir ara kullandığım zil sesi şuydu:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videoyu *.mp3'e çevirip bununla uyanıyordum ki uyanamamak mümkün değil, eğer bu da olmuyorsa Şener Şen'e teessüflerinizi sunabilisiniz. :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Evet dostum baya düşük bence ya biri arasa daha çok çıkıyor aynı parça.
düşük çıkması müzikle iligli ben onuda üstte belirtmiştim bende mesela sorunsuz olarak gayet rahat duyuluyor

skynet

Üye
Alarm sesi olarak skate yi seçiyorum hatta seçerken dinlediğimde bangır bangır bağırıyor ama alarm çalarken yarı yarıya düşük çıkıyor ses

enessrsy

enessrsy

Üye
Şu kulaklığın arama- sms geldiğinde sağ tarafın sesinin gitmesini bir halledemediler kaç güncelleme geldi geçti. Şarkının en güzel yerinde telefonu kapat/aç çok sinirlendiriyor :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Alarm sesi olarak skate yi seçiyorum hatta seçerken dinlediğimde bangır bangır bağırıyor ama alarm çalarken yarı yarıya düşük çıkıyor ses
bende şimdi deneyince fark ettim normalde aynı gibi geliyordu ama peş peşe yapınca fark anlaşıldı düzeltilir haralde bilemiyorum
Şu kulaklığın arama- sms geldiğinde sağ tarafın sesinin gitmesini bir halledemediler kaç güncelleme geldi geçti. Şarkının en güzel yerinde telefonu kapat/aç çok sinirlendiriyor :D

o sorunu çözdüler çoğu kişinin başına gelmiyor sizin sistem ne acaba şuan

skynet

Üye

Bu kulaklık sorununu 620 de hiç yaşamadım acaba sadece 920 demi oluyor bu olay ?

enessrsy

enessrsy

Üye
bende şimdi deneyince fark ettim normalde aynı gibi geliyordu ama peş peşe yapınca fark anlaşıldı düzeltilir haralde bilemiyorum
o sorunu çözdüler çoğu kişinin başına gelmiyor sizin sistem ne acaba şuan

8.1 pre. resmi sürümde çözdülerse bir bilgim yok ama şu anda olabileceğin en son versiyonu yüklü.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Merhaba arkadaşlar , alttaki ereişim noktası oluşturmak için kullanılan niteliklerin windows phonecası lazım bana :) bu nitelikler android için , bana erişim noktası ,yeni oluştur için çevirebilecek biri varmı ? :)
-APN =
-Bağlantı Noktası=
-Sunucu=
-Apn türü =
-Apn protokolü =
-Apn doloşım protokolü =

barannn79

barannn79

Üye
Edit

Son düzenleme:

tgoksen1

Üye
Arkadaşlar günaydın turkcell romlu 620(taahhütname ile almıştım) vodafone hattımda çalışmıyor arama ve sms atabiliyorum ama internete giremiyorum nasıl yapacağım edevek varmı

fraps34

Üye
Arkadaşlar ie ile internette gezinirken otomatik açılan açılır pencereleri nasıl engelleyebilirim. Ayar oldum yahu , malum sitelerde sıkıntı yaşıyorum :))

beats

beats

Üye
Site nedir ? Bu zamana kadar hiç rastlamadım açılır pencereye. Eğer bağlantının yeni sekmede açılmasıysa, İE>Ayarlar>Adres çubuğu düğmesi işlevi>Sekmeler yapıp kolayca kapatın.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar ie ile internette gezinirken otomatik açılan açılır pencereleri nasıl engelleyebilirim. Ayar oldum yahu , malum sitelerde sıkıntı yaşıyorum :))
malasef öyle bir şeçenek yok ancak şöyle bir şekilde engelliye bilirsiniz akıllı veri tasarufunu yükseğe alıp denerseniz büyük ihtimal olamzsa farklı seçeneklere alıp tekrar deneyin faydası olacabilecek tek seçenek budur birde akıllı veriden tasaruf modunu açık kota koyup devamlı veir tasaruffu moduda etkili olabilir, biraz karışık oldu ama :)

beats

beats

Üye
Arzu edenlere Cortana:

Ya da Huna:

Gifleri.

• Beğen
Tepkiler: skynet, GianniInfantino ve bulutsuzgece
kamil5028347

kamil5028347

Üye
az önce telefonu sıfırladım açılış ekranında oturum açma ekranına bir türlü bağlanamadı dolayısıyla yedekleri yükleyemedim tekrarmı sıfırlamam lazım yedekleri yüklemek için yardımcı olursanız sevinirim

luckysleven

luckysleven

Üye
Prognoza parali olmus : )

Üst Alt