bulutsuzgece
Üye
Ya magazada futbol menejerlik oyunu yok mu hıc ?
Şöyle bir şey var:
Windows Phone için "TFM WP8" uygulamasına göz atın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ya magazada futbol menejerlik oyunu yok mu hıc ?
verilen bilgiler dahilinde şuanda tekrar güncelleme başladığı söyleniyor ancak kuran biri varsa sizde de gözükmesi gerekiyor biraz beklemeniz gerekiyor şuan yapacak başka bir şey yokayarkardan bölge ye girdim türkiye yazıyor ..
bölge ayarı türkiye yazıyor ..
EKSTRA bilgiler kısmında Lumia Black yazıyor .. sence guncellemenın gelmesı için ne yapmam gerekıyor
senin ekstra bilgi yerinde ne yaziyorArkadaslar magazada display uygulamasinin ekran goruntuleri ile benim telefondaki goruntunun neden uzaktan ve yakindan alakasi yok : )8.1 ve cyan kurulu bu arada
bide Prewiev for indirdim onu açtıgımda next diyo sonra e posta edresi istiyoama sonuçta bata 8.1 bnde yuklu öyle gene next demesi anlamadımverilen bilgiler dahilinde şuanda tekrar güncelleme başladığı söyleniyor ancak kuran biri varsa sizde de gözükmesi gerekiyor biraz beklemeniz gerekiyor şuan yapacak başka bir şey yok
senin ekstra bilgi yerinde ne yaziyor
bide Prewiev for indirdim onu açtıgımda next diyo sonra e posta edresi istiyoama sonuçta bata 8.1 bnde yuklu öyle gene next demesi anlamadım
Yahu arkadaşlar bu mağazayı açtığımızda sayfayı aşağı kaydırınca mağaza yazısının "ğ" nin alt tarafı gidip geliyor. O nasıl bir saçmalık ? Bir deneyin. Garip bir şey çıkıyor.

Hemen ss atayımbende (8.0) bişi yok, sanırım 8.1deki yeni mağaza görünümünden bahsediyorsunuz. merak ettim şimdi![]()

Rehberde ayarlarda simden içe aktar tarzı birşeyler yazması gerekiyor. Bir bakın.Arkadaşlar yeni hat aldım fakat telefon numaralarımı rehbere kaydedemiyorum bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Hemen ss atayım
Telgrafla gönderildi. (L520)

Aynen öyle. Çok garip duruyor. Önceden böyle olmuyordu. Umarım düzeltirler. Kaliteyi bozuyorresimlerden anladığım kadarıyla "ğ" harfine resim denk gelince arkada kalıyor, ama yazı denk gelince yazı arka planı saydam olduğu için "ğ" yazının üstüne çıkıyor. Tabi tuhaf bi durum oluyor haliyle
Son teknoloji ile gönderildi.
böyle yaptıgında Windows 8.1 mi geliyo ?Dil bolge amerika olacak kapat ac sonra geliyor telefona ama ingilizce..