İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ya magazada futbol menejerlik oyunu yok mu hıc ?

Şöyle bir şey var:

Windows Phone için "TFM WP8" uygulamasına göz atın

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye
Whatsapp kapalı betada

fotoğraf gönderme seçim ara yüzünde değişiklikler olduğu

Gruptaki kişi sayısının eklendiği ve belki de en önemlisi

Hız kazandırıldığı dile getirilmiş

Şansımız olsada denesek
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ayarkardan bölge ye girdim türkiye yazıyor ..
bölge ayarı türkiye yazıyor ..
EKSTRA bilgiler kısmında Lumia Black yazıyor .. sence guncellemenın gelmesı için ne yapmam gerekıyor
verilen bilgiler dahilinde şuanda tekrar güncelleme başladığı söyleniyor ancak kuran biri varsa sizde de gözükmesi gerekiyor biraz beklemeniz gerekiyor şuan yapacak başka bir şey yok

• Beğen
Tepkiler: Nokia Belle
luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar magazada display uygulamasinin ekran goruntuleri ile benim telefondaki goruntunun neden uzaktan ve yakindan alakasi yok : )8.1 ve cyan kurulu bu arada

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
'Whatsapp mesaj bildirimlerini engelleyecek gata tespit etti' sizde de çıkıyor mu bu?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Arkadaslar magazada display uygulamasinin ekran goruntuleri ile benim telefondaki goruntunun neden uzaktan ve yakindan alakasi yok : )8.1 ve cyan kurulu bu arada
senin ekstra bilgi yerinde ne yaziyor
verilen bilgiler dahilinde şuanda tekrar güncelleme başladığı söyleniyor ancak kuran biri varsa sizde de gözükmesi gerekiyor biraz beklemeniz gerekiyor şuan yapacak başka bir şey yok
bide Prewiev for indirdim onu açtıgımda next diyo sonra e posta edresi istiyoama sonuçta bata 8.1 bnde yuklu öyle gene next demesi anlamadım

luckysleven

luckysleven

Üye
senin ekstra bilgi yerinde ne yaziyor
bide Prewiev for indirdim onu açtıgımda next diyo sonra e posta edresi istiyoama sonuçta bata 8.1 bnde yuklu öyle gene next demesi anlamadım

Bende cyan vs vs yaziyor bende butun guncellemeler yapili ama ayarlar hala eskisi gibi

emz

emz

Üye
Yahu arkadaşlar bu mağazayı açtığımızda sayfayı aşağı kaydırınca mağaza yazısının "ğ" nin alt tarafı gidip geliyor. O nasıl bir saçmalık ? Bir deneyin. Garip bir şey çıkıyor.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yahu arkadaşlar bu mağazayı açtığımızda sayfayı aşağı kaydırınca mağaza yazısının "ğ" nin alt tarafı gidip geliyor. O nasıl bir saçmalık ? Bir deneyin. Garip bir şey çıkıyor.

Oha hiç fark etmemiştim çok kötü gorunuyor :D

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bende (8.0) bişi yok, sanırım 8.1deki yeni mağaza görünümünden bahsediyorsunuz. merak ettim şimdi :)

• Beğen
lamia925

lamia925

Üye
Arkadaşlar yeni hat aldım fakat telefon numaralarımı rehbere kaydedemiyorum bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi

ihsan.snmz

Üye
Tek tek elle kayıt etmiştim ben kartta ki numaraları alamadım

emz

emz

Üye
Arkadaşlar yeni hat aldım fakat telefon numaralarımı rehbere kaydedemiyorum bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Rehberde ayarlarda simden içe aktar tarzı birşeyler yazması gerekiyor. Bir bakın.;)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Hemen ss atayım :D

Telgrafla gönderildi. (L520)

resimlerden anladığım kadarıyla "ğ" harfine resim denk gelince arkada kalıyor, ama yazı denk gelince yazı arka planı saydam olduğu için "ğ" yazının üstüne çıkıyor. Tabi tuhaf bi durum oluyor haliyle :)

Son teknoloji ile gönderildi.

• Beğen
emz

emz

Üye
resimlerden anladığım kadarıyla "ğ" harfine resim denk gelince arkada kalıyor, ama yazı denk gelince yazı arka planı saydam olduğu için "ğ" yazının üstüne çıkıyor. Tabi tuhaf bi durum oluyor haliyle :)

Son teknoloji ile gönderildi.
Aynen öyle. Çok garip duruyor. Önceden böyle olmuyordu. Umarım düzeltirler. Kaliteyi bozuyor ;)

Secret Light

Secret Light

Üye
Arkadaşlar benim telefon canı isterse internete giriyor saçma birşey ama 8.1 preview durumu yukleyipte hattını taşıyıp internet ayarlarını manuel yaptım bazen giriyor internete bazen girmiyor ve çok can sıkıyor acil işim oluyor yarım kalıyor internet kesiliyor bide daha yeni paket yaptım durmadan manuel hep ayar yapıyorum telefonu kapatıp açıyorum nasıl bir çozum buluruz acaba bilen varmı ??

efege

Üye
Merhaba. Cortana nasıl kurabilirim?surum guncel fakat cortana yok bende?

luckysleven

luckysleven

Üye
Dil bolge amerika olacak kapat ac sonra geliyor telefona ama ingilizce..

Üst Alt