İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Aynı görüşte değilim. Süreler ve gecikmeler konusuna isyan edenlere herkes hak veriyor zaten. Ama benim sözüm TASLAĞA isyan edenler içindi.Ayrıca Ressam örneği bence çok güzel bir benzetme. O ressam uzun süredir var olan ünlü bir ressamda olsa (Microsoft). Gecikmesine de isyan edilebilir. Ama daha güzel yapmak için uğraştığı resmin ilk boyanmamış taslağına bakıp kötü resim demek saçma olmaz mı? (Ön izleme sürümüne bakıp beğenmedim kötü bu) gibi.
Ön izleme sürümüne kimsenin isyan etmeye hakkı yok. Genel bir güncelleme yapılmadı yüklemek için elli takla atıp ya bu niye böyle demek çok saçma. Adı üstünde preview sürümü beta bile sayılmaz. Benim söylemek istediğim candy crush saga gibi uzun zamandır varolup ama hala markette olmayan oyun ve uygulamalar mesela sahibinden.com çok lazım oluyor ama yok. Umarım zamanla çözülür herşey.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

yusuff76

yusuff76

Üye
Arkadaşlar lumia 520 de videoyu nasıl sd karta taşırız

c.kayıkcı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Dostum ben çok şans verdim..amber dan beri olan bir sorun bu ve artık can sıkıcı olmaya başladı.. Sürekli telefonu restart etmek durumunda kalmak da hoş birşey değil sen de takdir edersin ki

Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

bugracivcik

Üye
Arkadaşlar eğer yanlış yere konu açtıusam affola. Ben telefonda video izlemeye giriyorum videoya tıklayınca atıyor nedenini bilen var mı

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi.

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
@Mr.H

...decode...

...decode...

Üye
Lumia Kullanıcıları Kulübü'ne post atmıştım ama ilgi çekmedi, buraya da atayım :)

Nawzil'den yeni haberler var, tam olarak kesin olmamakla birlikte Windows Phone 8.1 güncellemeleri hakkında tarihler vermiş, bu tarihleri de bir Microsoft çalışanından almış.

--

Özetlemek gerekirse 8.1 final sürümü 31 Mayıs'ta, Lumia Cyan güncellemesi Haziran'da, 8.1 GDR1 güncellemesi Temmuz, güzel özelliklerin geleceği 8.1 GDR2 güncellemesi Ekim'de olacakmış, fakat bunlar kesin tarihler değil başta söylediğim gibi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu tarihlerde gelsin..bütün söylediklerimi geri alacam söz :)

slmrt

slmrt

Üye
whatsapp teki bildirim gelme sıkıntısı bugün sabah düzeldi bilginize hiç bi güncelleme falan gelmeden düzeldi birkaç arkadaşımda daha düzeldi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
whatsapp teki bildirim gelme sıkıntısı bugün sabah düzeldi bilginize hiç bi güncelleme falan gelmeden düzeldi birkaç arkadaşımda daha düzeldi

bende de düzeldi bugün denedim sorun yok.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar eğer yanlış yere konu açtıusam affola. Ben telefonda video izlemeye giriyorum videoya tıklayınca atıyor nedenini bilen var mı

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi.
Bu sorun bende de olmuştu 8.1 de iken.Bölgeyi ABD yapmıştım ondan sonra VİDEO uygulamasına güncelleme geldi o güncellemeyi yapınca bu sorun çıkmıştı.

skynet

Üye
Dokuna gelen güncelleme ile artık çift tık için pil uyarısı kalkmış :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
benim bu gün viber gitti vibere girebiliyorum arkaş en son ne zaman girmiş her şey rahat gözüküyor yazı yazıyorum altta paylaş kısmı bomboş karşıya gönderemiyorum ya
birde arakdaşlar bu nfc olayını bir çözemedim, ben üni öğrenci kartımı okutmak istiyorum görmeye görüyor ancak kayıt altına alması gerekiyor ve ayarlarda-nfc de "güvendiğim uygulamalar burada henüz bir şey yok" yazısı var, burada gözükmesi gerekiyorda hangi programı kurduysam olmadı bunu çöze bilen varmı aranızdaarkadaşlar şuan magazaya bağlanılmıyor sizde de böyle bir sorun varmı, internette sorun olmadıgı kesin biliyorum

skynet

Üye
Evet hatta kapatma özelliği de gelecekti :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Valla hocam ben black'i yüklediğimden beri kullanıyorum çift tıkı ama hiç şarj ile ilgili problem yaşamadım :)

Farkı olur çünkü dokunmatik devrede olmuş oluyor

Çırak ile gönderildi

SERT_ANCA

Üye
Arkadaşlar facebookta video paylaştığımda sadece video linki görünüyor nasıl duzeltebilirim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar wp8.0 yüklü L920 de kayıtlı GİF leri nasıl hareketli olarak görebilirim.

Üst Alt