İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye

ayarlar sizde de böyle mi? Bende 3.5 gb ne bu?

WP8'de ayarların içine pek çok şey dahil diye biliyorum. (Emin değilim ama galiba saveler, mailler vs. dahil)

skynet

Üye
Bende de 3,4Gb

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
WP8'de ayarların içine pek çok şey dahil diye biliyorum. (Emin değilim ama galiba saveler, mailler vs. dahil)
ama çok değilmi
@skynet bende uygulama verisiyle o civara denk geliyor

@bulutsuzgece
@papakudioflu

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

ayarlar sizde de böyle mi? Bende 3.5 gb ne bu?
ey maşallah o ne öyle? :) bende Ayarlar 104MB görünüyor.dikkatimi çekti de, boyutun büyük kısmı Uygulama Verisi olarak görünüyor (açık mor) bende o kısım çok ama çok küçük bi çizgi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

bende niye böyle gösteriyor o zaman değişik

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beyler acaba unlocktan oyun yüklüyoruz ya oraya mı yükleniyor

n000k

n000k

Üye
geçen denemişlerdi forumda.tele birkaç kere reset çektirerek güncellemeleri getirmişlerdi arkadaşlar. birdene bakalim olcakmi..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Üst üste birkaç reset (ses kısma ve güç tuşuna birlikte basıp parmakları çekmeden telin kapanıp birkaç saniye sonrasında titremesine kadar bekleyerek, titreme ile tuşları serbest bırakarak telin restart olmasını sağlamak) işe yarıyor. Bunu birkaç kez üst üste deneyin guncellemeniz varsa patır patır dökülecekler. (YkPkY nickli arkadaşımıza bu çözüm önerisi için tekrar teşekkürler).

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
PureFood

PureFood

Üye
ben de atayım bari :D

biganes

Üye
Arkadaşlar l820 var bnde. Şebeke+ ayarları bağlantı hızında 4G de var önceden yoktu sanki yada varmıydı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
L.Black güncellemesi ile eklendi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

skynet

Üye
Arka planda hiç bir uygulama açık tutmadığım halde 1.5 saat telefonu elime almadım %90 olan şarjım %30'a düşmüş ve telefonu elime aldığımda da hafif bir sıcaklık vardı bunun sebebi sizce ne olabilir ?

Edit; Sorun system tiles uygulamasından kaynaklanıyormuş kaldırdım şarj sürem normale döndü :oke:

Son düzenleme:
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar yardım edrmisiniz Black güncellemesini yükledikten sonra glance screen de hatalar olmaya başladı her seferinde açılmıyor tuşların kilidini açıyorum sonra kilitleyince glance çalışıyor bazen de hemen çalışıyor Black ten önce çok iyi çalışıyordu

YkPkY

YkPkY

Üye
reset at ve lumia pusher uygulamasıyla güncellemelerini kontrol et

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
güncelleme yok soft reset attım

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Arkadaşlar Deer Hunter 2014 oyununun windows phone için çıkma ihtimali yok mudur ? Hiç bi yerde haber bile yok :)

Yönetici tarafından düzenlendi:
HeroMR

HeroMR

Üye
Soft Reset atınca herhangi bir veri kaybı oluyor mu birde nasıl atılıyor?

Üst Alt