İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
bildiğim kadarı ile 3-4 yıl önce turcell yedekleme yapmıştım ancak herhangibir programdan degildi belirli bir numaramı ne vardı oraya istediginiz verileri bir şekilde yolluyordunuz ancak nasıl yapıldıgını unuttum telde n73 dü kurdugum bütün programlar hala duruyor bende yani programla olsa hatırlardım diye düşünüyorum neyse

Ben androidden yeni geçtim windowsa. Androidde uygulamayla yapılıyordu. (Sistem biraz değişti artık resimleri filan da yedekleyebildiği için uygulama gerekiyor [ben sadece kişileri yedekliyorum resimler zaten skydriveda]) Veya Turkcell İletişim Merkezine gidip de yedekletilebiliyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ben androidden yeni geçtim windowsa. Androidde uygulamayla yapılıyordu. (Sistem biraz değişti artık resimleri filan da yedekleyebildiği için uygulama gerekiyor [ben sadece kişileri yedekliyorum resimler zaten skydriveda]) Veya Turkcell İletişim Merkezine gidip de yedekletilebiliyor.
ben o zamanda resim müzik yedeklemeye izin veriyordu 50mb boyutu vardı öyle hatırlıyorum tabiki daha fazla geliştirildiği için uygulama gerekebilir

Emre

Üye
bu haber Doğru mu gerçekten 2016 Kadar mı sürecek Wp8 ona göre wp8 alacağım ?

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
evet 2016 ya kadar destek atacaklar söz verildi resmi olarak

HeroMR

HeroMR

Üye

Microsoftun sitesinde yazdığına göre %100 doğru ancak değişiklik olabilir sonuçta:

"Bu sayfadaki bilgiler Microsoft 'ne tabidir. Bu siteyi düzenli olarak ziyaret ederek bu gibi değişiklikleri inceleyin."

şeklinde bir yazı olduğundan istediği zaman istediği gibi değiştirir microsoft. Ancak kolay kolay durduk yere değiştireceğini sanmıyorum.

Emre

Üye
Microsoftun sitesinde yazdığına göre %100 doğru ancak değişiklik olabilir sonuçta:

"Bu sayfadaki bilgiler Microsoft 'ne tabidir. Bu siteyi düzenli olarak ziyaret ederek bu gibi değişiklikleri inceleyin."

şeklinde bir yazı olduğundan istediği zaman istediği gibi değiştirir microsoft. Ancak kolay kolay durduk yere değiştireceğini sanmıyorum.
gerçekten Üzüldüm aklımda Nokia Lumia 525 Vardı :(

beats

beats

Üye

tüm şirketlerde vardır Microsofta özgü değil her hakkı saklıdır vs. değişim hakkını saklı tutar gibi, bakarsanız xp desteği bitti bitiyor derken daha bu sene 8nisanda bitiyor daha Vista,7 devam ediyor bunlara da bakmak gerekir

HeroMR

HeroMR

Üye
gerçekten Üzüldüm aklımda Nokia Lumia 525 Vardı :(

Yok alabilirsiniz %99.99 o tarihte biter sadece şirketin batması, satılması, sistemin tamamen hackerlar tarafından çözülmesi vb. ihtimaller sebebiyle %0.01 değişebilir. Ayrıca kötüye değişmek zorunda da değil destek arttırılabilir. Hatta 8.1 yayınlanınca güncellemeyi verirse ona da belki +18 ay verir... O yazıyı yazmak zorunda microsoft. İstediğiniz firmaya bakın görmediğiniz kaç milyon madde vardır. Özellikle google'ninkileri okursanız adam size istediğini yapsın hak idda edemezsiniz. Zaten böyle bir sözleşmen olmazsa batar firman. En basitinden haber sitelerine bakın hiçbir haberin sorumluluğunun kabul edilmediği vb. çok sayıda madde var..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar haritalara güncelleme geldi ama bakıyorum uydu görünümünü sanki süs olarak koymuş oraya. Benim 6 yıldır yaşadığım yer koca koca siteleri yolları hala daha tarla gösteriyor. Uydu görünümü koydun madem guncellesene.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Arkadaşlar bu böyle gitmez. Sorunları paylaşalım diye başlık açılmış ama 266 sayfa olmuş. İnsanlar bu başlıktan nasıl yararlanacak? Çoğu soru arada kaynayıp gidiyor. Buna çözüm olarak sorun başlıklarının ayrılmasını talep ediyorum. Böyle bir kategorilendirme bizi samanlıkta iğne aramaktan kurtaracaktır. Örneğin;

Kamera ve lensler ile ilgili sorunları paylaşalım
Sosyal uygulamalar (facebook, twitter, whatsapp vb.) ile ilgili sorunları paylaşalım
Haritalar ve navigasyon sorunlarını paylaşalım
Sistem, hafıza ve ayarlar konusundaki sorunları paylaşalım

Aslında çok başlık çıkar ama daha da fazlalaşırsa bu sefer de insanların bir kısmı bazı başlıkalara hiç uğramayabilir. Ama üç yada dört başlık altında toplarsak iyi olur diye düşünüyorum. Bilmiyorum kullanıcı arkadaşlar ve yöneticiler ne düşünür.

HeroMR

HeroMR

Üye
Arkadaşlar bu böyle gitmez. Sorunları paylaşalım diye başlık açılmış ama 266 sayfa olmuş. İnsanlar bu başlıktan nasıl yararlanacak? Çoğu soru arada kaynayıp gidiyor. Buna çözüm olarak sorun başlıklarının ayrılmasını talep ediyorum. Böyle bir kategorilendirme bizi samanlıkta iğne aramaktan kurtaracaktır. Örneğin;

Kamera ve lensler ile ilgili sorunları paylaşalım
Sosyal uygulamalar (facebook, twitter, whatsapp vb.) ile ilgili sorunları paylaşalım
Haritalar ve navigasyon sorunlarını paylaşalım
Sistem, hafıza ve ayarlar konusundaki sorunları paylaşalım

Aslında çok başlık çıkar ama daha da fazlalaşırsa bu sefer de insanların bir kısmı bazı başlıkalara hiç uğramayabilir. Ama üç yada dört başlık altında toplarsak iyi olur diye düşünüyorum. Bilmiyorum kullanıcı arkadaşlar ve yöneticiler ne düşünür.

iyi fikir.

Ayrıca bana nedense güncellemeler gelmiyor. Güncelleme yok sanıyorum sonra xxx uygulamasına güncelleme geldi yazıyor forumda marketten giriyorum güncelle çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Black güncellemesinden önce geliyordu.Birde androiddeki gibi tüm arkadaşlarının doğum gününü takvime çekme var mı aradım ama bulamadım.Takvimi buldum:
Güncelleme konusunda hala yardım bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
4MaGuS

4MaGuS

Üye
iyi fikir.

Ayrıca bana nedense güncellemeler gelmiyor. Güncelleme yok sanıyorum sonra xxx uygulamasına güncelleme geldi yazıyor forumda marketten giriyorum güncelle çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Black güncellemesinden önce geliyordu.Birde androiddeki gibi tüm arkadaşlarının doğum gününü takvime çekme var mı aradım ama bulamadım.Takvimi buldum:
Güncelleme konusunda hala yardım bekliyorum...
normalde bende de vardı o dogum günü bazı sorunlar yaşanmıştı 2 defa falan kopyalamıştım yanlışlıkla sonra hepsini sildim şimdi geri getiremiyorum bende nasıl yacagız bilen varsa yardımcı olsun lazım oluyor arada

HeroMR

HeroMR

Üye
normalde bende de vardı o dogum günü bazı sorunlar yaşanmıştı 2 defa falan kopyalamıştım yanlışlıkla sonra hepsini sildim şimdi geri getiremiyorum bende nasıl yacagız bilen varsa yardımcı olsun lazım oluyor arada

Eğer Office 360 varsa o linktekini yapabilirsin yoksa ben facebookta yine oradakiyle aynı şekilde etkinliklere geldim dışarı aktar dedim doğum günlerini dışarı aktara sağ tıkladadım linki kaydet dedim yeni sekmede açtım otomatik bir dosya indi sonra microsoft hesabıma girdim takvim aktar dedim o dosyayı seçtim oldu ama seknronizasyonlu olmaması kötü offica 360 kurunca senkronizasyonlu yapacağım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Eğer Office 360 varsa o linktekini yapabilirsin yoksa ben facebookta yine oradakiyle aynı şekilde etkinliklere geldim dışarı aktar dedim doğum günlerini dışarı aktara sağ tıkladadım linki kaydet dedim yeni sekmede açtım otomatik bir dosya indi sonra microsoft hesabıma girdim takvim aktar dedim o dosyayı seçtim oldu ama seknronizasyonlu olmaması kötü offica 360 kurunca senkronizasyonlu yapacağım.
ben outlook olarak açıyorum senin dediğini denedim yine böyle açıldı masaüstüne bir şey indiriyor ancak onu hotmaile girdiğimde bir hata oluştu dosya boş diyor anlamadım gitti dosyaya ilk giridiğimde de bir uyarı alıyorum daha sonra açıyor büyük ihtimal ondan ancak farklı türlüde indiremedim word exel olarak açmıyor dogal olarak ne yapcam bilemiyorum

HeroMR

HeroMR

Üye
ben outlook olarak açıyorum senin dediğini denedim yine böyle açıldı masaüstüne bir şey indiriyor ancak onu hotmaile girdiğimde bir hata oluştu dosya boş diyor anlamadım gitti dosyaya ilk giridiğimde de bir uyarı alıyorum daha sonra açıyor büyük ihtimal ondan ancak farklı türlüde indiremedim word exel olarak açmıyor dogal olarak ne yapcam bilemiyorum

Benimde şuan çıkmam lazım yoksa detaylı yazardım istersen bir ara TeamViewer ile deneyebilirim yapmayı.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
senkronizasyon var ki! Ayarlar -> E-posta+Hesaplar menüsünden Facebook hesabınızı tanımlayın. hem kişileriniz, hem doğum günleri hem etkinlikler hepsi senkronizasyon olacaktır. Kişileri istemiyorsanız Kişiler Hubundan filtreleyip facebook kişilerini gizleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
HeroMR

HeroMR

Üye
senkronizasyon var ki! Ayarlar -> E-posta+Hesaplar menüsünden Facebook hesabınızı tanımlayın. hem kişileriniz, hem doğum günleri hem etkinlikler hepsi senkronizasyon olacaktır. Kişileri istemiyorsanız Kişiler Hubundan filtreleyip facebook kişilerini gizleyebilirsiniz.

Teşekkürler. Bu yöntemi bilmiyordum. (Facebook hesabı eklemiştim ama kişilerde facebooktaki kişilerin gözükmesi rahatsız ediyordu)

----------------------------------------------------------------

Ayrıca bana nedense güncellemeler gelmiyor. Güncelleme yok sanıyorum sonra xxx uygulamasına güncelleme geldi yazıyor forumda marketten giriyorum güncelle çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Black güncellemesinden önce geliyordu.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ayrıca bana nedense güncellemeler gelmiyor. Güncelleme yok sanıyorum sonra xxx uygulamasına güncelleme geldi yazıyor forumda marketten giriyorum güncelle çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Black güncellemesinden önce geliyordu.
bekleyin, 1-2 gün içinde manuel olarak güncelleme yapmadığınız zaman ve internete bağlı olduğunuz sürece elbet güncellemeyi görecektir. ve bir kere gördü mü artık her gün aynı saat diliminde güncellemeleri kontrol edip size gösterecektir. her sistem güncellemelerinden sonra yaşanan bir sıkıntı, çözümü beklemek :) (gerçi bi çözüm daha var ama onun konusunu bulmak lazım :) )

HeroMR

HeroMR

Üye
bekleyin, 1-2 gün içinde manuel olarak güncelleme yapmadığınız zaman ve internete bağlı olduğunuz sürece elbet güncellemeyi görecektir. ve bir kere gördü mü artık her gün aynı saat diliminde güncellemeleri kontrol edip size gösterecektir. her sistem güncellemelerinden sonra yaşanan bir sıkıntı, çözümü beklemek :) (gerçi bi çözüm daha var ama onun konusunu bulmak lazım :) )

Teşekkürler. Ben de bir çözüm hatırlıyorum ama ne kadar arasamda bulamadım sanırım ana ekrandaki kısayolunu kaldırıyorduk filan tam hatırlamıyorum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

ayarlar sizde de böyle mi? Bende 3.5 gb ne bu?

Üst Alt