İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar cihazını sakarya telekom'a götüren oldu mu daha önce tamir için?
ve genpa'nın teknik servisi kendisinden alınmamış olsa bile nokia marka cihazları tamir ediyor değil mi?

çok eskiden başka bir nokia'mı sts'ye vermiştim.

YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar cihazını sakarya telekom'a götüren oldu mu daha önce tamir için?
ve genpa'nın teknik servisi kendisinden alınmamış olsa bile nokia marka cihazları tamir ediyor değil mi?
genpa kvk nokiayı bıraktı.ilgilenmiyolar artık bayağıdır

ademoz05

ademoz05

Üye
çok eskiden başka bir nokia'mı sts'ye vermiştim.
benim hoparlörden çok az cızırtılı ses geliyor ama vermek istiyorum servise bir baksınlar.
genpa etiler'e gönderirim herhalde.

genpa kvk nokiayı bıraktı.ilgilenmiyolar artık bayağıdır
kvk bıraktı ama genpa bırakmadı diye biliyorum.

edit: gerçi kvk da bıraktı ama eski telefonlara destek veriyorlar galiba. geçen hafta evde öylece duran nokia 5320xm telefonuma komple kasa değişimi yaptırdım.

PureFood

PureFood

Üye
ben de 5320xm'yi 4 kere servise verdim. Bir kez sts, uç kez teleservice. Dördüncüsünde değişim istedim anakartı değiştirmişler. Bataryayı çıkarınca anladım. Nokia kom.a.ş. Yazmıyordu. Yıl 2010 ortası bu arada. 4 yıl olacak.

genpa ücretli yapıyor benim bildiğim?

ademoz05

ademoz05

Üye
ben de 5320xm'yi 4 kere servise verdim. Bir kez sts, uç kez teleservice. Dördüncüsünde değişim istedim anakartı değiştirmişler. Bataryayı çıkarınca anladım. Nokia kom.a.ş. Yazmıyordu. Yıl 2010 ortası bu arada. 4 yıl olacak.

genpa ücretli yapıyor benim bildiğim?

valla bilmiyorum işte üstat mail attım yarın cevaba göre hareket ederim ya da arar sorarım garanti dahilinde yapacaklar mı diye

• Beğen
Tepkiler: PureFood
beats

beats

Üye
arkadaşlar şunu dener misiniz.
ekran döndürme 'kilitli,dikey' durumunda olsun. Ayarlardan hakkında kısmına gidin telefonu yaturın. Bende kilitli olduğu halde telefon yan döndü. İlginç geldi. Sizde de böyle mi?
aynı durum kamera uygulamasında da geçerli

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Arkadaşlar bu indirdiğimiz xap uzantılı oyun dosyasını hem telefona hem sd karta attım ama bir türlü telefonda nerede bulamadım. Oyunu oradan kurmak istiyorum, kuramıyorum. Telefonda nasıl bulacağım bu dosyayı?

Tamam buldum, mağaza bölümünde çıkıyormuş SD kart seçeneği.

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar bu indirdiğimiz xap uzantılı oyun dosyasını hem telefona hem sd karta attım ama bir türlü telefonda nerede bulamadım. Oyunu oradan kurmak istiyorum, kuramıyorum. Telefonda nasıl bulacağım bu dosyayı?

Tamam buldum, mağaza bölümünde çıkıyormuş SD kart seçeneği.
telefonun direk hafızasına atarsanız yer falan sorun değilse bende küçük programlar direk kuruluyor 920 hafıza kartı takılamayan cihazlarda öyle anında yüklüyor onun dışında mağazada sd kart seçeneği çıkıyor sizin için

gurmer21

Üye
merhaba arkadaşlar

lumia520 kullanıcısıyım.gdr 3 yüklemiştim daha önce.magaza güncellemeleri otomatik olarak mağazada gözükmüyor Elle yapmak gerekiyor.Bunun çözümü varmıdır acaba?ayrıca telefonun sanal klavyesinin tuşları çok küçük.Farklı bir klavye varmıdır?Tskler

technocu1

Üye
arkadaşlar benim rehber Facebook ile entegre.yani Facebook taki kişiler rehberde. Facebook tan birini sildim.fakat rehberdende silmek istediğimde sil seçeneği aktif değil. Silinmiyor.Bu sorunu nasıl çozebilirim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Facebooktan sildiğin kişi ilk senkronizasyona (eşitlemeye) müteakip telefondan da silinir. Eşitlemeyi manuel yapmak istersen Ayarlar/Eposta + Hesaplar'dan facebook hesabının üzerine basılı tut ve çıkan Eşitle seçeneğine tıkla tamamdır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: technocu1
PureFood

PureFood

Üye
merhaba arkadaşlar

lumia520 kullanıcısıyım.gdr 3 yüklemiştim daha önce.magaza güncellemeleri otomatik olarak mağazada gözükmüyor Elle yapmak gerekiyor.Bunun çözümü varmıdır acaba?ayrıca telefonun sanal klavyesinin tuşları çok küçük.Farklı bir klavye varmıdır?Tskler

Belirli bir saatte kablosuz internet ya da 3G açık olunca otomatik güncellemeler geliyor. Bende mesela sabah 8 civarı açık olduğunda geliyor.

Klavye maalesef yok.

gurmer21

Üye
cok tskler

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu arada titreşim nedeniyle nokia careye gittim bu gün telefonu bayan aldı denedi ayarlarına baktı ayarı varmı diye modeli sordu daha sonra içerde bir kaç kişi ile görüştü içerde büyük ihtimal diğer modeller ile denedi titreşim normal bence başka telefonlada denedik bize aynı geldi dedi bana göre aynı degil kesin fark var neyse istersen bırak dedi ama bence bırakma dedi müsteri temsilcisi böyle diyorsa birde en başta ben telefonu bırakmak istemiyorum bura yapılabiliyorsa hemen yapılsa ben alsam olurmu falan dedim ilk burda uğraşıyoruz olmazsa istanbula gidiyor falan filan normal yürütmeliği söyledi

technocu1

Üye
Facebooktan sildiğin kişi ilk senkronizasyona (eşitlemeye) müteakip telefondan da silinir. Eşitlemeyi manuel yapmak istersen Ayarlar/Eposta + Hesaplar'dan facebook hesabının üzerine basılı tut ve çıkan Eşitle seçeneğine tıkla tamamdır.
hocam teşekkürler halloldu.Fakat her seferinde manuel olarak mı yapacağım sildiğim anda kendisi otomatikman neden senkronize etmiyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hocam teşekkürler halloldu.Fakat her seferinde manuel olarak mı yapacağım sildiğim anda kendisi otomatikman neden senkronize etmiyor.
Rica ederim. Sistem, hesaplarınızdaki kişilerinizi belli aralıklarla denetler ve değişiklikleri otomatik olarak eşitler. Bunu hemen (anlık olarak) yapmıyor olmasındaki sebep ise, veri bağlantı ücretlerinden tasarruf sağlamaktır. Yani özetle bu işlem içinde yedeklemede ki mantık geçerlidir.

Not: Telefonunuz yedeklemeleri otomatik olarak kaydetmek için Wi-Fi bağlantısını bekler. Bir hafta boyunca Wi-Fi ağına bağlanmazsanız, Uygulama listenizde yapılan değişiklikler ve ayarlar hücresel veri bağlantısı kullanılarak kaydedilir.

• Beğen
Tepkiler: technocu1
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Arkadaşlar telefonda kayıtlı olan microsoft hesabında ki herşeyi (yedekleme, satın alınan uygulama, rehber vb.) başka bir hesaba aktarmanın herhangi bir yolu var mı ?

hookword

hookword

Üye
Satın alınan uygulamaları nasıl getiriyoruz teli sıfırladıktan sonra

narnia16

narnia16

Üye
Satın alınan uygulamaları nasıl getiriyoruz teli sıfırladıktan sonra
Mağazada ilgili uygulamaya girip satın al dediğinizde bu uygulamayı zaten satın almıştınız diyor ve yükleme seçeneği geliyor.

• Beğen
Tepkiler: hookword
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar telefonda kayıtlı olan microsoft hesabında ki herşeyi (yedekleme, satın alınan uygulama, rehber vb.) başka bir hesaba aktarmanın herhangi bir yolu var mı ?
güzel bir soru normalde yedeklemeler skydriveda gözükse belki müdahale edilebilir ancak hiç bir şekilde görünmüyor ve bu şekilde şuanlık yapılamıyor gibi

Üst Alt