mantıklıasphalt güncellemeye çalışıyorum arkadaşlar 820 mb iniyor diyor ve hafızada yer yok diyor anlamadım şimdi ! illaki güncellemesi için oyunun kendisinimi silmeliyim.

zaten güncellemeden sorna kayıtlar silinmiyormu boşuna diğer uygulamları silmiş olabilirsiniz ben kayıtlar siliniyor diye biliyorum32 mb boş yer vardı, minion rush ,teple run ve hill climb racingi sildim 522 mb oldu boş yer. zaten oyun yok başka. Bunların megabaytlarca yer kaplamasınıda hiç anlayamıyorum sistemde.
Sizde de oluyor mu arkadaşlar; bende internet explorer ayarlarından geçmişi sil komutunu verince "gözatma geçmişi siliniyor" ibaresi altında dakikalarca uğraşıyor. Çok uzun sürüyor. Kapatırda yeniden açarsam bir daha denersen hemen bitiyor![]()

yessssSizde de oluyor mu arkadaşlar; bende internet explorer ayarlarından geçmişi sil komutunu verince "gözatma geçmişi siliniyor" ibaresi altında dakikalarca uğraşıyor. Çok uzun sürüyor. Kapatırda yeniden açarsam bir daha denersen hemen bitiyor![]()
Onun için uyg. geliştiricisiyle görüşüp, tester olmak istediğini bildirmelisin.arkadaşlar şu beta programları denememiz için ne gerekiyor örnek veriyorum passaparolayı indirmek istediğimde inmiyor bunu nasıl indirebilirim?
güç tuşuna basınca titriyor mulumia 920 kapandı bi daha açılmadı pc dede gözükmüyor yardım edebilirmisiniz
denedim olmuyorgüç tuşuna basınca titriyor mu
eğer titremiyorsa pek hayırlı görünmüyor yine de tuş kombinasyonunu deneyindenedim olmuyor
pc ye takılımı şuan belki usb de sorun vardır kendi sarj cihazına takıp ses ve güç tuşlarına basmayı deneyin tabiki bunu yapamadan önce ilk sarjda dursun bir 30dk falan sonra deneyin olmazsa farklı yollar denerizdenedim olmuyor
developer unlock olması gerek telefonununArkadaşlar app Studio sitesinde geliştirdiğim programı telefonu yükleyip test etmem mümkün mü? Mümkünse nasıl yaparım?