İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

gurmer21

Üye
merhaba arkadaşlar,

Lumia520 kullanıyorum.Uygulama mağazasına bağlantı hatası alıyorum sık sık.Uygulama indirmeye çalışığımda hep yarıda kesiyor ilgilenmeniz lazım falan diyor.Beş altı defa tekrarlayınca anca indiriyor.Telefonda en son amber yazılımı yüklü.Bu bir sorunmudur?yoksa mağazanın sık update edilmesinden kaynaklı normal bir durummudur?

luckysleven

luckysleven

Üye
akıllıphone dakıler birebir orjinal degil diyorum şimdi biriyle konustum birebir orjinal buldum bu arkadaş ithalatcıdan yeni getirtti beyaz 920 kasa alıyorum diğer parçalar için arayıp bir sorun 0554 238 12 12 serkan bey asla ucuz olanı tercih etmeyin kasa degısımı yaparken sorun cıkar fu ll olanı ıcınde wifi vs herseyiyle geliyor arkadasa bire bir resimle teyitleştik arayın beyler internetteki siteleri geçin neredeyse hepsiyle konustum tırt

gorebilecegimiz bir site vs varmi peki ve 720 kapagida getiriyormu birde nereye taktiriyorsun ??

jepaq

Üye
eski tip lg telefonum vardı sms ve kişileri aktarmak istedim. verilerimi aktar bölümünde bağlantı yaptım ama doğrudan bir öğe kopyalamazsınız misrosoft veya başka hesap eklemeyi deneyin uyarısı verdi. kopyalama yapması için akıllı bir telefon mu olması gerek?

shirvani

Üye
Arkadashlar bende (L520 ) insayder uyqulamasinda toplam bellek 395 Mb gosteriyor.Bashka uygulamada da denedim ayni 395 Mb gosteriyor.Neden 512 Mb gostermiyor?

beats

beats

Üye
merhaba arkadaşlar,

Lumia520 kullanıyorum.Uygulama mağazasına bağlantı hatası alıyorum sık sık.Uygulama indirmeye çalışığımda hep yarıda kesiyor ilgilenmeniz lazım falan diyor.Beş altı defa tekrarlayınca anca indiriyor.Telefonda en son amber yazılımı yüklü.Bu bir sorunmudur?yoksa mağazanın sık update edilmesinden kaynaklı normal bir durummudur?
cihazı flashla Nokia software updater for retail ile
Arkadashlar bende (L520 ) insayder uyqulamasinda toplam bellek 395 Mb gosteriyor.Bashka uygulamada da denedim ayni 395 Mb gosteriyor.Neden 512 Mb gostermiyor?
sistem, zorunlu çalışması gereken uygulamalar ve kendi yüklediğimiz uygulamalardan dolayı tüm işletim sistemleri böyledir

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 de hareket sensoru yok muydu? Bilen göz uygulaması varken etrafta olan sinema avm v.s şeyleri görürdüm. Gdr2+Amber yüklendikten sonra gdr3 beta yükledim ve bu enteresan hatayı alıyorum. Başka bu hatayı alan var mı acaba?

skynet

Üye
Lumia 620 de hareket sensoru yok muydu? Bilen göz uygulaması varken etrafta olan sinema avm v.s şeyleri görürdüm. Gdr2+Amber yüklendikten sonra gdr3 beta yükledim ve bu enteresan hatayı alıyorum. Başka bu hatayı alan var mı acaba?

Bende de 620 var ama hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım :hmmm İstersen bir soft reset at cihaza belki düzelir :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar yeni bir program buldum normalde kısayol programı ancak kurcalayınca dikkatimi çeken bir şey buldum galiba bu program üzerinde anlık olarak kullanılan ram miktarı gösteriliyor bir kaç uygulama açtım değişiyor ama tam emin olamadım sizce ne bu

gurmer21

Üye
cihazı flashla Nokia software updater for retail ile

sistem, zorunlu çalışması gereken uygulamalar ve kendi yüklediğimiz uygulamalardan dolayı tüm işletim sistemleri böyledir

merhaba
Ben bu telefonu aldıktansonra ilk 2 gün falan hiçmağaza bağlantı hatası vermeden kulandım.Sonra NSU ile cihazı pcye bağladığımdaupdat uyarısı verdi ben de yaptım.Telefon kendini yeniden balattı ve herşey normal olarak gözükürken sık sık mağaza bağlantı hatası vermeye başladı.Ben yine telefonuniçinden fabrika ayarlarına aldım amayine düzelmedi.Sonrasında nokia teknik servise götürdümen son amber yazılımını yüklediler ama sonuç yine aynı.Bu sefer kullandığım airties rt 211 modemi resetledim ve telefondan 3gyi ve veri dolaımı kapattım ve öyle denedim ama yine olmadı.Nokia müşteri hizmetlerini aradım microsoft mağazada güncelleme yapıyordur ondan olabilir dediler.Microsoftu aradım cevap veremiyoruz telefon üreticisini ara dediler.vs vs yani sözün özü hata hala devam ediyor.Şimdi mağazaya girip her uygulama indirme işleminde downloadu yarıda kesiyor ve bağlantı kurulamadı sonra tekrar deneyin diyor.Dokuz,on kez deneyince neticede downloadı yapıyorama bunu her indirmede yapmak beter birşey.Bundan farklı olarak ne yapabilirim acaba?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
merhaba
Ben bu telefonu aldıktansonra ilk 2 gün falan hiçmağaza bağlantı hatası vermeden kulandım.Sonra NSU ile cihazı pcye bağladığımdaupdat uyarısı verdi ben de yaptım.Telefon kendini yeniden balattı ve herşey normal olarak gözükürken sık sık mağaza bağlantı hatası vermeye başladı.Ben yine telefonuniçinden fabrika ayarlarına aldım amayine düzelmedi.Sonrasında nokia teknik servise götürdümen son amber yazılımını yüklediler ama sonuç yine aynı.Bu sefer kullandığım airties rt 211 modemi resetledim ve telefondan 3gyi ve veri dolaımı kapattım ve öyle denedim ama yine olmadı.Nokia müşteri hizmetlerini aradım microsoft mağazada güncelleme yapıyordur ondan olabilir dediler.Microsoftu aradım cevap veremiyoruz telefon üreticisini ara dediler.vs vs yani sözün özü hata hala devam ediyor.Şimdi mağazaya girip her uygulama indirme işleminde downloadu yarıda kesiyor ve bağlantı kurulamadı sonra tekrar deneyin diyor.Dokuz,on kez deneyince neticede downloadı yapıyorama bunu her indirmede yapmak beter birşey.Bundan farklı olarak ne yapabilirim acaba?
yine servise götürüp flaş atmasını isteyin amber öncesi gdr2 haline gelsin o halde deneyin tekrar sorun hala devam ediyormu bu arada normal nette sorun olmuyor degilmi başka modermlere baglanıp deneyin birde

gurmer21

Üye
yine servise götürüp flaş atmasını isteyin amber öncesi gdr2 haline gelsin o halde deneyin tekrar sorun hala devam ediyormu bu arada normal nette sorun olmuyor degilmi başka modermlere baglanıp deneyin birde

yok hocam normal internette gayet iyi.Başka modemlerde denedim yine aynı sorun oluyor.Bu nsu programı ile ben pcden flaşlasam amber öncesine dönmüş oluyormu?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yok hocam normal internette gayet iyi.Başka modemlerde denedim yine aynı sorun oluyor.Bu nsu programı ile ben pcden flaşlasam amber öncesine dönmüş oluyormu?
pc den amber öncesi gdr2 romu dönmek gerekiyor onun için wp yazılım kısmında konular mevcut ordan bakabilirsin yapamazsan servislere verirsen yaparlar diye düşünüyorum

gurmer21

Üye
yazılım kısmında göremedim ama.Ayrıca amber denilen yazılım zaten gdr2 değilmi?

beats

beats

Üye

bu siteden amber öncesi firmware dosyalarını bulabilirsin product codeu gir arayıp bulur fakat ncs kullanman gerekir inen dosyaların başında sayılar olabilir onları RM koduna kadar silip sonra flashlayabilirsin

gurmer21

Üye

bu siteden amber öncesi firmware dosyalarını bulabilirsin product codeu gir arayıp bulur fakat ncs kullanman gerekir inen dosyaların başında sayılar olabilir onları RM koduna kadar silip sonra flashlayabilirsin

Hocam kodu girince bir sürü dosya gösterdi hangisini indirmem gerekiyor?

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
Bilgi için tşkler.Acaba bu kesin bir çözümmüdür?Product code nasıl bulabiliriz?
nsu kullandıysanız orada yazar ya da sim kapağını açıp sim kızağını çekin orada da yazar, daha önce oradan portico fwyi indirdim kullanabilirsiniz sıkıntısız

gurmer21

Üye
nsu kullandıysanız orada yazar ya da sim kapağını açıp sim kızağını çekin orada da yazar, daha önce oradan portico fwyi indirdim kullanabilirsiniz sıkıntısız

Hocam çok sağol bilgi için de.Açıkçacı ben bu konuda bayağı bir acemiyim?Şimdi ben product code girince karşıma bir sürü dosya çıktı bunların hangisini indirmek lazım bi yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım.Valla ücreti neyse size karşılarım yani yeterki şu sorun çözülsün.Şimdi tekrar teknik servise gitmek istemiyorum.Zaten normalde 1 haftadan önce cihaza bakmıorlar.Geçen gün bir arkadaın ricasıyla gittim kırmadılar.Şimdi tekrar gidersem zaten kesin kıllık yapacaklar.

Üst Alt