İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bu gün magaza uygulamasının kendi güncellemeler buldu ve yeni bir şey fark ettim önceden böyle değildi diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin güncelleme gelen uygulamalara girerken önceden normal program kurma gibi geliyordu ancak şimdi resimlere yorumlara izin vermiyor sadece program ve güncelleme kısmı hakkında tek sayfada bilgi veriyor önceden de böylemiydi acaba

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar bu gün magaza uygulamasının kendi güncellemeler buldu ve yeni bir şey fark ettim önceden böyle değildi diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin güncelleme gelen uygulamalara girerken önceden normal program kurma gibi geliyordu ancak şimdi resimlere yorumlara izin vermiyor sadece program ve güncelleme kısmı hakkında tek sayfada bilgi veriyor önceden de böylemiydi acaba
sanırım ben bildim bileli öyleydi :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve n000k
enessrsy

enessrsy

Üye
whatsapp'da fotoğraf göndermek için çekimi düz -telefon dik- yapınca fotoğraf boyutunda (önceden tam ekran oluyordu) bozulma oluyor mu sizde de? Üstten bastırılmış gibi oluyor bende

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
whatsapp'da fotoğraf göndermek için çekimi düz -telefon dik- yapınca fotoğraf boyutunda (önceden tam ekran oluyordu) bozulma oluyor mu sizde de? Üstten bastırılmış gibi oluyor bende
geçen farkettim ben de bi basıklık, ama dik mi çekmiştim şimdi hatırlayamadım. sonrakilerde dzgün diye üstüne gitmemiştim. dur bi deneyeyim dik yazarım tekrarevet :) albümlerden daha önce çekilmiş resim seçince dik/yatay farketmiyor düzgün ancak whatsapp üzerinden yeni resim çekip gönder dediğimizde dik çekilenler basık görünüyor. doğru tespit :)

bbakkus

bbakkus

Üye
arkadaşlar az önce facede geziniyodum adamın biri 520 ye angry birds go yüklemiş burada face linki paylaşılıyosa deneyin bi

Tmobile

Tmobile

Üye
arkadaşlar az önce facede geziniyodum adamın biri 520 ye angry birds go yüklemiş burada face linki paylaşılıyosa deneyin bi
devoloper unlock yapmıştır onu yapınca modern combat 4 dahi yükleniyor :D.

• Beğen
Tepkiler: bbakkus
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bende asphalt 7 almıştım 3-4 kez satın alma işleminiz yapılamadı diye mesaj geldi ama ben oyunu satın almıştım.
Hatta ve hatta.? anlamadım
Craysis 3 bile yüklersin dicektim. Ahhahah :D

Tmobile

Tmobile

Üye
Bende asphalt 7 almıştın 3-4 kez ilkeminiz yapılamadı diye mesaj geldi ama ven oyunu satın almıştım.
Craysis 3 bile yüklersin dicektim. Ahhahah :D
hahaha maalesef o oyun daha çıkmadı lütfen daha sonra tekrar deneyiniz :D.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
black 2 ay sonra gelir bize garanti :D gta da 2015 başı 2017 sonu beklenmektedir :D.
Ya sende biraz abarttın o kadarda erken getiremezler MS olsa bile o kadar erken gelmez hiçbiri GTA en erken 2090 da gelir tahminimce.

bbakkus

bbakkus

Üye
biz ölmeden gelirse güzel olurda nexus 7 de harika oluyor gta

beats

beats

Üye
Usta sen eskide kalmışın o tel çıkalı 2-3 sene oluyor benim bundan önceki telim Nexus 9'du
arkadaş nexus 7 tabletten bahsediyor şuan nexus 5 cep telefonu var siz nexus 9 kullandığınızı söylüyorsunuz şuan bizden kaç yıl ötedesiniz merak ettim :)

Üst Alt