Akhtoher
Üye
billing den gelen maile no coins yazdım artık borcum yok.
Bende Bill Gates benim amca oğlu yazıcam herhalde almazlar eşşek değiller ya.
billing den gelen maile no coins yazdım artık borcum yok.
sanırım ben bildim bileli öyleydiarkadaşlar bu gün magaza uygulamasının kendi güncellemeler buldu ve yeni bir şey fark ettim önceden böyle değildi diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin güncelleme gelen uygulamalara girerken önceden normal program kurma gibi geliyordu ancak şimdi resimlere yorumlara izin vermiyor sadece program ve güncelleme kısmı hakkında tek sayfada bilgi veriyor önceden de böylemiydi acaba

geçen farkettim ben de bi basıklık, ama dik mi çekmiştim şimdi hatırlayamadım. sonrakilerde dzgün diye üstüne gitmemiştim. dur bi deneyeyim dik yazarım tekrarevetwhatsapp'da fotoğraf göndermek için çekimi düz -telefon dik- yapınca fotoğraf boyutunda (önceden tam ekran oluyordu) bozulma oluyor mu sizde de? Üstten bastırılmış gibi oluyor bende
albümlerden daha önce çekilmiş resim seçince dik/yatay farketmiyor düzgün ancak whatsapp üzerinden yeni resim çekip gönder dediğimizde dik çekilenler basık görünüyor. doğru tespit 
devoloper unlock yapmıştır onu yapınca modern combat 4 dahi yükleniyorarkadaşlar az önce facede geziniyodum adamın biri 520 ye angry birds go yüklemiş burada face linki paylaşılıyosa deneyin bi
.bilmiyorum ama alt tarafa proxy falan ayarlar vermişdevoloper unlock yapmıştır onu yapınca modern combat 4 dahi yükleniyor.
özel mesaj olarak atarmısın.bilmiyorum ama alt tarafa proxy falan ayarlar vermiş
Hatta ve hatta..devoloper unlock yapmıştır onu yapınca modern combat 4 dahi yükleniyor.

Hatta ve hatta.? anlamadımHatta ve hatta..![]()
Craysis 3 bile yüklersin dicektim. AhhahahHatta ve hatta.? anlamadım

hahaha maalesef o oyun daha çıkmadı lütfen daha sonra tekrar deneyinizBende asphalt 7 almıştın 3-4 kez ilkeminiz yapılamadı diye mesaj geldi ama ven oyunu satın almıştım.
Craysis 3 bile yüklersin dicektim. Ahhahah![]()
.Bende asphalt 7 almıştın 3-4 kez ilkeminiz yapılamadı diye mesaj geldi ama ven oyunu satın almıştım.
Craysis 3 bile yüklersin dicektim. Ahhahah![]()
aynenO değilde bizim Black ve GTA ya noldu hacı yahahaha maalesef o oyun daha çıkmadı lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
black 2 ay sonra gelir bize garantiaynenO değilde bizim Black ve GTA ya noldu hacı ya
gta da 2015 başı 2017 sonu beklenmektedir
.Ya sende biraz abarttın o kadarda erken getiremezler MS olsa bile o kadar erken gelmez hiçbiri GTA en erken 2090 da gelir tahminimce.black 2 ay sonra gelir bize garantigta da 2015 başı 2017 sonu beklenmektedir
.
Usta sen eskide kalmışın o tel çıkalı 2-3 sene oluyor benim bundan önceki telim Nexus 9'dubiz ölmeden gelirse güzel olurda nexus 7 de harika oluyor gta
arkadaş nexus 7 tabletten bahsediyor şuan nexus 5 cep telefonu var siz nexus 9 kullandığınızı söylüyorsunuz şuan bizden kaç yıl ötedesiniz merak ettimUsta sen eskide kalmışın o tel çıkalı 2-3 sene oluyor benim bundan önceki telim Nexus 9'du

kardeş ben tablet olandan bahsediyorum da nexus 9 u hiç duymadımUsta sen eskide kalmışın o tel çıkalı 2-3 sene oluyor benim bundan önceki telim Nexus 9'du