İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

bbakkus

bbakkus

Üye
arkadaşlar bugün arkadaşım Lumia 520 aldı ve bazı oyunlarda 1gb sınırı var nasıl yükleyebiliriz o oyunları

skynet

Üye
Yükleyemezsiniz :no:

skynet

Üye
Proxy işe yaramıyor malesef :)

bbakkus

bbakkus

Üye
ilgilendiğiniz için Teşekkürler :)

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bbakkus, PureFood ve OttomaN TigeR
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar verildi mi bilmiyorum. Ama size ilginç bir bilgi vereyim büyük ihtimalle çoğunuz Nokia mix radio kullanıyordur. Mix radio yu başlangıç ekranına eklediğinizde şarkı çalarken telefonu kapatırsanız şarkının ismi ve pembe fon görürsünüz şarkıyı durdurup kapatırsanız albüm kapaklarını görürsünüz başlangıç ekranında

carew89

carew89

Üye
arkadaşlar uygulama satın alamıyorum mağazada. 6 tl tutarında ödeme alamadık diyor ama benım karttan alındı para hala alamadık diyor anlamadım gitti. he birde 10 tl falan çekmiş bunlar anlamıyorum

Akhtoher

Akhtoher

Üye
arkadaşlar uygulama satın alamıyorum mağazada. 6 tl tutarında ödeme alamadık diyor ama benım karttan alındı para hala alamadık diyor anlamadım gitti. he birde 10 tl falan çekmiş bunlar anlamıyorum
Bankanızla görüşün para hesaptan gerçekten düşmüş ise, ödemeyi iptal ettirmeye çalışın ve marketten uygulama satın almaya çalışmayın sorunu çözene kadar.

• Beğen
Tepkiler: hookword
carew89

carew89

Üye
Bankanızla görüşün para hesaptan gerçekten düşmüş ise, ödemeyi iptal ettirmeye çalışın ve marketten uygulama satın almaya çalışmayın sorunu çözene kadar.
yok aga ya uğraşamam. başka ödeme seçeneğide eklenmıyor. microsoft hesabımıda kaldıramıyorum telefondan

hookword

hookword

Üye

ödeme alamadık dediği için burada gözükmeyebilir ancak commerce.microsoft.com adresinden satış onayları veya fatura detaylarına bakabilirsiniz. Denemeye değer.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ödeme microsoft tarafından tahsil edilinceye kadar, tanımlı olan kart bilgilerinizi değiştiremez yada kaldıramazsınız. Muhtemelen uygulama tutarı bankanın provizyonlarında bekletildiği için microsoft ödeme alamadığını düşünüyor. :) Bir kaç güne ödeme microsoft billing hesabına geçer merak etme.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve skynet
YkPkY

YkPkY

Üye
iki kere alıyolar.o yüzden benim kart bloke oldu.borcumda var ms ye,ödemiyorum p.z.v.nklere

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR
Akhtoher

Akhtoher

Üye
iki kere alıyolar.o yüzden benim kart bloke oldu.borcumda var ms ye,ödemiyorum p.z.v.nklere

nasıl iki kere alıyorlar? Ben bir şey satın aldığımda iki kere satın alma olayı geliyor ücret iki keremi alınıyor?

YkPkY

YkPkY

Üye
zamanında burada muhabbetinide yapmıştım.müşteri hizmetleriylede online uğraştım amA sonuç alamadım.önce Bi tek tek alıyor,eğer o ay içinde Bi kaç uygulama aldıysan bide toplu alıyor.benden ikinci kez alamadığı için kartım msye blokeayıktıkdan sonra yedirmedim

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Tmobile

Tmobile

Üye
bnmde 20tl borcum vardı konuştum sildiler 1 ay aradan sonra :D.

YkPkY

YkPkY

Üye
valaha keyifleri bilir.2 ₺ yi 2 kere almaya kalkana hele.ama kaç 2₺.
nah öderim borcumu

Tmobile

Tmobile

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt