hiç mi yöntem yok proxy falanYükleyemezsiniz![]()
telefonu değiştirip yükleyebiliyorsunuzarkadaşlar bugün arkadaşım Lumia 520 aldı ve bazı le 1gb sınırı var nasıl yükleyebiliriz o oyunları

telefonu değiştirip yükleyebiliyorsunuz![]()
Bankanızla görüşün para hesaptan gerçekten düşmüş ise, ödemeyi iptal ettirmeye çalışın ve marketten uygulama satın almaya çalışmayın sorunu çözene kadar.arkadaşlar uygulama satın alamıyorum mağazada. 6 tl tutarında ödeme alamadık diyor ama benım karttan alındı para hala alamadık diyor anlamadım gitti. he birde 10 tl falan çekmiş bunlar anlamıyorum
yok aga ya uğraşamam. başka ödeme seçeneğide eklenmıyor. microsoft hesabımıda kaldıramıyorum telefondanBankanızla görüşün para hesaptan gerçekten düşmüş ise, ödemeyi iptal ettirmeye çalışın ve marketten uygulama satın almaya çalışmayın sorunu çözene kadar.
arkadaşlar uygulama satın alamıyorum mağazada. 6 tl tutarında ödeme alamadık diyor ama benım karttan alındı para hala alamadık diyor anlamadım gitti. he birde 10 tl falan çekmiş bunlar anlamıyorum
Ödeme microsoft tarafından tahsil edilinceye kadar, tanımlı olan kart bilgilerinizi değiştiremez yada kaldıramazsınız. Muhtemelen uygulama tutarı bankanın provizyonlarında bekletildiği için microsoft ödeme alamadığını düşünüyor.arkadaşlar uygulama satın alamıyorum mağazada. 6 tl tutarında ödeme alamadık diyor ama benım karttan alındı para hala alamadık diyor anlamadım gitti. he birde 10 tl falan çekmiş bunlar anlamıyorum
Bir kaç güne ödeme microsoft billing hesabına geçer merak etme.iki kere alıyolar.o yüzden benim kart bloke oldu.borcumda var ms ye,ödemiyorum p.z.v.nklere
billing den gelen maile no coins yazdım artık borcum yokvalaha keyifleri bilir.2 ₺ yi 2 kere almaya kalkana hele.ama kaç 2₺.
nah öderim borcumu
.