İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
onu yapmanız için ilk oalrak telefonu pc ye bagladıgınızda harici disk giib görmesi lazım ancak güncel akıllı telefonalrın hiç biri böyle degil ve direk kendi sistemini kurar bu yüzden pek olacağını düşünmüyorum ancak zaten sistemde yedekleme diye bir şey mevcut veya format atamdan önce gerekli resimleri falan skydrive veya buna benzer bir bulut ekranına aktarsanız sorun olmaz diye düşünüyorum bu arada o kurtarma işlemini deneyim derim ama dediğim gibi pek ihtimal vermiyorum
bende zannetmiyorum,senin bildiğin bi program yok o zaman ? windows phone için ?
ayrıca telefon sıfırlandı şimdi amber e tekrardan güncellemek istiyorum fakat güncelleme gözükmüyor amber i nasıl yükleyebilirim ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende zannetmiyorum,senin bildiğin bi program yok o zaman ? windows phone için ?
ayrıca telefon sıfırlandı şimdi amber e tekrardan güncellemek istiyorum fakat güncelleme gözükmüyor amber i nasıl yükleyebilirim ?
benim bildiğim telefonda şuan için öyle bir program yok ancak sen ilk planda bunu önce android tarafında bir araştır telefonlar için böyle bir program varmı eğer varsa zaten çogu programların oyunların isimleri aynı o programı wp magaza kısımında araştırmaya çalışırsın

ArMaGeDdOn_87

Üye
benim bildiğim telefonda şuan için öyle bir program yok ancak sen ilk planda bunu önce android tarafında bir araştır telefonlar için böyle bir program varmı eğer varsa zaten çogu programların oyunların isimleri aynı o programı wp magaza kısımında araştırmaya çalışırsın
anladım o zaman ben nette bi araştırma yapayım,amber e tekrar dan nasıl güncellerim ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
anladım o zaman ben nette bi araştırma yapayım,amber e tekrar dan nasıl güncellerim ?
telefonunuz şuan gdr2 yüklü iste wifi baglı iken telefon güncelleme kısmında arattıgınızda zaten bulması gerekiyor ancak ilk önce ayarlar kısmında hakkında veya ekstra bilgiden sürüm numarasını kontrol edin derim

ArMaGeDdOn_87

Üye
telefonunuz şuan gdr2 yüklü iste wifi baglı iken telefon güncelleme kısmında arattıgınızda zaten bulması gerekiyor ancak ilk önce ayarlar kısmında hakkında veya ekstra bilgiden sürüm numarasını kontrol edin derim
İşletim Sistemi Sürümü:8.010328.78
fakat güncelleme gözükmüyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İşletim Sistemi Sürümü:8.010328.78
fakat güncelleme gözükmüyor
bakman gerekn numara ürün düzenleme numarası : 3047.0000.1326.2001 gibi ilk olarak amberda senin telefon ne olması gerektiğini kontrol et ve eğer sistemin amberda ise lumai pusher tarzı bir programla sistem dosyalarını güncelliyebilirsin oradan bende gdr3 beta 2 oldugu için ben yardımcı olamıyorum sana

ArMaGeDdOn_87

Üye
3047.0000.1326.2001 bende de bu numara var ama amber yüklü değil şu anda ve güncelleme için kontrol ettiğim de ise güncelleme gözükmüyor,ben o zaman o dediğin lumia pusher tarzı bi programla bakayım ;) eyw..saolasın

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
sysapp puhser gibi ( ) bir uygulama ile nokiaya ait tüm sistem uygulamalarını güncelleyin. zaten sistemde amber yüklü ancak sistem uygulamaları güncel olmadığı için özellikler eksik görünecektir. onları güncelleyince hepsi gelir :oke:

ArMaGeDdOn_87

Üye
benim formattan önce mağazada güncellemeler gözüküyodu fakat şimdi gözükmüyo bunu ayarlamanın bi yolu var mı ?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sistem ve Uygulama lara yeni bir güncelleme geldiğinde "Magaza" da bu yeni gelen güncelleme uyarıları gözüküyodu fakat şimdi alt kısım da hiç birşey yok

technocu1

Üye
Arkadaşlar eski telefonumda mesaj gönderdiğimde mesaj ileti raporu ile gidip gitmediğini anlıyordum.Windows phone da böyle bir özellik göremedim.Bu özellik bana çok gerekli.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar eski telefonumda mesaj gönderdiğimde mesaj ileti raporu ile gidip gitmediğini anlıyordum.Windows phone da böyle bir özellik göremedim.Bu özellik bana çok gerekli.
mesaj kısmına girdiğinizde ayarlardan mesaj iletim onayı açık tuttugunuzda zaten onay geliyor onun dışında bir şey yok

skynet

Üye
Mesajlardaki ayarlara girersen karşına çıkar :)

technocu1

Üye
skynet ve tadalar arkadaşlara teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: skynet ve 4MaGuS
carew89

carew89

Üye
bir candy crush saga gelemedi yazık..
aylardır video ve fake oyunları ile doldurdular. birde utanmadan oyunlar bölümünü saçma sapan candy crush diye bir şeyler koymuşlar. İyice amatörleştirdiler iyice. bu ve bunun gibi saçma sapan uygulamalar ile büyüyecekse mağaza hiç büyümesin.

beats

beats

Üye
1020 için lumia black 3051.40000.134x.00xx sürüm numarasıyla yayınlanmış

1020nin birkaç ürün koduyla arattım ne AT&T için ne de global sürümlerde 3051.40000.134x.00xx bu sürüme rastlamadım demekki daha yayınlanmadı, 920 global ve turkcell de yok tabiki

Son düzenleme:
Akhtoher

Akhtoher

Üye
1020 için lumia black 3051.40000.134x.00xx sürüm numarasıyla yayınlanmış

1020nin birkaç ürün koduyla arattım ne AT&T için ne de global sürümlerde 3051.40000.134x.00xx bu sürüme rastlamadım demekki daha yayınlanmadı, 920 global ve turkcell de yok tabiki

Çok heyecanlandım inşallah yayınlanır çabucak :)

PureFood

PureFood

Üye
Çok heyecanlandım inşallah yayınlanır çabucak :)

abi heyecan yapma, alt tarafı bekleme ekranında bildirimler olacak... Ufacık bişey... Ha bide bekleme ekranında renk seçeneği...

Akhtoher

Akhtoher

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve 4MaGuS

Üst Alt