İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Geçmiş olsun abi, sorunun düzelmiştir inşallah :)

Şu an öncekine göre biraz daha iyi ama bir aya kalmadan yine ses sorunu olacak biliyorum.
Her insanın kullandığı gibi, hatta çoğu zaman kılıfında kullanıyorum telefonu ama ona rağmen böyle kolay toz alıp ses sıkıntısına düşüyor.
Anlaşılan Ses Gitmemesi Sorunu-ANKET konusunda bu sorunu yaşadığını belirten arkadaşlarda da aynı durum var.
Olay Lumia 920'nin çok çabuk toz almasından kaynaklanıyor. Ses perdesine toz yığılıyor ve ses düzgün iletilemiyor.
Burada hata kullanıcının demek yanlış olur.
Tamamen Nokia'nın Lumia 920'yi tasarlarken yaptığı hatalardan kaynaklanıyor. :hmmm
Tabi çoğu zaman cebinde taşıyan, masaüstüne pek sık koymayan kullanıcılarda bu soruna rastlanmıyor doğal olarak.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve narnia16

narnia16

narnia16

Üye
Şu an öncekine göre biraz daha iyi ama bir aya kalmadan yine ses sorunu olacak biliyorum.
Her insanın kullandığı gibi, hatta çoğu zaman kılıfında kullanıyorum telefonu ama ona rağmen böyle kolay toz alıp ses sıkıntısına düşüyor.
Anlaşılan Ses Gitmemesi Sorunu-ANKET konusunda bu sorunu yaşadığını belirten arkadaşlarda da aynı durum var.
Olay Lumia 920'nin çok çabuk toz almasından kaynaklanıyor. Ses perdesine toz yığılıyor ve ses düzgün iletilemiyor.
Tamamen Nokia'nın Lumia 920'yi tasarlarken yaptığı hatalardan kaynaklanıyor. :hmmm
Tabi çoğu zaman cebinde taşıyan, masaüstüne pek sık koymayan kullanıcılarda bu soruna rastlanmıyor doğal olarak.
Abi bilmiyorumda benim telefondada çok fazla toz var. Özellikle yazları tarla toprakla uğraştığım için engel olamıyorum ama hiç ses sorunu yaşamadım. Enteresan bir olay. Teknoloji gerçekten şans işi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

technocu1

Üye
arkadaşlar lumia 925 aldım.çok memnunum.fakat nedense uygulamalar alfabetik sıraya göre dizmiş.tamam ben alfabetik olmasını istiyorum ama alfabedeki harfleri gostermesin.bu olay kendi kendine nasıl oldu anlayamadım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar lumia 925 aldım.çok memnunum.fakat nedense uygulamalar alfabetik sıraya göre dizmiş.tamam ben alfabetik olmasını istiyorum ama alfabedeki harfleri gostermesin.bu olay kendi kendine nasıl oldu anlayamadım.

Uygulama sayısı belli bir miktarın üstüne çıktığı zaman o harfler otomatik olarak çıkıyor.
O özelliği kaldıramazsın.
Ayrıca kullandıkça göreceksin ki aslında çok ama çok faydalı bir özellik.
Herhangi bir harfe bastığın zaman alfabe açılır, istediğin uygulamaya çok çabuk geçebilirsin.
Bir süre sonra iyi ki bu özellik var diyeceksin.
Telefonunu yeni alan herkes en başta garipsiyor, normal bir durum :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

technocu1

Üye
çok teşekkür ederim bulutsuz gece sağol

shirvani

Üye
Lumia 520 de bellek 512 mb ama insayderde toplam bellek 395 Mb gosteriyor neden?

beats

beats

Üye
Lumia 520 de bellek 512 mb ama insayderde toplam bellek 395 Mb gosteriyor neden?
Sistemin çalışmasında zorunlu olan uygulamalar var ve açık bırakılan özellikler (bluetooth, wifi, gps vs.), sizin yüklediğiniz arka planda çalışan uygulamalar var olabilir.

blackcemre

Üye
Peki nasıl düzeltilecek? Peki hep tozlandığında ön kamera ve mikrfon hep servise verecekğiz garanti bittiğinden e olacak?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar servisteki telefonumdan yeni haberler aldım. Telefon açtım ve bana diyorlar ki, garanti dışı müdahale var. Bu yüzden 281 lira ücret karşılığı iki parçası değişecek ve tamir olacak diyorlar. Dedim garanti dışı olamaz sadece camında bir çatlak var, eğer kabul etmiyorsanız bende etmiyorum cihazı tamir etmeden geri gönderin. Darbe almış olduğu için garanti dışı diyorlar. Flash ı çalışmıyor ön camda hafif bir çatlak vardı. Toz ve flash sorunu için göndermiştim, şimdi geri iadesini istedim :( yani bu 281 lira fiyat çatlak camı değişmeden sadece tamir fiyatı. :( Ciddi moralim bozuldu. Tabikide ben bazı arkadaşlar gibi Telefondan soğudum Lanet olsun bir dahada almam gibi şeyler söylemem. Telefonumu seviyorum. Sadece Türkiyedeki servis ve müşteri hizmetleri moralimin bozulmasının tek nedeni.

Son düzenleme:
YkPkY

YkPkY

Üye
Uygulama sayısı belli bir miktarın üstüne çıktığı zaman o harfler otomatik olarak çıkıyor.
O özelliği kaldıramazsın.
Ayrıca kullandıkça göreceksin ki aslında çok ama çok faydalı bir özellik.
Herhangi bir harfe bastığın zaman alfabe açılır, istediğin uygulamaya çok çabuk geçebilirsin.
Bir süre sonra iyi ki bu özellik var diyeceksin.
Telefonunu yeni alan herkes en başta garipsiyor, normal bir durum :kıskıs:
ilk başta bende noluyo demiştim,hatırlarsan.alnına şaplak smileyi yapmıştın :D
Arkadaşlar servisteki telefonumdan yeni haberler aldım. Telefon açtım ve bana diyorlar ki, garanti dışı müdahale var. Bu yüzden 281 lira ücret karşılığı iki parçası değişecek ve tamir olacak diyorlar. Dedim garanti dışı olamaz sadece camında bir çatlak var, eğer kabul etmiyorsanız bende etmiyorum cihazı tamir etmeden geri gönderin. Darbe almış olduğu için garanti dışı diyorlar. Flash ı çalışmıyor ön camda hafif bir çatlak vardı. Toz ve flash sorunu için göndermiştim, şimdi geri iadesini istedim :( yani bu 281 lira fiyat çatlak camı değişmeden sadece tamir fiyatı. :( Ciddi moralim bozuldu. Tabikide ben bazı arkadaşlar gibi Telefondan soğudum Lanet olsun bir dahada almam gibi şeyler söylemem. Telefonumu seviyorum. Sadece Türkiyedeki servis ve müşteri hizmetleri moralimin bozulmasının tek nedeni.
tuh be.seni en ii anlayan benim.kötü olmuş.ekranıda değiştirseler 500ü çıkaracaklar.281 liralık noolmuş.bide normal telefoncuya göster bakalım.komple ne kadar isteyecek

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam başka bir yerden fiyat aldım sadece camın değişimine 400 ün üzerinde bir fiyat söylediler. :S 920 nin camı tek parça olmuyormuş. Yapanlar varmış ancak sorun çıkarıyormuş. Yekpare değiştirilmesinden yanalarmış. Tekrar teleservisi aradım toplam fiyat sordum. Cam değişimine 335 lira dediler, sadece telefonun tamirine 281. Toplam 616 lira yapıyor :S Olduğu gibi geri gönderecekler telefonu tamir olmadan. :( Fazladan 920 si olupta kullanmayan arkadaşlar telefonunuz çöpe gitmesin :islik

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bende ekran kırılmasından yolladım teleservice sitesinden sorguladığımda garanti dışı işlem diye bilgi veriyor. Aradım 120 lira fiyat istediler bende bimekse verdiğim için onları arayıp durumu anlattım şuan geri dönüş bekliyorum bakalım ne olucak.

PcCasper

Üye
Beyleer bu 520 de sarj 1.30 saat surmeden dolardi simddi %24 de taktim 3 saatte %88kaldi dahada cikmiyo bu nedir bi cozum soyleyin

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende ekran kırılmasından yolladım teleservice sitesinden sorguladığımda garanti dışı işlem diye bilgi veriyor. Aradım 120 lira fiyat istediler bende bimekse verdiğim için onları arayıp durumu anlattım şuan geri dönüş bekliyorum bakalım ne olucak.
senin cihaz ne.niye o kadar ucuz.
Hocam başka bir yerden fiyat aldım sadece camın değişimine 400 ün üzerinde bir fiyat söylediler. :S 920 nin camı tek parça olmuyormuş. Yapanlar varmış ancak sorun çıkarıyormuş. Yekpare değiştirilmesinden yanalarmış. Tekrar teleservisi aradım toplam fiyat sordum. Cam değişimine 335 lira dediler, sadece telefonun tamirine 281. Toplam 616 lira yapıyor :S Olduğu gibi geri gönderecekler telefonu tamir olmadan. :( Fazladan 920 si olupta kullanmayan arkadaşlar telefonunuz çöpe gitmesin :islik
o paraya 2. El alırsın bea.çüşş

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu akşam bir telefoncuya geçerken uğrayıp sorayım bakalım 2. el var mı fiyatı ne :) (alacağımdan değil).

Son düzenleme:
tanercoskun

tanercoskun

Üye
senin cihaz ne.niye o kadar ucuz.
o paraya 2. El alırsın bea.çüşş

Benim cihaz 820 normal garantinin yanında birde bimekse özel garantim vardı. 120 lirayı duyunca bimeksi aradım verdim veriştirdim bakalım bana dönecekler miş.

Bekliyorum neler olacak.

Son düzenleme:
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Beyleer bu 520 de sarj 1.30 saat surmeden dolardi simddi %24 de taktim 3 saatte %88kaldi dahada cikmiyo bu nedir bi cozum soyleyin

Şarj kablosu tam oturmamış olabilir adaptör tarafında. Arka planda cihazı meşgul eden bir uygulama olabilir.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar yardımınız lazım...kardeşimde 720 var ve mağazaya bağlanamıyor....güncellemelerini yapamıyor.surekli hata kodu verip yarıda kesiliyormuş..sebebi ne olabilir...soft reset attırdım ama işe yaramamış...

YkPkY

YkPkY

Üye
nsu yla tekrar güncelleyin telefonu.

Üst Alt