İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

tgoksen1

Üye
bbm önemli ya​

katil_197

katil_197

Üye
bbm açıklama geldi yakında geliyor:D twitterda paylaşıldı :D

katil_197

katil_197

Üye
:D

hironakamura

hironakamura

Üye
instagram sadece lumia'lar için mi gelecek bilginiz var mı?

katil_197

katil_197

Üye
ilk önce nokialara gelir sonrada tüm,hepsine

mesutcinik

mesutcinik

Üye
dostlar bbm'in ne gibi artıları var kısaca özetleyecek olan var mı ?

turbocore35

turbocore35

Üye
dostlar bbm'in ne gibi artıları var kısaca özetleyecek olan var mı ?
kaçamak yapmak için uygulama rehber senkranizasyonu yok öyle int buldugun pinlerle muhabbet ediceksin yani bir tür chat sitesini uygulama yapmışlar gibi birşey :D

katil_197

katil_197

Üye
hani facede bbm pin felan varya o işte :D

skynet

Üye
Bu nokia camera resmen sinir etti beni :sinir pro cam'i .xap olarak indirebileceğim bir link var mı acaba ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Pro cam .xap dosyasını indirmen pek bir şey değiştirmez :)

skynet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yok hocam pro cam'de hiç bu sorunla karşılaşmadım ama bu nokia camera 2 de 1 uygulama hatası verip kapanıyor resim çekerken :(
Doğrudur, benim söylemek istediğim Pro cam'e ait kurulum dosyasını temin edip yüklemeye çalışsan dahi, cihaza yüklenecek uygulama yine Nokia cam olacaktır. :) çünkü (şimdilik) mağaza dışında uygulama yüklenemediği için xap kurulum esnasında mağazada ki (Pro cam'im güncellenmiş hali olan) Nokia cam uygulamasının son sürümü yüklenecektir. :(

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan ve skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence biraz bekleyin, çünkü Nokia Kamera tüm lumialar için resmi olarak yayınlanacak diye biliyorum. GDR3 yada Black güncellemesi ile muhtemelen tüm lumialar için mağazada olacak ve daha sağlıklı çalışır hale gelecektir. Bence siz şimdilik telefonun kendi kamera programını kullanın.

skynet

Üye
Dünkü güncelemeden sonra sorun ortadan kalktı :thumbup:

eRdaL.

eRdaL.

Üye
iki gündür ıe geri tusunu algılamıyor bir geri gitmek için on kere falan basıyorum neden olabilir hatta şuanda geri gidemiyorum sekmeyi kapatıp cıkıyorum

Üst Alt