İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Aynen sık sık resim veya video çekip yollarsam direk atıyor :dry:

serinaga

serinaga

Üye
gmail rehberımı alayım dedım google eşleştirdim tum ısımler geldı ama ıcerıgıne gırdıgımde hıc bırınde telefon yok sadece maıl adreslerı ıvız zıvır

Sadece isim ve e-posta kayıtlarını görmen gayet doğal. Maalesef Wp8 telefonlar sadece Microsoft hesabı ile rehber eşleştirmesi yapar, Benzer şekilde de google hesabı ile de Android telefonların rehberini eşleştirebilirsin. Yapılacak yöntem ise Android telefon ile Wp8 telefonu bluetooth ile eşleştirip, uygyulamalar içerisinden "Verilerimi Aktar" özelliğini kullanmaktır.

Son düzenleme:
MrtAltg

MrtAltg

Üye
gmail rehberımı alayım dedım google eşleştirdim tum ısımler geldı ama ıcerıgıne gırdıgımde hıc bırınde telefon yok sadece maıl adreslerı ıvız zıvır
gmail rehbere giriyorsunuz kişi eklemenin yanında daha fazla kısmına tıklayıp dışa aktar ı seciyoruz yine buradan Outlook CSV biçimi (Outlook'a veya başka bir uygulamaya içe aktarmak için) seceneğini tıklayıp bilgisayarımıza kayıt ediyoruz şimdi bu seferde hotmail adresimize girip yine kişilerden içe aktar seceneği ile bilgisayarımıza kayıt ettiğimiz csv dosyanı hotmail kişiler listemize aktarıyoruz

erndrdyk

erndrdyk

Üye
wp 7.8 de şebeke üzerinden görüntü görüşme var mı acaba

mesutcinik

mesutcinik

Üye

whatsapp'ta aldığım bu hatanın sebebi ne acaba bilen varmı ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
whatsapp'ta aldığım bu hatanın sebebi ne acaba bilen varmı ?
pilin sarjda galiba ve pil tasaruf moduna geçmiştir sen onu sarja taksanda o yine öyle gösterebilir belki sen onu sarj dolduktan sonra denermiisn bir

mesutcinik

mesutcinik

Üye
şarj ile alakası yok çünkü şarjda değilkende yapıyor bunu ve tasarruf modunu da kolay kolay açmıyorum ben bu durumda da açık değildi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şarj ile alakası yok çünkü şarjda değilkende yapıyor bunu ve tasarruf modunu da kolay kolay açmıyorum ben bu durumda da açık değildi
programı silip baştan kurmayı denedin mi

mesutcinik

mesutcinik

Üye
onu denemedim hiç ya

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arakdaşlar demin telefonumdan smart tv ye baglantı yaptım Unofficial samsung remote programı ile ancak şöyle bir sorum olucak herşey çalışıyor ancak sadece webe girince yön tuşalrını maus gibi kullanamıyorum anlık olarak yavaştır diye bekledim tv açıp kapadım programıda aynı sorun devam ediyor acaba şuan böyle yapılamaıyormu siz denediniz mi hiç bilgisi olan varsa paylaşırsa güzel olur şimdiden teşekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende Lg Stv var, bahsettiğin durum bende sadece Play To uygulamasını kullanırken yaşıyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bende Lg Stv var, bahsettiğin durum bende sadece Play To uygulamasını kullanırken yaşıyorum.
play to da benim sorun yok sadece onda da teelfonla çektiğim full hd vidyolar ben dolaylı olayak baglandıgım için biraz yavaş onun dışında süper hoşuma gitti söyledigim ssamsung remotede sorun yok herşeyi güzel sadece maus olarak kullanamadım oda olursa tadından yenmez

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
play to da benim sorun yok sadece onda da teelfonla çektiğim fu ll hd vidyolar ben dolaylı olayak baglandıgım için biraz yavaş onun dışında süper hoşuma gitti söyledigim ssamsung remotede sorun yok herşeyi güzel sadece maus olarak kullanamadım oda olursa tadından yenmez
:oke:

vampir_506

Üye
Ben dün nokia lumia 925 aldım ama biriyle konuşma yaparken karşı tarafın seesi gelmiyor .. hoparlöre veriyorum geliyo ama normalde gelmiyo ... yardım edın ltfen

skynet

Üye
Gelen epostadaki linke tıkladığımda tam açılmıyor illa ben resimleri indir demek zorunda kalıyorum bunu ayarlama şansımız var mı ?
Yokmu bir fikri olan :islik

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar şöyle bir sorum olucak gelen cevapsız aramalara oldugu zaman ona baktıgımızda mavi renkli oldugunda bende içine tıkalıp bakıyorum ancak baktıgımı algılamayıp bakılmamış gibi gösteriyor yani illaki o cevapsız aramayı silmem gerekiyor bunun bir çöüzümü varmı yoksa şuanlık böyle mi yapmamız gerekiyor ara sıra çok sinir ediyor insanı

ArMaGeDdOn_87

Üye
Lumia 625 te windows,geri ve arama tuşunda ışık yanmıyo bunun sebebi ne olabilir ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gelen epostadaki linke tıkladığımda tam açılmıyor illa ben resimleri indir demek zorunda kalıyorum bunu ayarlama şansımız var mı ?
Yokmu bir fikri olan :islik

Bu size özel bir durum değil.
Herkeste böyle.
Microsoft'un korumacı ve müşteri güvenliğini üst düzeyde tutan yaklaşımından dolayı böyle.
E-posta adresinin güvenlik ayarlarından ayarlanıyordur muhtemelen.
Ancak resimleri indir yazısına basmak da çok zor bir şey değil sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: skynet

ArMaGeDdOn_87

Üye
arkadaşlar bilen biri yok mu ?

Üst Alt