İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

erndrdyk

erndrdyk

Üye
benim bi sorum olacak... windows phone telefonlarda görüntülü görüşme yok ya şuanda ve herkes turkcelle yapılan anlaşmadan dolayı olduğunu söylüyor. peki başka ülkelerde varmı görüntülü görüşme? ben bilgisayarımın bölge ayarlarını değiştirip tekrar başka ülkenin sistemini atsam mesela kullanabilirmiyim acaba??

respection123

Üye
benim bi sorum olacak... windows phone telefonlarda görüntülü görüşme yok ya şuanda ve herkes turkcelle yapılan anlaşmadan dolayı olduğunu söylüyor. peki başka ülkelerde varmı görüntülü görüşme? ben bilgisayarımın bölge ayarlarını değiştirip tekrar başka ülkenin sistemini atsam mesela kullanabilirmiyim acaba??
Iraq ta da öyleydi. Görüntülü konuşma yktu

erndrdyk

erndrdyk

Üye
demekki sorun turkcelle falan değil bencce

erndrdyk

erndrdyk

Üye
iyi de telefonlarda 3g var ki internete 3g hızıyla girebiliyoruz :)

luckysleven

luckysleven

Üye
arkadaşlar htc lerde gdr2 sonrası reset sorununun 3g ile bağlantılı olduğu söyleniyor yani şöyleki kullanıcılar telefonun 3g açık olduğu sırada mesajlaşırken ve arama yaparken reset attığını söylüyor .. bu sorunun 3g ile bir bağlantısı olabilir mi ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bing hava durumu live tile da anlık gösterimi yapmıyor sizde de öylemi acaba birde bana buna benzer güzel hava durumu programı sadece wifiden güncelleme özelliği benim için önemli buna benzer bir program varmı acaba

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar bing hava durumu live tile da anlık gösterimi yapmıyor sizde de öylemi acaba birde bana buna benzer güzel hava durumu programı sadece wifiden güncelleme özelliği benim için önemli buna benzer bir program varmı acaba
Bu tür uygulamaların anlık bildirimi ocağına incir ağacı diker. :D Şimdiye kadar kullandığım weather uygulamalarında böyle bir seçenek görmedim ama weather flow'da yenileme zaman ayarı yapılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu tür uygulamaların anlık bildirimi ocağına incir ağacı diker. :D Şimdiye kadar kullandığım weather uygulamalarında böyle bir seçenek görmedim ama weather flow'da yenileme zaman ayarı yapılabiliyor.
ben zaman ayarı degilde sadece güncellemeyi wifi baglı iken yapmsını istiyorum bing hava durumu bu konuda süperde işde sadece live tile güncellemiyor oda neden bilmiyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben zaman ayarı degilde sadece güncellemeyi wifi baglı iken yapmsını istiyorum bing hava durumu bu konuda süperde işde sadece live tile güncellemiyor oda neden bilmiyorum
Anladım fakat böyle bir ayar hiçbir weather uygulamasında (en azından denediklerim de) görmedim :( Bing uygulamasını hiç denemedim ama ayarlarda tile yenileme ayarları gibi bir bölüm yok mu?

Aslında bu uygulamayı da bir deneyim yeri gelmişken. :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Anladım fakat böyle bir ayar hiçbir weather uygulamasında (en azından denediklerim de) görmedim :( Bing uygulamasını hiç denemedim ama ayarlarda tile yenileme ayarları gibi bir bölüm yok mu?

Aslında bu uygulamayı da bir deneyim yeri gelmişken. :)
live t ile yenileme var ancak sorunlu çalışmıyor demin fark ettim insider da yenilemiyor aynı sorun onda da 2 program için wp sitesine girdiğimde aynı sorunu yaşanlar var yani sadece benden kaynaklanan bir şey degilde sizin önerdigin programın linkini paylaşa bilirmisiniz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
live tile yenileme için belirli bir zaman ayarı yok fakat wifi kullanırken veri güncelleme ayarı mevcut.Benim kullandığım ücretli ama en iyi weather uygulaması. Uygulamayı arka plan görevlerinde engellemiş olabilir misin?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
live tile yenileme için belirli bir zaman ayarı yok fakat wifi kullanırken veri güncelleme ayarı mevcut.Benim kullandığım ücretli ama en iyi weather uygulaması. Uygulamayı arka plan görevlerinde engellemiş olabilir misin?
onuda denedim demin aklıma gelmişti oda normalde engellenmişti ancak açtım degişen bir şey yok aynı devam ediyor bilmiyorum bakalım akşam tekrar netteyken bir deneme yapıcagım olmazsa başka prgoramlara yönelecegim artık

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eğer denemediysen en güzeli uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemen olur.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar...benim bugünlerde 3g bağlantı hızım çok düşük nete bağlanırken çok bekleme yapıyor.sebebi ne olabilir? Hattım Avea

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar...benim bugünlerde 3g bağlantı hızım çok düşük nete bağlanırken çok bekleme yapıyor.sebebi ne olabilir? Hattım Avea

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Sim kartımı yenilesemmi sonuçta 3 yıldır aynı sim kart ? Aynı sorunu yaşayan varmı ? Bide yeni sim kart için tavsiye verebilecek olan? Pek anlamamda.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hava durumu düzeldi ancak şuanda amber geldi kurduktan sorna da bakalım sorun yaratacak mı hava durumu

Üst Alt