İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
dostum wifi ayarlarına girip ekran kilidinde de bağlantım açık kalsın kutusunu işaretle[/QUOTE]

o seçenek seçili normal olmayan Bi sıkıntı var nerdeyse cihazı her elime alışımda bağlantıyı kapatıp yeniden acıyorum

skynet

Üye
Wp8 3gp video formatını desteklemiyor mu ?

Az önce 6500 Slide ile çekilmiş bir video dosyasını BT ile 620'ye gönderdim ama play dediğimde bu dosyayı çalamıyoruz uyarısı verip video dosyasını açmadı :hmmm

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Wp8 3gp video formatını desteklemiyor mu ?

Az önce 6500 Slide ile çekilmiş bir video dosyasını BT ile 620'ye gönderdim ama play dediğimde bu dosyayı çalamıyoruz uyarısı verip video dosyasını açmadı :hmmm

• Video oynatma dosya formatları: MP4, WMV, AVI, 3GP, 3G2, M4V, MOV

skynet

Üye
Yok arkadaş telefon 3gp formatı açmıyor şaka gibi :bilmm

Youtube'dan 3gp formatın da klip indirip denedim ama yok telefon açmıyor

tanyyy

Üye
uygulama güncelleştirmeleri gelmiyor, nasıl düzeltiyorduk ?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Yok arkadaş telefon 3gp formatı açmıyor şaka gibi :bilmm

Youtube'dan 3gp formatın da klip indirip denedim ama yok telefon açmıyor
açılabilir türler listesinde avi'de var ama onuda açmıyor bu oynatıcı pek iyi değil ya vlc'yi bekliyoruz...

narnia16

narnia16

Üye
Sahi vlc player hakkında bir gelişme var mı?

azik_85

Üye
Meraba arkadaslar, nasilsiniz, bana bir konuda yardiminiz lazim ben gecenlerde Nokia lumia 800 aldim telefona proqram yuklemek icin hotmail adresini kayit etdim, ammma simdi ben su adresi deyisdirmek istesemde bir turlu basarili olmuyorum, nasil yapa bilirim?

azik_85

Üye
meraba arkadaslar ben hotmail hesabimi telefona kayt ettim, simdi deyisdirmeye calisiyorum bir turlu olmuyor lumia 800 nasil yapalim?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sahi vlc player hakkında bir gelişme var mı?
Bu konuda yeni bir açıklama haberi görmedim. :no: Ama zaten önce win8'e ardından wp platformu için çıkarılacaktı, bu yüzden biz win8'e çıktıktan sonra beklemeye başlayacağız. :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Ocak-Şubat dönemi gibi denmişti sanırım yani daha zaman var.

narnia16

narnia16

Üye
O zaman sürekli yaptığımız işi yapıp beklemeye devam ediyoruz :D

zorbaa

Üye
Digiturk Play" . Uygulamasini l920 ye neden kuramiyorum acaba bolgeyi degistirdigimde de olmadi fikri olan var mi ;)

kursat99

kursat99

Üye
Meraba arkadaslar, nasilsiniz, bana bir konuda yardiminiz lazim ben gecenlerde Nokia lumia 800 aldim telefona proqram yuklemek icin hotmail adresini kayit etdim, ammma simdi ben su adresi deyisdirmek istesemde bir turlu basarili olmuyorum, nasil yapa bilirim?

WP7 de de büyük ihtimal o şekilde olacağını düşünerek; telefonu sıfırlaman gerekli telefona ilk tanıtılan hesap değiştirilmiyor veya silinmiyor sadece hard reset ile silebilirsin, diyorum.

tgoksen1

Üye
resmi vine nezaman gelecek

erknlmn

erknlmn

Üye
iş bankasından banka kartım var ve cüzdana tanıtamıyorum bunun için ne yapmam gerekli?

ÖEY

ÖEY

Üye
Sadece kredi kartı tanıtabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: erknlmn
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Digiturk Play" . Uygulamasini l920 ye neden kuramiyorum acaba bolgeyi degistirdigimde de olmadi fikri olan var mi ;)

Kurma boş ver :ehe çünkü uygulamanın kurulacak bir tarafı yok

Üst Alt