İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

elifcandan

Üye
Merhaba;lumia 720 de arama geldiği zaman arasıra ekran donuyor.Bunun sebebi ne olabilir acaba?

skynet

Üye

superonline kullaniyorsan muşteri hizmetlerinden wifi frekans ayari yaptir.

Hocam freakns ayrarı dediğin kanal ayarımı oluyor eğer öyleyse ben 1 den 13'e kadar hepsinde denedim ama değişen birşey olmadı :(

Şimdide otomatik yaptım kanal ayarını ama değişen birşey yok :bilmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Hocam freakns ayrarı dediğin kanal ayarımı oluyor eğer öyleyse ben 1 den 13'e kadar hepsinde denedim ama değişen birşey olmadı :(

Şimdide otomatik yaptım kanal ayarını ama değişen birşey yok :bilmm

en ustte frekans ayarı var 2.4ghz onu degiştiriyorlar.

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler ms in yaptığı güncellemeleri sürüm numaraları ile görebileceğim bir yer var mı ? gdr2 den öncesi ve gdr2 sürüm numaralarını ve varsa changelog listesini görsem yeterli. Ms in kendi sitesi dışında adres gösterirseniz sevinirim

gizliözneee

Üye
benim 2 sorum olacak;
1)kamerada otomatik çekim var mı ben bulamadım yoksa otomatik çekimi kullanabileceğim lens önerir misiniz?
2)klavyede ü,ö için basılı tutmamızı gerektirmeyecek öneri klavye uygulamanız var mı?
şimdiden teşekkürler..

narnia16

narnia16

Üye
benim 2 sorum olacak;
1)kamerada otomatik çekim var mı ben bulamadım yoksa otomatik çekimi kullanabileceğim lens önerir misiniz?
2)klavyede ü,ö için basılı tutmamızı gerektirmeyecek öneri klavye uygulamanız var mı?
şimdiden teşekkürler..

1)

Sanırım otomatik çekim dediğiniz belli bir süre ayarlayıp o süre sonunda fotoğrafın çekilmesi. Bu uygulamada süre ayarı yok ama 'cheese' dediğiniz anda fotoğrafı çeker :oke:

2) Maalesef şu anda Windows Phone 8 de bu işe yarayacak bir uygulama yok. Sanırım Microsoft'un kısıtlamalarından kaynaklı bir şey.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim 2 sorum olacak;
şimdiden teşekkürler..

self timer özelligiyle 0-10&0-30sn ayari yapilabiliyor.

Dtn

Üye
benim 2 sorum olacak;
şimdiden teşekkürler..

Bir de bunlar var, "take picture", "camera" gibi basit kontrollerle çekiyor, ikincisine istediğin kelimeleri de atayabiliyorsun çekmesi için.

gizliözneee

Üye
teşekkürler hepinize l920 yi alalı yeni oldu, önceki mesajları fırsat buldukça okuyup sorunları çözmeye çalışıyorum, tekrar etmek istemiyorum aynı soruları ama gözden kaçırıp sorulmuşları tekrar soruyorsam kusura bakmayın :P:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
teşekkürler hepinize l920 yi alalı yeni oldu, önceki mesajları fırsat buldukça okuyup sorunları çözmeye çalışıyorum, tekrar etmek istemiyorum aynı soruları ama gözden kaçırıp sorulmuşları tekrar soruyorsam kusura bakmayın :P:

Maxicep ailesine ve Windows Phone, Lumia Kullanıcıları arasına hoş geldin :)

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-kullanicilari-kulubu-763296.html

Hemen forumu keşfetmeye başla :good:

skynet

Üye
Bu watsap ile gönderdiğim 1dk'lık videolar telefona kayıt oluyor mu ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben de ses dosyaları nereye gidiyor onu merak ediyorum :D:D Bu sesli mesaj gönderme çıktıktan sonra çok komik mesajlar aldım arkadaşlarımdan ve onu kayıt etmek istedim lakin böyle bir imkan yok gördüğüm kadarıyla :)

Dtn

Üye
Ben de ses dosyaları nereye gidiyor onu merak ediyorum :D:D Bu sesli mesaj gönderme çıktıktan sonra çok komik mesajlar aldım arkadaşlarımdan ve onu kayıt etmek istedim lakin böyle bir imkan yok gördüğüm kadarıyla :)

başlat>donatılar>ses kayıt cihazı -> telefonu bilgisayarın mikrofonuna yaklaştır> eş zamanlı kaydet&oynat'a bas :ehe kaydedilmiyor telefona malesef :bilmm

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Ya şimdi telefonumun internetinden bakıyorum pişti ücretsiz versiyonu Güncelliyordum yanlışlıkla 3gyi kapadım yükleme yarıda kaldı indirme işlemini iptal ettim sonra mağazadan pişti ücretsiz versiyona geldim güncellemeyi görmüyor almıyor artık nedendir ne yapmam gerekir :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ya şimdi telefonumun internetinden bakıyorum pişti ücretsiz versiyonu Güncelliyordum yanlışlıkla 3gyi kapadım yükleme yarıda kaldı indirme işlemini iptal ettim sonra mağazadan pişti ücretsiz versiyona geldim güncellemeyi görmüyor almıyor artık nedendir ne yapmam gerekir :(

Tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
mağazada bounce tarzı bir oyun bounce oyunu varmı

Üst Alt