superonline kullaniyorsan muşteri hizmetlerinden wifi frekans ayari yaptir.

Hocam freakns ayrarı dediğin kanal ayarımı oluyor eğer öyleyse ben 1 den 13'e kadar hepsinde denedim ama değişen birşey olmadı
Şimdide otomatik yaptım kanal ayarını ama değişen birşey yok
yazılımsal olabilir bende de öyle bir sıkıntı varMerhaba;lumia 720 de arama geldiği zaman arasıra ekran donuyor.Bunun sebebi ne olabilir acaba?
benim 2 sorum olacak;
1)kamerada otomatik çekim var mı ben bulamadım yoksa otomatik çekimi kullanabileceğim lens önerir misiniz?
2)klavyede ü,ö için basılı tutmamızı gerektirmeyecek öneri klavye uygulamanız var mı?
şimdiden teşekkürler..

benim 2 sorum olacak;
1)kamerada otomatik çekim var mı ben bulamadım yoksa otomatik çekimi kullanabileceğim lens önerir misiniz?
2)klavyede ü,ö için basılı tutmamızı gerektirmeyecek öneri klavye uygulamanız var mı?
şimdiden teşekkürler..
benim 2 sorum olacak;
şimdiden teşekkürler..
teşekkürler hepinize l920 yi alalı yeni oldu, önceki mesajları fırsat buldukça okuyup sorunları çözmeye çalışıyorum, tekrar etmek istemiyorum aynı soruları ama gözden kaçırıp sorulmuşları tekrar soruyorsam kusura bakmayın![]()

Bu watsap ile gönderdiğim 1dk'lık videolar telefona kayıt oluyor mu ?

Muhtemelen Diğer klasörünü şişirmekle meşguldür![]()
Ben de ses dosyaları nereye gidiyor onu merak ediyorumBu sesli mesaj gönderme çıktıktan sonra çok komik mesajlar aldım arkadaşlarımdan ve onu kayıt etmek istedim lakin böyle bir imkan yok gördüğüm kadarıyla
![]()
kaydedilmiyor telefona malesef 
Ya şimdi telefonumun internetinden bakıyorum pişti ücretsiz versiyonu Güncelliyordum yanlışlıkla 3gyi kapadım yükleme yarıda kaldı indirme işlemini iptal ettim sonra mağazadan pişti ücretsiz versiyona geldim güncellemeyi görmüyor almıyor artık nedendir ne yapmam gerekir![]()
Ekranı Küçük deilki fazlaHerkezin bayramı mübarek olsun.Bi sorum var da.L620'de yazmak zor oluyor mu?Ekrandan dolayı.
![]()