İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bu ne böyle Nokia hata yapıyor.
4 te yenısını veriyorlardı
Sen tuketıcı heyetıne git,uğraşma nokiayla

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eğer sorun halen devam ediyorsa, Tüketici sorunları hakem heyetine, şikayet konusunu içeren (Satın aldığın mal ya da hizmetin ne olduğunu, özelliklerini, Malın ne zaman teslim edildiğini ya da hizmetin ne zaman ve nerede verildiğini, Ne kadar para ödediğini, Sorunun ne olduğunu, Satıcı ya da sağlayıcıya durumu ilettiğinde neler olduğunu, Ne yapılmasını istediğini güzelce anlatan) bir dilekçe yazıp, ekine konuya ait (fatura/satış fişi, garanti belgesi, servis forumları vb.)belgeleri ekleyip ver Özgür. Hakem heyetinin (Kurulun) toplanmasına müteakiben karar çıkar amma ve lakin bu süre 1 ila 3 ayı bulabilir. Bu aşamadan sonra sabırla kararı beklemen gerekiyor.

ÖEY

ÖEY

Üye
Anladım o zaman bayağı uğraşacağım desene Gökçen :D Çünkü ben sorunların tam olarak halledildiğini hiç ama hiç sanmıyorum. Umarım teleservice benim yüzümü kara çıkartır amma çok düşük ihtimal :D Neyse bakalım bayramdan sonra 2. L920 savaşlarına başlarız :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Derler ya hani, ağlamayan bebeye kimse mama vermez Özgür :D İnşallah sıkıntılardan arındırılmış olarak gelirde uğraşmazsın. :oke:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
İnşallah :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
efeler12

efeler12

Üye
müzik dinlerken ses açma ve kapamaya aynı anda basınca telefon ikilemde kalıyor :D

gizliözneee

Üye
arkadaşlar ben yeni bir lumia 920 kullanıcısıyım bi sorum olacak; kurulum yaparken bağlantım olmadığı yüzünden giriş yapamadığım e-posta hesabını nereden girebilirim?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben yeni bir lumia 920 kullanıcısıyım bi sorum olacak; kurulum yaparken bağlantım olmadığı yüzünden giriş yapamadığım e-posta hesabını nereden girebilirim?

hayirli olsun aramiza hoş geldin.

Ayarlar/ hesaplar yolunu izleyerek "microsoft hesabi" ekle unutma ekleyecegin hesabindaki kişiler rehberine eklenir. O yuzden o hesaptaki kişilerin telefon rehberinde cikmasini istemiyorsan yeni bir hesap oluşturup onunla kurulum yapmani oneririm.

gizliözneee

Üye

hayirli olsun aramiza hoş geldin.

Ayarlar/ hesaplar yolunu izleyerek "microsoft hesabi" ekle unutma ekleyecegin hesabindaki kişiler rehberine eklenir. O yuzden o hesaptaki kişilerin telefon rehberinde cikmasini istemiyorsan yeni bir hesap oluşturup onunla kurulum yapmani oneririm.

süpersin hemen arkasından bu sorum gelecekti teşekkürler :)

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar malum telefonda Türkçe konuşma desteği yok bunu ingilizce olarak yapan veya kullanan var mı..?
ben bakiim nasıl oluyor diye ingilizce dil dosyasını yükledim şu an telefon güncelleme yapıyor herhangi bir sıkıntı olmaz inşallah..

- - - Eklendi - - -

bu arada yalandan yere başımıza iş aldık gibi bu çarklar döndükçe dönüyor şimdi işim yoksa şarjın bitmesini bekleyeceğim :(

- - - Eklendi - - -

derken telefon açıldı :) :)
çok şükür uğraştırmadı beni..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
arkadaşlar malum telefonda Türkçe konuşma desteği yok bunu ingilizce olarak yapan veya kullanan var mı..?
ben bakiim nasıl oluyor diye ingilizce dil dosyasını yükledim şu an telefon güncelleme yapıyor herhangi bir sıkıntı olmaz inşallah..

- - - Eklendi - - -

bu arada yalandan yere başımıza iş aldık gibi bu çarklar döndükçe dönüyor şimdi işim yoksa şarjın bitmesini bekleyeceğim :(

- - - Eklendi - - -

derken telefon açıldı :) :)
çok şükür uğraştırmadı beni..

hocam mesajı tam 16.16.16 da göndermişsin, :):) ayrıca ne güncellemesiki bu?

luckysleven

luckysleven

Üye

arkadaşlar bu linkteki yandex search uygulamasını indirmek istiyorum ama

Bu bölgede uygulama edinemezsiniz. Uygulamanın sizin bölgenizde de satışa sunulmuş olup olmadığını görmek için bölgenizdeki Windows Phone Mağazası'nı kontrol edebilirsiniz.

böyle bir hata veriyor . Sanırım bunu telefona kurunca arama tuşuna yandexi yerleştirebiliyoruz . Nasıl yüklerim bunu ?

efeler12

efeler12

Üye
direk ayarlardan yandex yapınca olması lazım zaten internet e gir 3 noktadan ayarlara gir orda ileri ayarlar arama sağlayıcısı bölümünden değiştir

luckysleven

luckysleven

Üye
direk ayarlardan yandex yapınca olması lazım zaten internet e gir 3 noktadan ayarlara gir orda ileri ayarlar arama sağlayıcısı bölümünden değiştir

aah ah keşke olsa : ) telefonu alalı 3 ay oluyor neredeyse ve 3 aydır bende neden sadece bing olduğunu hala çözebilmiş değilim : )) hatta bazı 8s lerde arama motoru değişiyor ama bende yok : )

yeminli06

yeminli06

Üye
Ben bu cihaza delevoper unlock yapsam uygulama yapmayı nasıl öğrencem :/ kendi uygulamamı yazmak istiyorum bunun kısa anlatımları var mı basit

efeler12

efeler12

Üye
aah ah keşke olsa : ) telefonu alalı 3 ay oluyor neredeyse ve 3 aydır bende neden sadece bing olduğunu hala çözebilmiş değilim : )) hatta bazı 8s lerde arama motoru değişiyor ama bende yok : )
Dille ilgili olabilir onlara da baktın mı?

luckysleven

luckysleven

Üye
Dille ilgili olabilir onlara da baktın mı?

bakmadığım yer kalmadı ama ne bir açıklama var ne çözümü var tam bir komedi yani : ) aklımın almadığı başka 8s de yandex varken bende nasıl olmaz ?

drangela61

drangela61

Üye
hocam mesajı tam 16.16.16 da göndermişsin, :):) ayrıca ne güncellemesiki bu?

kırk yıl uğraşsam öyle denk gelmez ;)
hocam bu Microsoft tuşuna uzun basınca konuşma çıkıyor ya sizin dilde konuşma ayarı yok diyor ben de sıf denemek için İngilizce dil dosyasını indirdim ondan sonra sanki yazılım güncellemesi gibi telefonu yeniden başlattı çarklar falan döndü işte onun güncellemesi ;)

- - - Eklendi - - -

Bu arada pek beğenmedim eski haline nasıl döndürebilirim acaba moderator hocalarımın bir bilgisi var mı..?
Saygılar

skynet

Üye
620 kullanan arkadaşlara sesleniyorum varmı sizde de bu reset problemi ? Günce 2-3 defa telefon reset atıyor çıldıracam :off:

Düzelmesi için denediklerim;

1. Sıfırladım güncellemelerin tamamını eksiksiz kurdum ama değişen birşey yok
2. ............ ................... ............ .......... ......... + hiç bir uygulama kurmadım gene aynı ya telefonla konuşurken yada mesaj yollarken reset atıp duruyor bu olay çok canımı sıkmaya başladı :vur

ÖEY

ÖEY

Üye
Sen onu bir servise ver yeniden yazılım yüklesinler o zaman çünkü başka yapabileceğin bir şey kalmamış:oke:

- - - Eklendi - - -

bakmadığım yer kalmadı ama ne bir açıklama var ne çözümü var tam bir komedi yani : ) aklımın almadığı başka 8s de yandex varken bende nasıl olmaz ?
Dostum sen telefonunu servise götürdün mü bu konuda? Belki yazılım yeniden yüklenirse sorun çözülür. Çünkü diğer htc 8sler de varken sende olmaması kesinlikle bir problem. Bence sen telefonu servise ver bu sorunla tabi eğer daha önce götürmediysen. Çünkü anladığım kadarıyla kendi başına yapabileceğin bir şey kalmamış.

Üst Alt