arkadaşlar ben yeni bir lumia 920 kullanıcısıyım bi sorum olacak; kurulum yaparken bağlantım olmadığı yüzünden giriş yapamadığım e-posta hesabını nereden girebilirim?
hayirli olsun aramiza hoş geldin.
Ayarlar/ hesaplar yolunu izleyerek "microsoft hesabi" ekle unutma ekleyecegin hesabindaki kişiler rehberine eklenir. O yuzden o hesaptaki kişilerin telefon rehberinde cikmasini istemiyorsan yeni bir hesap oluşturup onunla kurulum yapmani oneririm.

arkadaşlar malum telefonda Türkçe konuşma desteği yok bunu ingilizce olarak yapan veya kullanan var mı..?
ben bakiim nasıl oluyor diye ingilizce dil dosyasını yükledim şu an telefon güncelleme yapıyor herhangi bir sıkıntı olmaz inşallah..
- - - Eklendi - - -
bu arada yalandan yere başımıza iş aldık gibi bu çarklar döndükçe dönüyor şimdi işim yoksa şarjın bitmesini bekleyeceğim
- - - Eklendi - - -
derken telefon açıldı![]()
![]()
çok şükür uğraştırmadı beni..

ayrıca ne güncellemesiki bu?direk ayarlardan yandex yapınca olması lazım zaten internet e gir 3 noktadan ayarlara gir orda ileri ayarlar arama sağlayıcısı bölümünden değiştir
Dille ilgili olabilir onlara da baktın mı?aah ah keşke olsa : ) telefonu alalı 3 ay oluyor neredeyse ve 3 aydır bende neden sadece bing olduğunu hala çözebilmiş değilim : )) hatta bazı 8s lerde arama motoru değişiyor ama bende yok : )
Dille ilgili olabilir onlara da baktın mı?
hocam mesajı tam 16.16.16 da göndermişsin,ayrıca ne güncellemesiki bu?

Dostum sen telefonunu servise götürdün mü bu konuda? Belki yazılım yeniden yüklenirse sorun çözülür. Çünkü diğer htc 8sler de varken sende olmaması kesinlikle bir problem. Bence sen telefonu servise ver bu sorunla tabi eğer daha önce götürmediysen. Çünkü anladığım kadarıyla kendi başına yapabileceğin bir şey kalmamış.bakmadığım yer kalmadı ama ne bir açıklama var ne çözümü var tam bir komedi yani : ) aklımın almadığı başka 8s de yandex varken bende nasıl olmaz ?