İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
benim tld d a guncelemme gorunuyor ama guncellemiyo ne işl bu yahu :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim tld d a guncelemme gorunuyor ama guncellemiyo ne işl bu yahu :)

güncellemeyi ilk olarak telefona indirir sonra yükler. İndirmek için wifi bağlantısı kullanman lazım şebeke üzerinden indirmez. Yükleme için de batarya tasarruf modunda olmamalı.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
anladım benım tel pil tasarrufunda yahu ondan olmalı bu potrico mu nedır bu guncelleme?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet porticodur:oke:

hasansen_83

hasansen_83

Üye
siz aldınızmı guncellemeyı ? vede ne gıbı deüşiklık oldu cihaz da

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayır ben almadım henüz ama lumia620'den inceledim biraz. Wifi koruma,gelen çağrıyı sms ile cevaplama,sleep to silence,mesajlarda çoklu işlem,taslak oluşturma,tarayıcıda güvenlik iyileştirmeleri,restart ve donma sorunlarının çözümü ve sistem kararlılığını arttıran iyileştirmeler olduğu açıklanmıştı zaten.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
camera sorunu devam edıyor o znm :) apollo plus ne znm gelır bilgin varmı peki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

saydıklarım microsoftun yaptığı yenilikler. Kamera konusunda iyileşme olduğunu yükleyen arkadaşlar zaten söyledi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Özgür Abi bu sorunun cevabını vermekten normal yorum yazamaz oldu :D

Mayıs gibi gelmesi bekleniyor.Bir çok büyük yenilikle birlikte bildiklerimiz arasında Bluetooth 4.0 ve FM Radyo desteği var.

Tabi ki sadece bunlardan ibaret olmayacak.Gelecek daha bir çok şey olabilir.Kullanıcılardan fikirler gelmeye devam ediyor :)

n000k

n000k

Üye

saydıklarım microsoftun yaptığı yenilikler. Kamera konusunda iyileşme olduğunu yükleyen arkadaşlar zaten söyledi.
abi ben güncellemeyi yatım. şimdi birkaç photo çektim öylesine .. gayet güzel gözüküyor sanki biraz canlılık vermişler gibi :hmmm ben şu photosynth i beliyorum.WP8 platformuna ne zaman gelir abi??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi ben güncellemeyi yatım. şimdi birkaç photo çektim öylesine .. gayet güzel gözüküyor sanki biraz canlılık vermişler gibi :hmmm ben şu photosynth i beliyorum.WP8 platformuna ne zaman gelir abi??

çok fazla sürmez bir ay kadar önce çalışmaların devam ettiğini açıklamıştı Microsoft.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
göruntulu arama aktif olmuşmu ben goremedim de ?

hasansen_83

hasansen_83

Üye
video clip hala gonderme seceneyı yok değilmı ?

TuncayO

Üye
ben yaklaşık 1 hafta önce EVERNOTE uygulaması için gelen güncellemeyi yüklemeye çalışırken güncellemeyi yarıda bıraktı ve ne zaman yüklemeye kalksam hata veriyor ve menü kısmında @C:\Data\Programs\{d... uygulama adı bu şekilde görünüyor nedenini bilen varmı?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu sorun daha önce arkadaşlarda da olmuştu hatırladığım kadarıyla bunu sıfırlamadan çözemediler :)

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar indireceğim uygulama veya oyun biraz büyükse illaki wifi bağlantısı istiyor şebeke bağlantısı ile indirelemeyecek kadar büyük diyor anlamadığım ona ne ck ck ck
bunun bir çözümü var mı acaba
saygılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hücresel ağdan 50mb üzeri indirmeleri gerçekleştiremiyoruz.Wi-fi bağlantı şartı isteniyor :)

drangela61

drangela61

Üye
Aynen öyle hocam ve bu çok saçma bir uygulama bence tamam uyarırsın yüklü miktarda veri harcanabilir diye ama ben istediğim seçeneği kullanabilmeliyim inşallah gelecek güncellemeler bu sorunu çözer..

Üst Alt