İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

drangela61

drangela61

Üye
az önce birkaç uygulama yukledim sildim onlardan kaynaklanabilir mi..?
yanı uygulamayla olabilecek bir şey mı bu..?

- - - Eklendi - - -

ses kısma ve güç tuşlarını basılı tut rstart yapıp düzelir.

tamam hocam kapanıp açılınca düzeldi teşekkür ederim ;)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kardeş bilgisayar şeklinde girdim yazdığını alıntı yapıyorum altta yazma yeri çıkıyor tıklıyorum klavye açılıyor, açıldığı gibi kapanıyor sinirimi bozdu biraz...

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sitede genel olarak yaşanan bir sorun sanırım.Telefonunda bir sıkıntı yok ;)

uygulamasını kullanmayı deneyebilirsin :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
turkcell ya 19 tl ye 1 gb :) net

akdeniz77

akdeniz77

Üye
sağolun.bide şu Nokia Drive daki ses sistemi ni kullanamıyorum Türkçe ses desteği Ni de indirdim ama konuşmuyo o kadın.d.d sorumu yineliyorum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
"Board Express for Tapatalk | Windows Phone Uygulamaları+Oyunlar Mağazası (Türkiye"

dediğini ben anlamadım tıklanmıyor :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"Board Express for Tapatalk | Windows Phone Uygulamaları+Oyunlar Mağazası (Türkiye"

dediğini ben anlamadım tıklanmıyor :)

Telefonundan mağazaya gir.
"Board Express" yada "Tapatalk" diye arat.
Çıkan sonuçlardan ücretsiz olanı indirip yükle.

dedereis123

dedereis123

Üye
Ya benim müzikde sorun var sanırım . Orjinal kulaklığı takıyorum ses artmıyor azalmıyorda :/ müzik bölümü kasıyor birde müüzik seçiyorum 5 sn sonra açılıyor ve menüye atıyor . Bu neyle alakalıdır

- - - Eklendi - - -

ses kısma ve güç düğmesine basınca bende hiç birşey olmuyor ne kadar tutucaz basılı ki ?

- - - Eklendi - - -

sanırım benim bu portico güncellemesinde bir sorun var yazılımsal olarak durmadan birşey çıkıyor . Reset çalışmıyor , telefon 9 saattir açık batarya hala %100 ve 13 saat tahmini kalan süre hiç artmıyor ve azalmıyorda . Her gün aç kapa yapmazsam bu dediğim sorunlar düzelmiyor...

hasansen_83

hasansen_83

Üye
her kez gibi sende turkıye surumunu bekleseydın keşke bak biz hala bekliyoruz :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ya benim müzikde sorun var sanırım . Orjinal kulaklığı takıyorum ses artmıyor azalmıyorda :/ müzik bölümü kasıyor birde müüzik seçiyorum 5 sn sonra açılıyor ve menüye atıyor . Bu neyle alakalıdır

ses kısma ve güç düğmesine basınca bende hiç birşey olmuyor ne kadar tutucaz basılı ki ?

sanırım benim bu portico güncellemesinde bir sorun var yazılımsal olarak durmadan birşey çıkıyor . Reset çalışmıyor , telefon 9 saattir açık batarya hala %100 ve 13 saat tahmini kalan süre hiç artmıyor ve azalmıyorda . Her gün aç kapa yapmazsam bu dediğim sorunlar düzelmiyor...

Müzikle ilgili sorunun neden kaynaklanıyor bilmiyorum ancak ben telefona attığım müzikleri deniyorum anında çalıyor. Herhangi bir gecikme yada bekleme yok.
Flaşlama yoluyla güncelleme yaptıysan Nokia'nın aksesuar güncellemelerini yeniden yapman gerekiyor.(Bu cümleyi senin vasıtanla flaşlama yapmış olan tüm arkadaşlara söylüyorum)
Belki onunla alakalı olabilir.
Şu konudaki QR kodları kullanarak tüm Nokia güncellemelerini yükle.

http://www.maxicep.com/windows-phon...8-nokia-guncellemeleri-qr-kodlari-747887.html

Ses kısma ve güç düğmesine (ikisine birden) en az 10 saniye basılı tutman gerekiyor.

Son sorun da muhtemelen Nokia güncellemelerini yüklemediğin için olabilir.
Ayrıca bazen batarya programlarının live tile'ında güncelleme çok geç yapılabiliyor yada çok uzun süre yapılmayabiliyor.
Programı açıp kapatırsan live tile güncellenecektir.
Bu bir sorun değil, bazen olabilen doğal bir şey.

dedereis123

dedereis123

Üye
Abi batarya olayı ayarlardan kontrol ediyorum programdan fln değil zaten ama o olay hala aynı . Güncellemeyi benim cihaz değişim olduğu için ben almadan önce atmışlar ancak eksik atmışlar sanırım orjinal bir güncellemeye benzemiyor kvk atmış sanırım . bu ayar bende yok mesela portico güncellemesi gözüküyor ancak bunların hiç biri yok bende . Batarya olayı ayarlardan kontrol ettiğimde şu şekilde 6 saattir batarya %100 oyun fln girdim 10 dk %99 oldu sonra 10 dk da bir %1 gitmeye başladı demin 1 gün 16 saat kalan süre yazıyordu şimdi gene 13 saatde kaldı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi batarya olayı ayarlardan kontrol ediyorum programdan fln değil zaten ama o olay hala aynı . Güncellemeyi benim cihaz değişim olduğu için ben almadan önce atmışlar ancak eksik atmışlar sanırım orjinal bir güncellemeye benzemiyor kvk atmış sanırım . bu ayar bende yok mesela portico güncellemesi gözüküyor ancak bunların hiç biri yok bende . Batarya olayı ayarlardan kontrol ettiğimde şu şekilde 6 saattir batarya %100 oyun fln girdim 10 dk %99 oldu sonra 10 dk da bir %1 gitmeye başladı demin 1 gün 16 saat kalan süre yazıyordu şimdi gene 13 saatde kaldı

Dediğim konudan Nokia güncellemelerini yaptın mı? :hmmm

http://www.maxicep.com/windows-phon...8-nokia-guncellemeleri-qr-kodlari-747887.html

dedereis123

dedereis123

Üye
yapıcam şimdi mağazada güncel gözüküyor ama qr kod kuruyorum denicem

- - - Eklendi - - -

evet şimdi ayrı çıktı güncelleme çok teşekkürler . Peki bu neden kaynaklıdır bana kurulun portico mu sorunlu acaba nasıl düzeltebilirim bunu

- - - Eklendi - - -

nokia care yuklenmiyor bölgem amerika olduğu için sanırım

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar pil tasarrufunu hangi modda kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz..?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yapıcam şimdi mağazada güncel gözüküyor ama qr kod kuruyorum denicem

- - - Eklendi - - -

evet şimdi ayrı çıktı güncelleme çok teşekkürler . Peki bu neden kaynaklıdır bana kurulun portico mu sorunlu acaba nasıl düzeltebilirim bunu

Seninle ilgisi yok. Yazılımında herhangi bir sorun yok.
Yukarıda da belirttiğim gibi bunu flaşlama yapan tüm arkadaşlara önemle duyuruyorum.

"TELEFONU FLAŞLADIKTAN SONRA NOKİA GÜNCELLEMELERİNİ YENİDEN YÜKLEMENİZ GEREKİYOR"

Çünkü güncellemelerin büyük kısmı Portico hazırlandıktan sonra geldi.
Flaşladığınız Portico içerisinde entegre olarak yer almıyor.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
bu portico midir nedir ne znm gelir acaba

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Haritalara girince pusulayı çalıştırmıyor ya ancak sürüşte çalışıyor bunuda çözseler iyi olur

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar lumia920 ekranının soyulma olasılığı var mıdır varsa nedir?
bir de ekran temizliği için ne önerirsiniz gözlük temizleyici bezler bir sıkıntı oluşturur mu..?
saygılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Herhangi bir soyulma olmaz.
Kuru ya da kuruya yakın derecede çok hafif nemli bezlerle silmek sorun yaratmaz diye düşünüyorum.
Hele ki gözlük beziyle çok rahat silebilirsiniz. :oke:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Mikrofiber cam bezleri var temizleme solüsyonuyla birlikte de satılıyor.Yada pilot tanıdığınız varsa kokpit göstergelerini sildikleri ıslak mendil gibi şeyler var onlar mükemmel :)

Üst Alt