İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ZzZz11

ZzZz11

Üye

Kendin doğrudan İstanbul yazıp bulabilir ve ekleyebilirsin.
Daha sonra Balçık yazanı kaldırırsın.
İstanbul yazanı ise programın menüsünden "pin to start" diyerek başlangıç ekranına eklersin.
Bende de Ankara-Altındağ'da olduğum halde Ankara-Etimesgut diye geliyordu. Direk Ankara olarak bulup ekledim.

Kilit ekranına gelince, evet maalesef -uygulamayı açıp kapatmadıkça- kilit ekranını güncellemiyor.
Muhtemelen bir sorun var. Önümüzdeki günlerde uygulamaya bu konuda güncelleme gelebilir.
Ben şimdilik kilit ekranında Weather Flow kullanmayı bıraktım. Kendi seçtiğim bir fotoğrafı kullanıyorum.

Bu kilit ekranında gösterilen pil ikonu hangi uygulama acaba.

charmingraul

charmingraul

Üye
Arkadaşlar lumia 920'de şöyle bir sorunum var telefonum ile bir arama yaptığımda telefon kilitleniyor mesela müşteri hizmetlerini aradığımda tuşlara basmam gerekiyor fakat tuş kilidini açamamamdan mütevellit tuşlara basamıyorum bu sorunun bir çözümü var mı acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ya acaba ekran koruyucu varmı bunda yada bir uygulama ericsonn da vardı N8 de loş bir saat çıkıyor gözümüzü almıyor gece saate bakmak güzel oluyordu tabi başka tema koyulabilir akvaryum akar su Vs.

- - - Eklendi - - -

Ya acaba ekran koruyucu varmı bunda yada bir uygulama ericsonn da vardı N8 de loş bir saat çıkıyor gözümüzü almıyor gece saate bakmak güzel oluyordu tabi başka tema koyulabilir akvaryum akar su Vs.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar lumia 920'de şöyle bir sorunum var telefonum ile bir arama yaptığımda telefon kilitleniyor mesela müşteri hizmetlerini aradığımda tuşlara basmam gerekiyor fakat tuş kilidini açamamamdan mütevellit tuşlara basamıyorum bu sorunun bir çözümü var mı acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim
tuş kilidi derken tam anlamadım zaten arama ekranında tuşların ikonu görünüyor oraya basarsan direk karşına çıkar

charmingraul

charmingraul

Üye
şöyle anlatayım arama yaptığımda telefon kendiliğinden kilitleniyor ben arama sırasında hiçbir şekilde telefon kilidini açamıyorum bundan dolayı da tuşlara basamıyorum aramayı bile ben kapatamıyorum mecburen karşı tarafın kapatmasını bekliyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şöyle anlatayım arama yaptığımda telefon kendiliğinden kilitleniyor ben arama sırasında hiçbir şekilde telefon kilidini açamıyorum bundan dolayı da tuşlara basamıyorum aramayı bile ben kapatamıyorum mecburen karşı tarafın kapatmasını bekliyorum

ekran koruyucu film var mi camda. Bir de ne zamandir var bu sorun aldigindan beri mi yoksa sonradan mi başladi.

charmingraul

charmingraul

Üye
evet ekranda ekran koruyucu var ve ilk haftalarda böyle bir sorun yaşamıyordum bir hafta kadar önce farkettim bu sorunu. sebebinin ekran koruyucu film olduğunu mu düşünüyorsunuz

n000k

n000k

Üye

ekran koruyucu film var mi camda. Bir de ne zamandir var bu sorun aldigindan beri mi yoksa sonradan mi başladi.
abi bende ekran koruyucu yok ama bir kaç gündür arkadaşın sorunundan bende de oluştu :( ben bazı uygulamaların güncellemesinden sebep buluyorum ama. sence sorun ne olabilir? 1 kaçgündür böyle yapıyor. her aramada değil ama biçok aramada yapıyor bunu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet ekranda ekran koruyucu var ve ilk haftalarda böyle bir sorun yaşamıyordum bir hafta kadar önce farkettim bu sorunu. sebebinin ekran koruyucu film olduğunu mu düşünüyorsunuz

evet buyuk ihtimalle o yapiyor ekran dokunmatik hassasiyetini normale alip deneyin olmazsa buyuk ihtimalle filmden. Bir de ekranin ust kismindaki ön kamera ve sensörün oldugu yeri kontrol edebilir misin. Toz girince de aynisini yapar.

charmingraul

charmingraul

Üye
ben bir hafta kadar önce ekranın üzerindeki koruyucunun sağ üst köşesiyle oynarken dalgınlıkla orayı biraz kaldırmıştım daha sonra yapışmamıştı sanırım oradan biraz toz girmiş olabilir haklısınız sanırım ekran koruyucudan dolayı bu sorunu yaşıyorum. bir de ekran koruyucu filme gerek var mı sizce çıkarmalı mıyım ? köşesini biraz kaldırdığım için pek hoş da durmuyor tekrar yapıştıramıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben bir hafta kadar önce ekranın üzerindeki koruyucunun sağ üst köşesiyle oynarken dalgınlıkla orayı biraz kaldırmıştım daha sonra yapışmamıştı sanırım oradan biraz toz girmiş olabilir haklısınız sanırım ekran koruyucudan dolayı bu sorunu yaşıyorum. bir de ekran koruyucu filme gerek var mı sizce çıkarmalı mıyım ? köşesini biraz kaldırdığım için pek hoş da durmuyor tekrar yapıştıramıyorum

ekran koruyucuya gerek yok. Zaten deforme olmuş bir ekran koruyucunun verecegi zarari hic bir şey veremez. Altina toz alip ekrani cizer.

charmingraul

charmingraul

Üye
az önce tavsiyenize uyup ekranın üzerindeki filmi çıkarttım hem sorunum halloldu hem de ekranın asıl parlaklığı ve netliği ortaya çıktı teşekkür ederim yardım ettiğiniz için :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben ekran koruyucu film kullanıyorum ama çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Yapıştırırken dikkatlice yapıştırmıştım.
Dokunmatik hassasiyeti ve kullanım kolaylığında herhangi bir kayıp söz konusu değil.
Sanırım sorunlar biraz yapıştırma şekli ve kullanılan filmin kalitesi ile alakalı :hmmm

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Ben ekran koruyucu olayına ve kılıf olayına çok tavım . Bunu şuna benzetiyorum . Bizim annelerimiz genelde gider saatlerce oturma grubu beğenir ve sonunda getirir eve ve üstüne örtü çekerler . Artık o örtülen şeylere ne deniyosa .

Buda aynı şey . koruma amaçlı belki ama kılıf telefonun görüntüsünü etkiler . Kalınlaştırır . Ne bilim hiç hoş değil . Ekran koruyucuda ya kalkar ya toz biriktirir . Yani bu kadar korumaya yönelik bi toplum olmayalım . Para verip almışız madem dilediğinz gibi ORJİNAL HALİYLE kullanalım

n000k

n000k

Üye
Ben ekran koruyucu film kullanıyorum ama çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Yapıştırırken dikkatlice yapıştırmıştım.
Dokunmatik hassasiyeti ve kullanım kolaylığında herhangi bir kayıp söz konusu değil.
Sanırım sorunlar biraz yapıştırma şekli ve kullanılan filmin kalitesi ile alakalı :hmmm
ben film kullanmıyorum ama birkaçgündür sık sık biçok aramada bunu yapmaya başladı.. yani birini ararken ekran kararıyor diğer taraf kapayana kadar ekrn açılmıyor.. sensorün içine tozmu kaçtı acaba??yoksa biçok uygulama için güncelleme alıyorum. bu güncellemelerden dolayı olabilir mi??

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
Ben ekran koruyucu olayına ve kılıf olayına çok tavım . Bunu şuna benzetiyorum . Bizim annelerimiz genelde gider saatlerce oturma grubu beğenir ve sonunda getirir eve ve üstüne örtü çekerler . Artık o örtülen şeylere ne deniyosa .

Buda aynı şey . koruma amaçlı belki ama kılıf telefonun görüntüsünü etkiler . Kalınlaştırır . Ne bilim hiç hoş değil . Ekran koruyucuda ya kalkar ya toz biriktirir . Yani bu kadar korumaya yönelik bi toplum olmayalım . Para verip almışız madem dilediğinz gibi ORJİNAL HALİYLE kullanalım
aynen dediğine katılıyorum şu ana kadar hiç kullanmadım gerçi telefonlarım hep nokiaydı en son da 5800 kullandım/kullanıyorum ama ona bile koruyucu takanlar var. zaten naparsak yapalım 3 - 4 yıl sonra telefonları değiştiriyoruz. gerçi samsung s3 gibi cihazlara düşmelere karşı gerekiyor gibi geliyor bana da :hmmm ama lumia istememin bi sebebi de koruyucu kullanmamak

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Windows Phone için Winat9 uygulaması ile ilgili bilgisi olan var mı?

Üst Alt