İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
128 yada 256 bildiğim kadarıyla sim kart hafızası kb ile birimlendiriliyor.

Eski kartlarımız 64kb yeni kartlar ise 128kb yani rehberde isim saklamak için olan hafızanın boyutu diye biliyorum ben :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
128 yada 256 bildiğim kadarıyla sim kart hafızası kb ile birimlendiriliyor.

Eski kartlarımız 64kb yeni kartlar ise 128kb yani rehberde isim saklamak için olan hafızanın boyutu diye biliyorum ben :)

o kb boyutu sadece saklama hafızasıyla ilgili değil. Gsm chiplerinin çalışma performansında da faydalı oluyor.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bugün video attım başka Bi cihazdan ama bulamıyorum fotolar var ama video yok

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bugün video attım başka Bi cihazdan ama bulamıyorum fotolar var ama video yok

"Fotoğraflar" menüsünden değil "Müzik+Videolar" menüsünden gir.
Ekranı yana kaydır.
Koleksiyon kısmının altında ikinci sırada "Videolar"...

eRdaL.

eRdaL.

Üye

"Fotoğraflar" menüsünden değil "Müzik+Videolar" menüsünden gir.
Ekranı yana kaydır.
Koleksiyon kısmının altında ikinci sırada "Videolar"...

oraya baktım fakat yok şöyle bisey oldu bide gönderim bittikten sonra yukarıdaki çıkan indirme tamamlandı kısmına bastım uygulama ara diye bi seçenek çıktı ara dedim hiç bisey cıkmadı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

o kb boyutu sadece saklama hafızasıyla ilgili değil. Gsm chiplerinin çalışma performansında da faydalı oluyor.

Kaç Turkcell'e sordum yok biliyormusun ne telefonlar çıktı reklam yaparlar hizmet diye TİM lerde kart yok büyükten kesincede kabul etmiyor cihaz cihazlar artık akıllı diyoruz anlamıyorlar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Aynen abi 2013'de kesip kart koymak ta neymiş ya :kop:

IVI-Elia

Üye
Ben de kestirmiştim kartı.Konya'ya gidince 128 kb yani bi tane alırız orijinal.Ama Avea'da vardır inşallah.Hah şunu buldum...

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Arkadaşlar malumunuz rehberle ilgili sadece sim numaralarım görünsün istiyodum ama malesef ne yapsamda msn adresleri olan herkes görünüyodu listemde . Bende çözüm olarak içinde hiç msn olmayan bi adresle giriş yapıcam ama bu ilk girdiğim hesabı kaldıramıyorum telefondan . Bunu nasıl yapabilirim ?

yada yeni bir hotmail girerek simi ona kaydetme olanağım olurmu ? içi boş bi hotmail alarak sadece simlerin kaydolmasını sağlamak ve böylece sadece sim numaralarımı görmek

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mevcut birinci hotmaili kaldırmak için telefonu sıfırlaman gerekir. İkinci seçenek ise olabilir. Boş bir Hotmail hesabı kurup simrehberini eşleştir ve diğer hesapları ayarlardan görünmez yap. İyi fikir olabilir:hmmm

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Soru şu ali abi . Şimdi hesaplara girdim ikinci hotmaili kurdum . Bu eşitleme olayını nasıl yapıcam ? Simdeki numaralarımı kurduğum boş hotmaile nasıl aktarıcam ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben de onu düşünüyorum

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Bekliyorum abi şunun cevabını alırsam yemin ediyorum 10 numara olucak be :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bekliyorum abi şunun cevabını alırsam yemin ediyorum 10 numara olucak be :)

Köşede hotmail yazısının üstüne gelip beklediğinde alttaki şekilde menü açılır.

Çıkan listede "Kişiler"e basıyorsun.

Gerisini resimler anlatıyor zaten.

Kolay gelsin :oke:

Bu işlemler sonucunda tüm kartvizitlerin CSV formatında bilgisayarına indirilir.
Oradan da istediğin yere aktarabilirsin ;)

Simdeki kişileri ise yine telefondan yeni boş hotmailine aktarabilirsin.
Onda bir sıkıntı olmaz. (Bkz. Eşitleme)

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Güzel yöntem bunu denicem ama sorum şu :) Ben yeni kişi kaydettiğimdede bu açtığımamı kaydolucak ? Yoksa birincil hotmailemi :) Eğer asıl hotmaile kaydolcaksa filtreden onuda göstermem gerekicek ve buda yine sorun olucak :) Ah ulan şu birincil hesabın kaldırılamaması ne salakça bi durum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güzel yöntem bunu denicem ama sorum şu :) Ben yeni kişi kaydettiğimdede bu açtığımamı kaydolucak ? Yoksa birincil hotmailemi :) Eğer asıl hotmaile kaydolcaksa filtreden onuda göstermem gerekicek ve buda yine sorun olucak :) Ah ulan şu birincil hesabın kaldırılamaması ne salakça bi durum

Telefonu ayarlarken yeni hesabına göre ayarlayacağın için, ondan sonra kaydettiğin gibi tüm kişiler yeni hesabınla eşitlenip oradaki listeye eklenecektir :oke:

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Umarım olur ya yapar yapmaz söylicem burda şuan düzenlemeleri yapıyorum :)

- - - Eklendi - - -

Ve sorun halloldu :) Çok çok teşekkürler özgür bey cidden sayenizde büyük yükten kurtuldum :)

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Şu kablosuz şarj olayı gereksiz gibime geldi:Dkullanan arkadaşla anlatabilrmi.

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
ben de hala ev içi için kullanışlı mı emin değilim ama ilerde cafelerde vs masalarda şarj standları olur da kullanabiliriz umuduyla güzel bi yenilik olacağı söyleniyor eğer öyle olursa çok güzel tabi :)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Dostlar şunu sorucam . Bu radyoyla ilgili . Şimdi bu tuneln gibi internet kullanan radyolar ve lumiadaki mix gibi net kullanan radyolar çok internet yiyomu ? Ben aylık 1 GB net paketi kullanıyorum

Üst Alt