İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar facebook uygulamasında ve live tile'ında ara ara sıkıntılar olabiliyor.
Bazen bildirimler geç geliyor. Bazense eski bildirimler yeniymiş gibi tekrar görülebiliyor.
Veyahut da live tile'dan girip sayfanıza baktığınızda güncel halini göremeyebiliyorsunuz.
Ancak güncelle deyince son hali geliyor.

Eminim ara ara beliren bu sorun ve aksaklıklar dünyanın her yerinden Microsoft'a ve Nokia'ya iletiliyordur.
Bunun üzerinde firmalar kafa yoruyorlardır diye düşünüyorum.
Yakın zamanda facebook uygulaması, sohbet özelliği de eklenecek şekilde eminim tam senkronize ve kusursuz hale gelecektir.

Genel olarak düzgün çalışıyor. Bildirimler çoğu zaman sorunsuz olarak geliyor.
Şimdilik çok fazla kafaya takmamaya çalışın olmaz mı?
:oke:
Sistem ve uygulamalar henüz çok yeni.
Şu önümüzdeki gelecek iki güncelleme sonrası sistemin durumuna bir bakarız.

• Beğen
Tepkiler: n000k

merlin19

merlin19

Üye

- - - Eklendi - - -

Aynı kvk iphone da satıyor benim arkadşında iphone bozuk çıktı kendiliğinden kapanıyordu değişmemek için direndiler ama sonunda biz kazandık beyazı bıraktık ve siyahı aldık hatta mağaza bize yeni cihazınız geldi diye aynı cihazı vermeyede kalktı ama biz yemedik cihazdaki sorunu ali kemal de biliyor ondanda yardım istemiştim

Avrupada anında değişim yapılmakta Türkiyede malesef Tüketici hakları sonra mahkeme kazandığın halde para iadesi yapmıyor ve icra kararı ile alıyorsun ve yanlışın var kvk asla ve asla iphone distribütör'ü değildir iphonenin yıllardır türkiyede çalıştığı tek firma bilindiği gibi Bircom firması olup işini sağlam yapan yediği kaba pislemeyen bir firma artık taleplere yetişemediğinden aple bu yıl 2 firmayadaha distribütörlük verdi ve aralarında ne genpa nede kvk yok..

Nokia türkiye rezil bir firma ve nokia batarsa bu şekilde yedikleri kaba pisleyenlerin yüzünden batar bakın n9 telefonu mahkemeye verdim kvk avukatı arkadaşım adam diyorki abi biz firmaya bak gel müşteri ile anlaşalım ya parasını verelim yada ürünün sıfırını altı üstü 1500 tl para nokia türkiyenin cevabı : asla para iadesi ve ürün yok mahkeme bitsin son haddeye kadar birşey verilmeyecek şimdi size sorarım benim bunlardan alacağım kaç tl ? 1500 mahkemeye verdim ve kazandım mahkeme masrafı zartı zurtu faizi falan çıktımı sana 5 bin tl yakın bir para ha işte film tam orada kopuyor bu akıllı nokia türkiye distribütörü bu 5 bini 8 bin gösterip nokia globale fatura edip 5 bini mahkemeye ve bana geri kalan 3 binide cebe atıyor anladınızmı neler döndüğünü böyle distribütör olursa nokia öylede böylede batar siz sorunlarınızı asla nokia türkiyeye yazmayın kimi kime şikayet ediyorsunuz şikayetinizi iyi bir ingilizce ile Nokia globale yazın şikayet arttığında Nokia glabal diyecekki bak arkadaş bu ülkede var birşey denetleyin anladınızmı sen istediğin kadar nokia türkiyeye şikayet et çözüm yok neden adamlar kendileri yapıyor zaten yolsuzluğu kendi kendini eleverirmi.. ben hep nokia globale yazıyorum ve anında dönüyorlar..

• Beğen
Tepkiler: n000k
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Avrupada anında değişim yapılmakta Türkiyede malesef Tüketici hakları sonra mahkeme kazandığın halde para iadesi yapmıyor ve icra kararı ile alıyorsun ve yanlışın var kvk asla ve asla iphone distribütör'ü değildir iphonenin yıllardır türkiyede çalıştığı tek firma bilindiği gibi Bircom firması olup işini sağlam yapan yediği kaba pislemeyen bir firma artık taleplere yetişemediğinden aple bu yıl 2 firmayadaha distribütörlük verdi ve aralarında ne genpa nede kvk yok..

Nokia türkiye rezil bir firma ve nokia batarsa bu şekilde yedikleri kaba pisleyenlerin yüzünden batar bakın n9 telefonu mahkemeye verdim kvk avukatı arkadaşım adam diyorki abi biz firmaya bak gel müşteri ile anlaşalım ya parasını verelim yada ürünün sıfırını altı üstü 1500 tl para nokia türkiyenin cevabı : asla para iadesi ve ürün yok mahkeme bitsin son haddeye kadar birşey verilmeyecek şimdi size sorarım benim bunlardan alacağım kaç tl ? 1500 mahkemeye verdim ve kazandım mahkeme masrafı zartı zurtu faizi falan çıktımı sana 5 bin tl yakın bir para ha işte film tam orada kopuyor bu akıllı nokia türkiye distribütörü bu 5 bini 8 bin gösterip nokia globale fatura edip 5 bini mahkemeye ve bana geri kalan 3 binide cebe atıyor anladınızmı neler döndüğünü böyle distribütör olursa nokia öylede böylede batar siz sorunlarınızı asla nokia türkiyeye yazmayın kimi kime şikayet ediyorsunuz şikayetinizi iyi bir ingilizce ile Nokia globale yazın şikayet arttığında Nokia glabal diyecekki bak arkadaş bu ülkede var birşey denetleyin anladınızmı sen istediğin kadar nokia türkiyeye şikayet et çözüm yok neden adamlar kendileri yapıyor zaten yolsuzluğu kendi kendini eleverirmi.. ben hep nokia globale yazıyorum ve anında dönüyorlar..
herşey güzelde aynı haltı bizde iphone 5 ile yaşadık diyorum adam aynı telefonu sıfır cihaz geldi diye bize yutturmaya çalıştı diyorum kimi savunduğunu bilmiyrsun oyuzden bende sana bu konuda bilmeden idda etme derim kendiliğinden kapanan bir telefon yazılım atıldı sorun çözülmedi sıkıntının ne olduğu bile belli değil

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar güncelleme ne zaman gelecek ya bilgisi olan biri açıklama yapsın. Bide gelecek guncellemeylr video araması aktifleştirilir mi sizce? Son soru ise şu: güncellemeyi yükleyince cihazdaki uygulamalar vs silinck mi

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar güncelleme ne zaman gelecek ya bilgisi olan biri açıklama yapsın. Bide gelecek guncellemeylr video araması aktifleştirilir mi sizce? Son soru ise şu: güncellemeyi yükleyince cihazdaki uygulamalar vs silinck mi

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Güncellemeyle cihazdaki oyun ve uygulamalar silinmez. Ne IOS da ne Androidde silinmiyor.. WP8 de de silinmemesi lazım..

PureFood

PureFood

Üye
Uygulamalar silinirse bildiğim bütün küfürleri ederim Microsoft'a.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulamalar silinirse bildiğim bütün küfürleri ederim Microsoft'a.

silinir yedek aldiysan hepsi otomatik olarak geri yuklenir. Bu Microsoftla alakali bir şey degil ios ve androidde de durum boyle. Telefona tamamen yeni bir rom kuruluyor hic bir şeyin kalmamasi gayet dogal. Eger yedek alirsaniz oyun saveleriniz ve ayarlariniz dahil hepsi geri yuklenir.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

silinir yedek aldiysan hepsi otomatik olarak geri yuklenir. Bu Microsoftla alakali bir şey degil ios ve androidde de durum boyle. Telefona tamamen yeni bir rom kuruluyor hic bir şeyin kalmamasi gayet dogal. Eger yedek alirsaniz oyun saveleriniz ve ayarlariniz dahil hepsi geri yuklenir.

Nasıl siliniyor?

IOS 5 den 6 ya geçtik silinmedi.. Android 2.3 den 4 güncellemesi yaptık, aynen her şey duruyordu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

bende de iphone var 4.3.3'ten 5.1 e gectim silinip tekrar yukluyor.

WP8 güncellemesinde öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Kardeşim IOS 5 den 6 ya yükselttik yedek falan hiçbir şey yapmadım. Aynen tüm ayarlarına kadar duruyordu her şey..

Babamda da EVO var.. Ona da Android 2.3 den 4 e yükseltim aynı şekil ne yedek ne başka bir şey yaptım, aynı şekilde yükledi açtı..

OTA güncellemelerinde bir sıkıntı çıkacağına ihtimal vermiyorum..

PureFood

PureFood

Üye
Çok ilginç çakışan iki yorum var. Ne 5800'da yedek aldım, ne kardeşimin 3Gs telefonunda yedeklemeyaptık ios 5i 6ya yükseltirken. eğer böyle bir yedek mecbursa duyduğum en saçma şey olacaktır wp ile ilgili. Umarım olmaz. Daha detaylı, beni ikna edebilecek bir arkadaş çıkıp açıklarsa memnun olurum.

hakan.620

Üye
arkadaslar lumia920 face oyunlari oynaniliyor mu?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Çok ilginç çakışan iki yorum var. Ne 5800'da yedek aldım, ne kardeşimin 3Gs telefonunda yedeklemeyaptık ios 5i 6ya yükseltirken. eğer böyle bir yedek mecbursa duyduğum en saçma şey olacaktır wp ile ilgili. Umarım olmaz. Daha detaylı, beni ikna edebilecek bir arkadaş çıkıp açıklarsa memnun olurum.
içimizde en önce kullanan ali kemal eğer o söylüyor da doğruluk payı yuzde99 dur

IVI-Elia

Üye
Arkadaşlar dün telefonumda hatlar var diye boşu boşun akonu açmışı.Ekranın üst kısmı kasaya oturmamış.Daha sdoğrusu kardeşim filan bi şey yapmış.Ekranı içine oturttum sorunlar gitti.Servise göndermiycem.Tekrar olura bi gösteririm.Heralde arkadaşlarım nazar değdi.İphone 5ve xperia s kullanan arkdaşlarım çok beğendi

alical33

alical33

Üye
arkadaşlar wp8 de bluetooth ismini değiştirebiliyormuyuz değiştirebiliyorsak nasıl ?

IVI-Elia

Üye
Ben Windows 8 e bağlayıp mağazadaki Windows Phone uyg. İle yapıyorum.(uyg bilg. İçin) ama belki başaka yöntemi vardır

acharad85

acharad85

Üye
iyi geceler herkese benım orum dns ayarlarını nasıl degiştirebilirim bilgisi olan varmı epey bir yol denedim ama hiç biri işe yaramadı bilgisi olan varmı aceba yada yardımcı olmak için deneme yapacak birisi!!!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iyi geceler herkese benım orum dns ayarlarını nasıl degiştirebilirim bilgisi olan varmı epey bir yol denedim ama hiç biri işe yaramadı bilgisi olan varmı aceba yada yardımcı olmak için deneme yapacak birisi!!!

dns ayarlari Mevcut surumde degiştirilemiyor. Muhtemelen yakinda cikicak guncellemede yapilabilecek.

acharad85

acharad85

Üye
arkadaslar lumia920 face oyunlari oynaniliyor mu?

hayır oynayamıyorsun mağazada uygulaması varsa indirip uygulama üzerinden oynayabiliyorsun face üzerinden flash player istiyor ve şuan için onun yüklenmesine imkasız gibi bir şey denemedigim yol kalmadı...

acharad85

acharad85

Üye
foruma yazdıgımız yazıları yöneticiler daha kısa sürede teyit edip ekleyebilirse arkadaşlarla daha kolay iletişim saglayabiliriz...

Üst Alt