İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Götürmekte fayda var sen dışardan müdahale etmediysen üretim hatası olabilir.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

cmptrengineer

Üye
arkadaslar sızınde telefnunuzun ekranına beyaz fonda baktığınızda yakından buğulanmıs gıbı duruyomu yanı buhar gıbı deıl anlayın ıste karınsalı gbı hafıften ekranın ozellğımı yoksa benım telefon mu sorunlu acıl cevaplarınızı beklıyorum

barbin3900

barbin3900

Üye
Hayır öyle bir şey yok benim cihazda

alical33

alical33

Üye
arkadaslar sızınde telefnunuzun ekranına beyaz fonda baktığınızda yakından buğulanmıs gıbı duruyomu yanı buhar gıbı deıl anlayın ıste karınsalı gbı hafıften ekranın ozellğımı yoksa benım telefon mu sorunlu acıl cevaplarınızı beklıyorum
demek istediğini anladım galiba bendede öyle ekranın özelliği galiba çizik falan vsrmı diye bakarken farkettim mat gibi duruyor biraz sorun yok yani :oke:

- - - Eklendi - - -

şarj aleti ve bataryanin garantisi bir yildir. Sorun şarj aletinde gozukuyor ve onu acamayacagin icin kullanici hatasi diyemezler. Tabi yere duşup darbe almadiysa.
abi kutudan çıkan kulaklığın garantiside varmı ? timde alırken sordumda yok galiba demişlerdi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
demek istediğini anladım galiba bendede öyle ekranın özelliği galiba çizik falan vsrmı diye bakarken farkettim mat gibi duruyor biraz sorun yok yani :oke:

- - - Eklendi - - -

abi kutudan çıkan kulaklığın garantiside varmı ? timde alırken sordumda yok galiba demişlerdi

nasıl yok ya hangi tim miş o. Olmaz olur mu var kardeşim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar şu nokianın müzik programı arayüzünü anlayan varmı daha öncede nokia c6-01 im vardı ondada adam gibi tek tek şeçip dinleyemiyodun bundada öle bi kaç şarkı attım önce bazılarını okumadı sonra şarkıları sildim bu arada bilgisayara bağlayarak atıyorum yada siliyorum ama hala orda görüyo şarkıları çalamayıncada atlıyo tabi müziğe giriyosun albümler sanatçılar şarkılar hepsi ayrı yerlerde adam gibi tek tek görüpte dinleyemedim benmi acaba çözemiyorum anlamıyorumda yardımcı olursanız sevinicem şarkılara giriyorum ordan tek tek silmeye çalışıyorum iki tane silip kendiliğinden ana ekrana adönüyo anlamadım gitti müzik zevkim kalmadı valla

Daha basit bir şey arıyorsan ücretsiz "Mini Player" var mağazada.
Programı kurup açtıktan sonra "List" butonuna bastığın an telefonundaki müzikleri listeye ekler.
İstediğini seçip çaldırabilirsin.
Nokia Müzik ve XBox Müzik'teki gibi menü menü dolaşmana gerek yok.

komando04

komando04

Üye

Daha basit bir şey arıyorsan ücretsiz "Mini Player" var mağazada.
Programı kurup açtıktan sonra "List" butonuna bastığın an telefonundaki müzikleri listeye ekler.
İstediğini seçip çaldırabilirsin.
Nokia Müzik ve XBox Müzik'teki gibi menü menü dolaşmana gerek yok.

teşekkürler abi sağolasın

uMTOku

Üye
Arkadaşlar güncellemeler neden gözükmüyor ben indirdiğim uygulamayı mağazada açınca gözüküyor otomatik güncelleme de açık bir yardım edin
Sent from my Lumia 920 using Board Express

ecel54

ecel54

Üye
Arkadaşlar güncellemeler neden gözükmüyor ben indirdiğim uygulamayı mağazada açınca gözüküyor otomatik güncelleme de açık bir yardım edin
Sent from my Lumia 920 using Board Express

bende de aynı :D eskiden gelirdi şimdi ya mağazadan girecem ya da uygulamayı açacam

AlicanL920

Üye
arkadaşlar bana güncelleme gelmiyor geliyor benmı bulamıyorum telefon icin güncelleme al diyorum telefonunuz güncel diyor ?

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar bana güncelleme gelmiyor geliyor benmı bulamıyorum telefon icin güncelleme al diyorum telefonunuz güncel diyor ?

biz mağazadan gelen güncellemelerden bahsediyoruz kardeşim,senin söylediğin bizde de yok şubattaymış inşallah

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

valla abi babada daha demin garanti bankası uygulama güncellemesi geldi ama şu ekran dokunma bir türlü yok
Ekran+dokunma güncellemesini yükleyeli iki hafta kadar oldu sanırım tekrar güncelleme mi gelmiş?

komando04

komando04

Üye
Ekran+dokunma güncellemesini yükleyeli iki hafta kadar oldu sanırım tekrar güncelleme mi gelmiş?

hani şu Alikemal abinin bahsetmiş olduğu güncellemeyi diyorum abi,bir resim koymuştu ya ekran dokunma bölümünde bazı ek ayarlar vardı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

hani şu Alikemal abinin bahsetmiş olduğu güncellemeyi diyorum abi,bir resim koymuştu ya ekran dokunma bölümünde bazı ek ayarlar vardı
Anladım kardeşim display+touch güncellemesinden bahsediyorsun, hayır o gelmedi.

Üst Alt