demek istediğini anladım galiba bendede öyle ekranın özelliği galiba çizik falan vsrmı diye bakarken farkettim mat gibi duruyor biraz sorun yok yaniarkadaslar sızınde telefnunuzun ekranına beyaz fonda baktığınızda yakından buğulanmıs gıbı duruyomu yanı buhar gıbı deıl anlayın ıste karınsalı gbı hafıften ekranın ozellğımı yoksa benım telefon mu sorunlu acıl cevaplarınızı beklıyorum

abi kutudan çıkan kulaklığın garantiside varmı ? timde alırken sordumda yok galiba demişlerdişarj aleti ve bataryanin garantisi bir yildir. Sorun şarj aletinde gozukuyor ve onu acamayacagin icin kullanici hatasi diyemezler. Tabi yere duşup darbe almadiysa.
demek istediğini anladım galiba bendede öyle ekranın özelliği galiba çizik falan vsrmı diye bakarken farkettim mat gibi duruyor biraz sorun yok yani
- - - Eklendi - - -
abi kutudan çıkan kulaklığın garantiside varmı ? timde alırken sordumda yok galiba demişlerdi
sğaol abi timdekilerin çoğunun benim kadar bile bilgisi yokki senin kadar hiç olmaz çorumda bi tim şubesi işte
nasıl yok ya hangi tim miş o. Olmaz olur mu var kardeşim
arkadaşlar şu nokianın müzik programı arayüzünü anlayan varmı daha öncede nokia c6-01 im vardı ondada adam gibi tek tek şeçip dinleyemiyodun bundada öle bi kaç şarkı attım önce bazılarını okumadı sonra şarkıları sildim bu arada bilgisayara bağlayarak atıyorum yada siliyorum ama hala orda görüyo şarkıları çalamayıncada atlıyo tabi müziğe giriyosun albümler sanatçılar şarkılar hepsi ayrı yerlerde adam gibi tek tek görüpte dinleyemedim benmi acaba çözemiyorum anlamıyorumda yardımcı olursanız sevinicem şarkılara giriyorum ordan tek tek silmeye çalışıyorum iki tane silip kendiliğinden ana ekrana adönüyo anlamadım gitti müzik zevkim kalmadı valla
Daha basit bir şey arıyorsan ücretsiz "Mini Player" var mağazada.
Programı kurup açtıktan sonra "List" butonuna bastığın an telefonundaki müzikleri listeye ekler.
İstediğini seçip çaldırabilirsin.
Nokia Müzik ve XBox Müzik'teki gibi menü menü dolaşmana gerek yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar güncellemeler neden gözükmüyor ben indirdiğim uygulamayı mağazada açınca gözüküyor otomatik güncelleme de açık bir yardım edin
Sent from my Lumia 920 using Board Express
eskiden gelirdi şimdi ya mağazadan girecem ya da uygulamayı açacam
bende de aynıeskiden gelirdi şimdi ya mağazadan girecem ya da uygulamayı açacam
Cumartesi geldi benim güncellemeler hepsini yükledim.
bende hala aynı sürekli geliyor
Cumartesi geldi benim güncellemeler hepsini yükledim.
Mağaza bildirim yapıyor kardeşim.arkadaşlar bana güncelleme gelmiyor geliyor benmı bulamıyorum telefon icin güncelleme al diyorum telefonunuz güncel diyor ?
arkadaşlar bana güncelleme gelmiyor geliyor benmı bulamıyorum telefon icin güncelleme al diyorum telefonunuz güncel diyor ?
Ekran+dokunma güncellemesini yükleyeli iki hafta kadar oldu sanırım tekrar güncelleme mi gelmiş?
valla abi babada daha demin garanti bankası uygulama güncellemesi geldi ama şu ekran dokunma bir türlü yok
Ekran+dokunma güncellemesini yükleyeli iki hafta kadar oldu sanırım tekrar güncelleme mi gelmiş?
Anladım kardeşim display+touch güncellemesinden bahsediyorsun, hayır o gelmedi.
hani şu Alikemal abinin bahsetmiş olduğu güncellemeyi diyorum abi,bir resim koymuştu ya ekran dokunma bölümünde bazı ek ayarlar vardı
Anladım kardeşim display+touch güncellemesinden bahsediyorsun, hayır o gelmedi.