OttomaN TigeR
Üye
Gerek olduğunu düşünmüyorum, ayrıca kullanan arkadaşların birinde sıkıntı olmuştu sanırım.arkadaşlar nokia lumia 920 ekran icin film i aldım takarsam bi sorun olur mu ?
Gerek olduğunu düşünmüyorum, ayrıca kullanan arkadaşların birinde sıkıntı olmuştu sanırım.arkadaşlar nokia lumia 920 ekran icin film i aldım takarsam bi sorun olur mu ?
merhaba arkadaşlar data kullanım miktarını gösteren bir uygulama varmı acaba markette
Nokia counters var ama wp8'e guncellenmesi bekleniyor.
Office programı çalıştırıp telefondaki belgeleri aç ve ilgili dosyanın üzerine basılı tut bu şekilde sil seçeneği gelmesi gerekiyor.Arkadşlar pdf dosylaronı silme işlemini nasıl yapıyoruz
Kardeşim müsait olursan buraya bi tur at.beyler microsft market ne kadarı ücretli ne kadarı ücretsiz en guzel uygulumalar ücretliymiş sanırım
Office programı çalıştırıp telefondaki belgeleri aç ve ilgili dosyanın üzerine basılı tut bu şekilde sil seçeneği gelmesi gerekiyor.
- - - Eklendi - - -
Kardeşim müsait olursan buraya bi tur at.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Orasını anlamamışım kusura bakma, ofisin belgelerini görmesi için belgelerinin documents klasörünün içerisinde yer alması gerekli aksi halde görmüyor.
arkadaşım ofice belgeleri görmüyor ki
Mail ile gelen doküman dosyalarını açıp farklı kaydet seçeneği ile skydrive kaydet, daha sonra bütün belgeleri skydrive'a girerek rahatlıkla düzenleyebilir ve silme gibi işlemlerini yapabilirsin.Evet internetten direk indirdiğim dosyaları pdf Reader görüyor onunda silme özelliği yok ya telefonu sıfırlamak gerekiyor yada öyle birikecek başka çaresi yok

Daha güzel olur bence de.Belki bu programa Bi düzeltme. Güncellemesi gönderilebilirse sorun ortadan kalkar
lumia nın hackı oldumu bilginiz varmı ?