İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

barbin3900

barbin3900

Üye
merhaba arkadaşlar data kullanım miktarını gösteren bir uygulama varmı acaba markette

barbin3900

barbin3900

Üye

Nokia counters var ama wp8'e guncellenmesi bekleniyor.

hıımm tamam sağol abi vodafone eski aylık cepnet üyesiydim hızı kahretti artık beni aylık 1 gb. 21 tl.lik süper internete geçtim onun için sordum takip etme amaçlı

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadşlar pdf dosylaronı silme işlemini nasıl yapıyoruz

dedereis123

dedereis123

Üye
beyler microsft market ne kadarı ücretli ne kadarı ücretsiz en guzel uygulumalar ücretliymiş sanırım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadşlar pdf dosylaronı silme işlemini nasıl yapıyoruz
Office programı çalıştırıp telefondaki belgeleri aç ve ilgili dosyanın üzerine basılı tut bu şekilde sil seçeneği gelmesi gerekiyor.

- - - Eklendi - - -

beyler microsft market ne kadarı ücretli ne kadarı ücretsiz en guzel uygulumalar ücretliymiş sanırım
Kardeşim müsait olursan buraya bi tur at.

• Beğen
Tepkiler: cinaski12

akinorta

Üye
iyi uygulama ve oyunlar ücretli. Fiyatı da tuzlu

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Office programı çalıştırıp telefondaki belgeleri aç ve ilgili dosyanın üzerine basılı tut bu şekilde sil seçeneği gelmesi gerekiyor.

- - - Eklendi - - -

Kardeşim müsait olursan buraya bi tur at.

arkadaşım ofice belgeleri görmüyor ki

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

arkadaşım ofice belgeleri görmüyor ki
Orasını anlamamışım kusura bakma, ofisin belgelerini görmesi için belgelerinin documents klasörünün içerisinde yer alması gerekli aksi halde görmüyor.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Evet internetten direk indirdiğim dosyaları pdf Reader görüyor onunda silme özelliği yok ya telefonu sıfırlamak gerekiyor yada öyle birikecek başka çaresi yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet internetten direk indirdiğim dosyaları pdf Reader görüyor onunda silme özelliği yok ya telefonu sıfırlamak gerekiyor yada öyle birikecek başka çaresi yok
Mail ile gelen doküman dosyalarını açıp farklı kaydet seçeneği ile skydrive kaydet, daha sonra bütün belgeleri skydrive'a girerek rahatlıkla düzenleyebilir ve silme gibi işlemlerini yapabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Özürdilerim pdf reader farklı kaydet seçeneği yokmuş...:(

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Belki bu programa Bi düzeltme. Güncellemesi gönderilebilirse sorun ortadan kalkar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
lumia nın hackı oldumu bilginiz varmı ?

cintrikus

cintrikus

Üye
arkadaşlar şu nokianın müzik programı arayüzünü anlayan varmı daha öncede nokia c6-01 im vardı ondada adam gibi tek tek şeçip dinleyemiyodun bundada öle bi kaç şarkı attım önce bazılarını okumadı sonra şarkıları sildim bu arada bilgisayara bağlayarak atıyorum yada siliyorum ama hala orda görüyo şarkıları çalamayıncada atlıyo tabi müziğe giriyosun albümler sanatçılar şarkılar hepsi ayrı yerlerde adam gibi tek tek görüpte dinleyemedim benmi acaba çözemiyorum anlamıyorumda yardımcı olursanız sevinicem şarkılara giriyorum ordan tek tek silmeye çalışıyorum iki tane silip kendiliğinden ana ekrana adönüyo anlamadım gitti müzik zevkim kalmadı valla

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dinlemek istediğin şarkı ve türküleri, telefonu bilgisayara bağladıktan sonra ilgili klasöre at.
Sonra telefonda Nokia Müzik'i aç.
"Müziğim" yazısına bas, oradan da yana kaydırıp "Şarkılar" kısmına gel.
Bütün mp3'lerin orada. İyi dinlemeler.

charmingraul

charmingraul

Üye
arkadaşlar 4 gün önce lumia 920 aldım ilk 3 gün herşey normaldi fakat bugün telefonumu şarj etmek istediğimde şarj aletini telefona bağladım ama telefon şarj olmadı usb'den bilgisayara bağlayınca ise şarj oluyordu şarj aletine hiçbir müdahalede bulunmadım ama neden şarj etmediğini anlayamadım telefonu aldığım yere şarj aletini götürsem değiştirirler mi yoksa kullanıcı hatası deyip değiştirme yapmazlar mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şarj aleti ve bataryanin garantisi bir yildir. Sorun şarj aletinde gozukuyor ve onu acamayacagin icin kullanici hatasi diyemezler. Tabi yere duşup darbe almadiysa.

Üst Alt