Lumiance
Üye
mac filitreleme olabilir ağda
benim telefonu ben almadan önce gidip mac adresini alıp engellemiş olabilirler mi?

mac filitreleme olabilir ağda

ayni olay bir kere benim de lumia900 ile başima geldi. Şifre dogru olmasina ragmen aga katilamadim.
peki nasıl hallettin. sorun neymiş?
: hallolmadi zaten misafirdim bir daha da gitmedim
benim telefonu ben almadan önce gidip mac adresini alıp engellemiş olabilirler mi?![]()
Slmlar arkadaşlar bende yeni aldım telefonu ama hiç rehberden bahsetmiyor rehberim hotmaildeki kişilerle beraber çkıyor nokıa destek hattını aradım onlar ayarlayamadı nasıl olacak bu iş birde kablosuz modem olarak nasıl kullanabiliriz tşkler^^
kişilere girdiğimde rehber ayarlarını filtreleme olayı var facebooktaki kişileri görmek istemediğim için engelledim ama sadece rehberim çıkmıyor hotmaille beraber çıkıyor
babacan nokıa destek hattı msn com tr kişilerden ayarlarsın dediler bağlantıdan kaldır dediler kişileri buldum rehberimde orda görünüyor ama ayar yapamıyorum
tam terside oluyor. Ağa sadece önceden belirlenmiş cihazlar bağlanabiliyor. Diğir cihazlar bağlanmaya çalıştıında şifre doğru olsa bile bağlanamıyor. Benim evimdeki ağım böyle. Bilgisayar ve telefonumdan başka cihaz giremiyor.
ben sadece rehberimi beceremedim masaüstündende ayarlayamadım internettende ayarlayamadım msn com tr kişilere giriyorum tüm rehberimle msn dekilerde çıkıyor benmi yanlış yapıyorum
ben sadece rehberimi beceremedim masaüstündende ayarlayamadım internettende ayarlayamadım msn com tr kişilere giriyorum tüm rehberimle msn dekilerde çıkıyor benmi yanlış yapıyorum

ayarlara gir sağa kaydır uygulamalar sekmesine geç
kişileri seç kişi listemi filtrele de ordan hotmailin karşısındaki thick işaretini kaldır. Aşağıdan onayla çık. Bu kadar![]()
Arkadaşlar ben dün telefonu resetledim yani sıfırlama
daha sonra mağazadaki Youtube downloader uygulamasını indirmek istedim 6tl ücreti vardı ve indirme butonuna bastım fakat bana bu ürünü zaten satın aldınız. Tekrar yüklemek istermisiniz dedi
yani bunlar benden para almadı mı ben bişey anlamadım