İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayni olay bir kere benim de lumia900 ile başima geldi. Şifre dogru olmasina ragmen aga katilamadim.

cantosman

cantosman

Üye
şu telefonun cam kırılma olayına fena kafam takıldı
kırılma biçimi bana valiz çarpmasıyla yere düşerek kırılmış intibası vermedi
belki düşerek kırılmıştır lakin çok aşırı yüksekten
çünkü etkiye tepki diye bir olay var fizik kanunda
az bir yüksekten camının üzerine dahi düşse bu telefon camı bu şekilde kırılmaz
belkide telefonu arka cebine koyup üzerine oturup telefonu esneterekde kırılmış olabilir
çünkü telefonda esneyerek kırılma havası var bilmiyorum benim yeğen kendisi
pastanede çalışıyor yerler mermer elinden belki 4 kere düşürdü
hiç bir şey olmadı telefona hatta camı üzerinede düşürdü
aklım almadı böyle

ecel54

ecel54

Üye
benim telefonu ben almadan önce gidip mac adresini alıp engellemiş olabilirler mi? :D

tam terside oluyor. Ağa sadece önceden belirlenmiş cihazlar bağlanabiliyor. Diğir cihazlar bağlanmaya çalıştıında şifre doğru olsa bile bağlanamıyor. Benim evimdeki ağım böyle. Bilgisayar ve telefonumdan başka cihaz giremiyor.

moris600

Üye
Slmlar arkadaşlar bende yeni aldım telefonu ama hiç rehberden bahsetmiyor rehberim hotmaildeki kişilerle beraber çkıyor nokıa destek hattını aradım onlar ayarlayamadı nasıl olacak bu iş birde kablosuz modem olarak nasıl kullanabiliriz tşkler^^

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Slmlar arkadaşlar bende yeni aldım telefonu ama hiç rehberden bahsetmiyor rehberim hotmaildeki kişilerle beraber çkıyor nokıa destek hattını aradım onlar ayarlayamadı nasıl olacak bu iş birde kablosuz modem olarak nasıl kullanabiliriz tşkler^^

internet paylaşimini ayarlardan acarak kullanabilirsin. Rehber konusunda ise biraz daha aciklar misin tam olarak ne istedigini.

moris600

Üye
kişilere girdiğimde rehber ayarlarını filtreleme olayı var facebooktaki kişileri görmek istemediğim için engelledim ama sadece rehberim çıkmıyor hotmaille beraber çıkıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kişilere girdiğimde rehber ayarlarını filtreleme olayı var facebooktaki kişileri görmek istemediğim için engelledim ama sadece rehberim çıkmıyor hotmaille beraber çıkıyor

hotmail'i de engelkeyebilirsin tabi rehber ve hotmaili eşleştirdiysen rehberindeki kişiler hotmail kişisi olarak gozukur.

moris600

Üye
babacan nokıa destek hattı msn com tr kişilerden ayarlarsın dediler bağlantıdan kaldır dediler kişileri buldum rehberimde orda görünüyor ama ayar yapamıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
babacan nokıa destek hattı msn com tr kişilerden ayarlarsın dediler bağlantıdan kaldır dediler kişileri buldum rehberimde orda görünüyor ama ayar yapamıyorum

ayni şeyden bahsediyoruz rehber ve hotmail eşleştirmesini kaldirman gerekiyor. Masaustunden hotmail ayarlarindan yapilmiyor mu.

Lumiance

Lumiance

Üye

tam terside oluyor. Ağa sadece önceden belirlenmiş cihazlar bağlanabiliyor. Diğir cihazlar bağlanmaya çalıştıında şifre doğru olsa bile bağlanamıyor. Benim evimdeki ağım böyle. Bilgisayar ve telefonumdan başka cihaz giremiyor.

benim bağlanmaya çalıştığım ağ çalıştığım şirketteki misafir ağı. Öyle engelleme ya da izin verilenlerin bağlnması söz konusu değil. Düz mantık; şifreyi doğru giren bağlanır.

Nokia forumlarında konuyu biraz araştırdım. Aynı dertten muzdarip 1 kişiye daha rastladım. Ona sunulan öneriler arasında modemi / routeri sıfırlamak var, nitekim böyle bir ihtimal söz konusu olamaz. Ayrıca diğer öneriler arasında bütün bağlantıları kapatıp telefonu yeniden başlatıp tekrar bağlanmayı denemekte var, ancak bunları zaten denedim ve sonuç olumsuz :/

moris600

Üye
ben sadece rehberimi beceremedim masaüstündende ayarlayamadım internettende ayarlayamadım msn com tr kişilere giriyorum tüm rehberimle msn dekilerde çıkıyor benmi yanlış yapıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben sadece rehberimi beceremedim masaüstündende ayarlayamadım internettende ayarlayamadım msn com tr kişilere giriyorum tüm rehberimle msn dekilerde çıkıyor benmi yanlış yapıyorum

rehberindeki kişileri msn'e aktarmişsin

Lumiance

Lumiance

Üye

ayarlara gir sağa kaydır uygulamalar sekmesine geç
kişileri seç kişi listemi filtrele de ordan hotmailin karşısındaki thick işaretini kaldır. Aşağıdan onayla çık. Bu kadar :)

PureFood

PureFood

Üye
ayarlara gir sağa kaydır uygulamalar sekmesine geç
kişileri seç kişi listemi filtrele de ordan hotmailin karşısındaki thick işaretini kaldır. Aşağıdan onayla çık. Bu kadar :)

Hocam bende böyle yaptığımda (hotmaili kaldırıp tek nokia hesabı tik işaretli kaldığında) rehberde kimse gözükmüyor..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar ben dün telefonu resetledim yani sıfırlama

daha sonra mağazadaki Youtube downloader uygulamasını indirmek istedim 6tl ücreti vardı ve indirme butonuna bastım fakat bana bu ürünü zaten satın aldınız. Tekrar yüklemek istermisiniz dedi
yani bunlar benden para almadı mı ben bişey anlamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben dün telefonu resetledim yani sıfırlama

daha sonra mağazadaki Youtube downloader uygulamasını indirmek istedim 6tl ücreti vardı ve indirme butonuna bastım fakat bana bu ürünü zaten satın aldınız. Tekrar yüklemek istermisiniz dedi
yani bunlar benden para almadı mı ben bişey anlamadım

bir kere satin aldigin uygulama icin trekrar para vermiyorsun silsen de daha sonra tekrar ucretsiz olarak yukleyebilirsin.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Anladım ali kemal ben yüklediğim zaman da ücretsiz di zaten o yüzden kârdayım :ehe

Üst Alt