İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar nokia haritalarin guncellemeden sonra verdigi hata giderilmiştir. Artik magazadan guncellemeyi yapabilirsiniz. Bilgi nokia'dan teyit edilmiştir. :oke:

bana hiç harita güncellemesi gelmedi Alikemal abi son sürüm kaç ki acaba? Bide Ali abi mağazada 3 adet güncelleme vardı 2sini sorunsuz yaptım bir tane ekstralar+bilgi güncellemesi var sürekli hata kodu veriyor nedendir acaba abi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar nokia haritalarin guncellemeden sonra verdigi hata giderilmiştir. Artik magazadan guncellemeyi yapabilirsiniz. Bilgi nokia'dan teyit edilmiştir. :oke:

:sarıl::alkis:smdance:

Evet düzelmiş, güncelledim şimdi.
Haber için teşekkürler dostum.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

bana hiç harita güncellemesi gelmedi Alikemal abi son sürüm kaç ki acaba? Bide Ali abi mağazada 3 adet güncelleme vardı 2sini sorunsuz yaptım bir tane ekstralar+bilgi güncellemesi var sürekli hata kodu veriyor nedendir acaba abi.

Güncellemeler mağaza live tile'ında kendliğinden görünüyor belirli aralıklarla.
Sadece "Nokia Haritalar" uygulamasının güncellenmesinde sıkıntı vardı.
(Harita güncellemesi değil, programın güncellemesi)
Programı güncelleyince bir daha açılmıyordu.
Gerekli düzeltme yapılmış.

Diğer güncellemelerde ise herhangi bir sıkıntı olmaması lazım.
Nokia Ekstra+Bilgi, Bakım v.s v.s gibi uygulamalar sorunsuz güncelleniyor.

komando04

komando04

Üye

Güncellemeler mağaza live tile'ında kendliğinden görünüyor belirli aralıklarla.
Sadece "Nokia Haritalar" uygulamasının güncellenmesinde sıkıntı vardı.
(Harita güncellemesi değil, programın güncellemesi)
Programı güncelleyince bir daha açılmıyordu.
Gerekli düzeltme yapılmış.

Diğer güncellemelerde ise herhangi bir sıkıntı olmaması lazım.
Nokia Ekstra+Bilgi, Bakım v.s v.s gibi uygulamalar sorunsuz güncelleniyor.

valla abi 8binle başlayan sürekli hata veriyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

valla abi 8binle başlayan sürekli hata veriyor

Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi?
Uygulamayı uygulamalar listesinden kaldır. Sonra mağazadan tekrar yükle.
Eğer düzelmezse muhtemelen Nokia Destek'ten yardım/bilgi alman gerekecek.

remzi33

remzi33

Üye
Ya arkadaşlar e postaların ayarın ayarını yanlışlıkla bozmuştum Microsoft hesbının sunucusunu silmiştim. Ayar bozulunca ekrandki eposta tile ı kaybolmştu. Ayarı duzelttm ama ne uygulamalar da ne de ekranda epostalar yok şimdi

komando04

komando04

Üye

Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi?
Uygulamayı uygulamalar listesinden kaldır. Sonra mağazadan tekrar yükle.
Eğer düzelmezse muhtemelen Nokia Destek'ten yardım/bilgi alman gerekecek.

yok abi şimdi deniyorum teşekkürler

alpd

Üye
arkadaşlar bende yeni beyaz lumia 920 aldım. Telefonu elimde sağ sola salladığımda içinde bir şeyin oynadığını hissediyorum. Acaba hepsi böylemi yoksa telimde sorunmu var?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşlar bende yeni beyaz lumia 920 aldım. Telefonu elimde sağ sola salladığımda içinde bir şeyin oynadığını hissediyorum. Acaba hepsi böylemi yoksa telimde sorunmu var?

kablosuz şarj çipinden geliyor olabilir cihazı nereden aldınız turkcell mi nokia shop mu?

digitayf

Üye

Arkadaşım benim beyaz lumia dada aynı problem vardı sallantı git gide arttı ve 15 günde inanılmaz hissedilir hale geldi. Anladığım kadarıyla telefonda bu şekilde bir problem var hem de ciddi sayıda makinede var , benim cihazımda benimle birlikte satın alan 2 arkadaşımda da aynı problem var.

Bir de benim cihazımda karşıya ses gitmesinde problem olmaya başladı , en son fotoraf makinesini açtığımda çizgi çizgi yeşil ekran çıkınca (her iki kamera dada ) telefonu değişim talebi ile nokia shop a verdim bakalım sonuç ne olacak. Ön sipariş ile aldık telefonu oda sonunda başımıza bela oldu. 2seri üretimlerin daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

alpd

Üye

kablosuz şarj çipinden geliyor olabilir cihazı nereden aldınız turkcell mi nokia shop mu?

merhaba turkcell iletişim merkezi - kutu üzerinde genpa logusu var. Genpanın cihazı.

Değişim talebinden bulunmalımıyım?

hasansen_83

hasansen_83

Üye
telefonun içi sallanan arkadaşlar en kısa zaman da K.V.K veya aldığınzı yere goturun benım cihaz da da aynısorun vardı verdım servise cihaz olmus ama ben nokia yı aradım cihaz değişim talebimi ilettım onlarda faturamı ıstedıler fax numarası verdıler

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Nazar değidi 920 lere :)

dedereis123

dedereis123

Üye
içime kurt düşürdünüz ya :( almaya nietim vardı ama böyle sorunlar var diyorsunuz şimdi aklım note 2 ye kayıyor ya :/

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
merhaba turkcell iletişim merkezi - kutu üzerinde genpa logusu var. Genpanın cihazı.

Değişim talebinden bulunmalımıyım?

aldığınız time götürün talepte bulunun itiraz ederlerse turkcell.com.tr lumia920 şartlarını açıp gösterin. Ben bugün 2 tane sattım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
içime kurt düşürdünüz ya :( almaya nietim vardı ama böyle sorunlar var diyorsunuz şimdi aklım note 2 ye kayıyor ya :/

Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Donanımsal olarak gayet iyi.
Yalnızca WP8'in güncellemelerle giderilmesi gereken ufak tefek eksikleri var.
Onlar da 2 ay içerisinde tamamen giderilmiş olacak muhtemelen.
Özellikle Lumia 920'nin ekranına, netliğine, gece çekimlerine, Nokia'ya özel uygulamalara hasta olacaksın :kıskıs:

Placebo-

Placebo-

Üye
Küçük küçük sorunları büyütmeyin..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar bu sky drive daki resimleri veya yedeklemeleri nasıl alacağız geri bilen varmı

dedereis123

dedereis123

Üye

Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Donanımsal olarak gayet iyi.
Yalnızca WP8'in güncellemelerle giderilmesi gereken ufak tefek eksikleri var.
Onlar da 2 ay içerisinde tamamen giderilmiş olacak muhtemelen.
Özellikle Lumia 920'nin ekranına, netliğine, gece çekimlerine, Nokia'ya özel uygulamalara hasta olacaksın :kıskıs:

note 2 nin ve s3 ün ekranı daha canlı deniyorda arada görsel olarak fark mı sizce parlaklık olarak nasıl

Üst Alt