İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Önemli değil arkadaşım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar benim lumia 920 'ye birşeyler oldu telefon resmen sapıttı.

Karşı tarafa sesim gitmiyor, fotoraf makinesi bi açılıyor yeşil ekran cıkıyor ve telefonun içi sallanıyor. Aldığım gun içinin salandığını fakrettim ama hepsi aynı herhalde diye pek önemsemedim. Telefon gerçekten tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.

Telefonu bugun nokia servise verdim ve çok buyuk ihtimalle açıp tamir etmek isteyecekler yada telefonun kenarında sürtmeden kaynaklı bir çizik var düştü falan diyecekler ve olan paramıza olacak. Beyaz lumia 920 sahipleri dikkatli olsunlar çünkü beyaz lumia ların bir kısmının içi sallanıyor sallantı kullandıkça artıyor ve en sonunda ''bence'' arızaya neden oluyor. İki adet beyaz lumia dada aynı şeye rastladım.

Gelişme oldukça buradan yazarım.

Sanırım senin cihaz taşıma esnasında zarar görmüş.
Bende ve Ezgi kardeşimde de Beyaz Lumia 920 var ama öyle bir sorun yok :hmmm

phantomddl

Üye

digitayf

Üye

Sanırım senin cihaz taşıma esnasında zarar görmüş.
Bende ve Ezgi kardeşimde de Beyaz Lumia 920 var ama öyle bir sorun yok :hmmm

beyaz lumia larda bildirilmiş böyle bir problem var arkadaşlar , kaynağından aldım bilgiyi , tabi hepsinde olacak diye bir şeyde yok. İnşallah sizlerde çıkmaz ben değişim bekliyorum...

Placebo-

Placebo-

Üye
Bende yaşanılan hiçbir problem yok. Anlamadım vahiy mi indi bu telefona. :D

remzi33

remzi33

Üye
Ya bnm mesajı kimse görmüyor mu?

alo123

Üye
Arkadaşlar sorunsuz whatsapp kullanabilen biri varmı? Whatsapp yüklüyorum 2-3 mesaj yazıyorum telefon kitleniyor 15 dakika kendine gelmiyor. Kaldırdıgım zaman 1-2 kez daha kitlenme oluyor ama sonrasında herşey yoluna giriyo. Bu sorun bir tek bendemi acaba? Ne yapmamı önerirsiniz
yokmu kimse ^^

Placebo-

Placebo-

Üye
Dün gece indirip denedim yine aynı. Sonra kaldırdım bugün hiçbir sorun yok herşey yolunda

Whatsapp'ı silin. Şimdilik yüklemeyin. Wp 8 uyumlu olmadığındna sorun çıkartıyor.

phantomddl

Üye
Denemek için açtım whatsapp'ı şimdi, yarım saat kadar aralıksız kullanıp yazacağım, bir sorun çıkıp çıkmadığını benim cihazımda.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Watsapp ı ben kurdum hiç sorun olmamıştı ama çok kullanan birisi değilim

phantomddl

Üye
Bir sorun çıkmadı :bilmm
4 Kişi var benim listemde, belki ondandır? ilk aldığım günden beri telefonumda yüklü, arada sırada kullanıyorum dosya göndermek için falan ama hiç donma, reset atma gibi bir şey olmadı.

- - - Eklendi - - -

Reset attı :ehe

hasansen_83

hasansen_83

Üye
benim lumia da var aynı sorun içinde bir şeyler sallanıyor bugun servıse verdım bakalım sonucu beklıyorum:) ama benım lumıa siyah alikemal buralardamısın ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim lumia da var aynı sorun içinde bir şeyler sallanıyor bugun servıse verdım bakalım sonucu beklıyorum:) ama benım lumıa siyah alikemal buralardamısın ?

kardeşim inşallah ariza tamiri icin vermemişsindir. Ayipli mal kapsaminda degişimi talebinde bulunsaydin daha iyiydi. Bir aya kadar cihazda herhangi bir ariza durumunda direk degişim isteyin tamire vermeyin.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
ben dedım kı eğer olursa cihazı değştırmek ıstıyorum dedımm yetkılı de değşim mumkun olmaya bilir ama dedi yinede not duserım dedı

- - - Eklendi - - -

ama sanırım tamır olucak cunku Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri devam etmekte olup, işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. boyle yazıyordu sıtede kvk nın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben dedım kı eğer olursa cihazı değştırmek ıstıyorum dedımm yetkılı de değşim mumkun olmaya bilir ama dedi yinede not duserım dedı

- - - Eklendi - - -

ama sanırım tamır olucak cunku Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri devam etmekte olup, işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. boyle yazıyordu sıtede kvk nın

hayirlisi olsun o zaman beklemekten başka yapabilecegin bişey yok. Ama şunu yine soyluyorum bir cep telefonu aldiginizda bir ay icinde uretimden kaynaklanan kullami engelleyen bir ariza olursa hic tamire vermeden direk olarak telefonu aldiginiz bayiye goturup ayipli mal kapsaminda birebir degişimini isteyin.

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11
Esendağlı

Esendağlı

Üye

hayirlisi olsun o zaman beklemekten başka yapabilecegin bişey yok. Ama şunu yine soyluyorum bir cep telefonu aldiginizda bir ay icinde uretimden kaynaklanan kullami engelleyen bir ariza olursa hic tamire vermeden direk olarak telefonu aldiginiz bayiye goturup ayipli mal kapsaminda birebir degişimini isteyin.

Bunu belirtmen çok iyi oldu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar nokia haritalarin guncellemeden sonra verdigi hata giderilmiştir. Artik magazadan guncellemeyi yapabilirsiniz. Bilgi nokia'dan teyit edilmiştir. :oke:

Üst Alt