İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar servisten aradılar bugün ekran değişimi için 350 tl masraf gidiyormuş...

Üzülsem mi sevinsen mi anlamadım....

hic itiraz etme bir de zil tak oyna valla cok uygunmuş fiyati. Sgs3'un ekrani 500tl:D

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar bnim titreşimde sorun var galiba ya. Hani çok eski tlfonlar titrerken çok ses çıkarır ya öyle bir ses var. Bu sorunu yaşayan var mı acaba

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
:kıskıs: Doğum günün kutlu olsun Özgür.

aslinda sana gri lumia920 hediye edicektik ama beyaz almişsin:d:

Doğum günün kutlu olsun abi :ehe

- - - Eklendi - - -

abi deme öyle yüreğine inecek :d:

Nice sağlıklı yıllara

özgür abiden hala haber yok :ehe

Hepinize çok teşekkürler. Yeni bir yaşa sizin gibi güzel ve değerli arkadaşları tanıyarak ve elimde Beyaz Lumia 920 ile girmek çok güzel :) İyi ki varsınız...

(Not: Yine de Gri Lumia 920 bağışlarına açığım
:naughty: :kıskıs:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada geçenlerde bir arkadaş klavye sorunundan bahsetmişti sanırım.
Aynı sorunu bugün ben de farkettim.
Ama sanırım sadece Maxicep Forumunda yapıyor.

Lumia 920'de internet explorer'dan maxicep forumu açtığımda normal sürüm açılıyor. (ie ayarları mobil'e ayarlı)
Her neyse bir konuya cevap yazmak istediğimde, açılan cevaplama bölümüne dokunduğumda klavye ekrana geliyor ve yazamadan geri gidiyor. Tekrar dokunuyorum boş cevaplama bölümüne, tekrar açılıyor klavye, ancak yine yazamadan geri gidiyor. :bilmm

Placebo-

Placebo-

Üye
Sorun bende olsaydı, kurcalar bulurdum çözümü. Ama yok. Güncelleme gelene kadar tapatalk kullanabilirsin,

- - - Eklendi - - -

Not: Doğum günün kutlu olsun özgür. Nice mutlu beraber senelere. :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sorun bende olsaydı, kurcalar bulurdum çözümü. Ama yok. Güncelleme gelene kadar tapatalk kullanabilirsin,

- - - Eklendi - - -

Not: Doğum günün kutlu olsun özgür. Nice mutlu beraber senelere. :)

Teşekkürler kardeşim :sarıl:

Denedim mi maxicep forumunu normal sürüm açıp cevap yazmayı.
Klavye duruyor mu sende cevap yazarken?
Bende kayboluyor yazamadan.:allalla:

*Mesela bu mesajıma Lumia 920'den internet explorer ile cevap yaz.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bu arada geçenlerde bir arkadaş klavye sorunundan bahsetmişti sanırım.
Aynı sorunu bugün ben de farkettim.
Ama sanırım sadece Maxicep Forumunda yapıyor.

Lumia 920'de internet explorer'dan maxicep forumu açtığımda normal sürüm açılıyor. (ie ayarları mobil'e ayarlı)
Her neyse bir konuya cevap yazmak istediğimde, açılan cevaplama bölümüne dokunduğumda klavye ekrana geliyor ve yazamadan geri gidiyor. Tekrar dokunuyorum boş cevaplama bölümüne, tekrar açılıyor klavye, ancak yine yazamadan geri gidiyor. :bilmm

daha önce de. Yazdım arkadaşlar masa üstü. Kullanın maxicepteyken özgür kardeşin dediği gibi yoksa aynı sorunu. Yaşarsınız klavyede

- - - Eklendi - - -

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

daha önce de. Yazdım arkadaşlar masa üstü. Kullanın maxicepteyken özgür kardeşin dediği gibi yoksa aynı sorunu. Yaşarsınız klavyede

- - - Eklendi - - -

başka sitelerde de oluyor mu peki. :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim. Bir de dediğin gibi "Masaüstü Sürüm" şeklinde ayarlayıp deneyeyim bakalım olacak mı...

Placebo-

Placebo-

Üye

Teşekkürler kardeşim :sarıl:

Denedim mi maxicep forumunu normal sürüm açıp cevap yazmayı.
Klavye duruyor mu sende cevap yazarken?
Bende kayboluyor yazamadan.:allalla:

*Mesela bu mesajıma Lumia 920'den internet explorer ile cevap yaz.

Yok bende herhangi bir problem yani ie'de mobil sürümden klavyeden yazıyorum şu an..

n000k

n000k

Üye
Doğum günün kutlu olsun Özgür :) nice senelere..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İE ayar: Masaüstü Sürümü
Klavye deneme: Başarılı

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Birkaç sitede deneme yaptım herhangi bir sorun yok sadece maxicepe özel

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İE ayar: Mobil Sürüm
Klavye deneme: Fail!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mobil surumde klavye sorunu yaşayan diger arkadaşlar da masaüstü sürümde deneyip sonucu yazsinlar. Başka sitelerin mobil surumlerinde de deneyin sorun sadece maxicep mobil surumdeyse adminlere sorun olarak bildireyim mudahele edilsin.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
mobil surumde klavye sorunu yaşayan diger arkadaşlar da masaüstü sürümde deneyip sonucu yazsinlar. Başka sitelerin mobil surumlerinde de deneyin sorun sadece maxicep mobil surumdeyse adminlere sorun olarak bildireyim mudahele edilsin.

arkadaşım ben denedim birkaç sitede daha mobil sürümlerde hata olmadı örnek sivasspor sitesi face ceptown gibi birkaç sitede yazabiliyorum ama maxicepte sorun çıkıyor sadece

digitayf

Üye
Arkadaşlar benim lumia 920 'ye birşeyler oldu telefon resmen sapıttı.

Karşı tarafa sesim gitmiyor, fotoraf makinesi bi açılıyor yeşil ekran cıkıyor ve telefonun içi sallanıyor. Aldığım gun içinin salandığını fakrettim ama hepsi aynı herhalde diye pek önemsemedim. Telefon gerçekten tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.

Telefonu bugun nokia servise verdim ve çok buyuk ihtimalle açıp tamir etmek isteyecekler yada telefonun kenarında sürtmeden kaynaklı bir çizik var düştü falan diyecekler ve olan paramıza olacak. Beyaz lumia 920 sahipleri dikkatli olsunlar çünkü beyaz lumia ların bir kısmının içi sallanıyor sallantı kullandıkça artıyor ve en sonunda ''bence'' arızaya neden oluyor. İki adet beyaz lumia dada aynı şeye rastladım.

Gelişme oldukça buradan yazarım.

Üst Alt