İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Lumiance

Lumiance

Üye
Arkadaşlar bu 920de interneti kapatıp açma yeri yok mu?

Wap servisleri ve internet servisleri için ayrı bağlantı ayarları yok mu?

Tavsiye edebileceğiniz dosya yönetici programı?

Kullanılan veri miktarı, konuşma süresi vs nerden bakılıyor?

Aveada 9₺ ye haftalık internet paketi nasıl alınır? -diğer telefonda bağlantıdan wap seçtiğinde girebiliyordum ordan alıyordum. Ama bunda giremediğim için alamıyorum

Not: Lumiayla yazı yazmak gerçekten keyif verici :)

Bu sorularıma cevap verebilirseniz çok minnettar kalacağım sizlere. Şimdiden teşekkürler...

Lumiance

Lumiance

Üye
İlk iki sorumun cevabını buldum. Avea net paketini bulamadım o olsa gerisi kolay da :D

Lumiance

Lumiance

Üye
phone exploreri yükledim ama çözemedim nd işe yaradığını geri kaldırdım ben de. Dosya yöneticisine benzer Bi tarafını göremedim

- - - Eklendi - - -

Nokia counters bulamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia counters wp8'de Turkce olacagi icin ismi de Turkcedir:D

remzi33

remzi33

Üye
Phone Explorer işe yaramıyor arkadaşlar bilginize. Galiba wp7 için olan sürüm marketteki çünkü hiçbirşey gostermiyor. Ayrıca Nokia counters veya Türkçesi olan Nokia sayaç/sayaçlar veya buna benzer isimli bir uygulama markette yok

Placebo-

Placebo-

Üye
Benden küçük bir bilgi: Başlat tuşuna ve güç düğmesine aynı anda basarsanız, ekran görüntüsü alırsınız. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
buyrun buna bakin bu nokia counters eger yuklemezse wp8'e guncellenmemiş demektir. Gerci wp8'de data sense olmasi lazimda o da işinizi gorur

remzi33

remzi33

Üye
Placebo Sn ovi suite mı kullanıyorsun pc suite mı? Ve cihaz güncellemesi yapılabiliyor mu pc üzerinden?

Lumiance

Lumiance

Üye
buyrun buna bakin bu nokia counters eger yuklemezse wp8'e guncellenmemiş demektir. Gerci wp8'de data sense olmasi lazimda o da işinizi gorur

maalesef bu uygulama telefonumuzun sahip olmadığı özellikleri kullanıyormuş neyse o artık

Placebo-

Placebo-

Üye
Placebo Sn ovi suite mı kullanıyorsun pc suite mı? Ve cihaz güncellemesi yapılabiliyor mu pc üzerinden?

ovi Suite kullanıyorum. PC üzerinden güncelleme hiç denemedim. Gerekte yok. Telefon üzerinden de güncelleme yapılabilir.

remzi33

remzi33

Üye
Yok yüklenmiyor güncelleme yapılmamış. Wp8'in gıcık kaptım Bi özelliği de her şey için harici yazılım yüklemek. Wp'nin kendi içinde olması gerekirdi böyle şeylerin

theposies

theposies

Üye
karar verdim ayın 15inde alacağım 920 mi inşallah :)

remzi33

remzi33

Üye
Ya yapılıyor biliyorum tabiki ama internet paketimin hız kotası dolduğu için hızım 128 kb/s'e düştü. O yüzden sormuştm ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yok yüklenmiyor güncelleme yapılmamış. Wp8'in gıcık kaptım Bi özelliği de her şey için harici yazılım yüklemek. Wp'nin kendi içinde olması gerekirdi böyle şeylerin

bir de şoyle duşun htc de bunlar da yok:D

remzi33

remzi33

Üye
Ya htc içine wp yada android yüklenmiş bir hurda parçası bnim gözümde. Hiçbir albenisi yok bnim için. Nokia herzaman bir de değil iki adım ilerde telefon teknolojisinde.

Üst Alt