Nokia Lumia serisi iiçin Nokia Suite programını devreye almalı zira hepsi kendi ürünü bu karmaşada sona erer nerden yükliyecem diye insanlar uğraşıyor
Lumia 920 sahibi arkadaşlar resimdeki saat tile'i wp8'de var mi bir bakabilir misiniz.

Bugün ilkdefa l920 ye dokundum ve azda olsa kurcalama fırsatım oldu beyaz renkli olanı,gidenler bilir ist.cevahir turkcell de.ya cihaz resimlerde güzel gözüküyor ama ele alıp kullanınca muhteşem olduğunun farkına daha iyi varıyorsunuz.İe10 harika bir deneyim sunuyor,kamera 12mp li n8 i unutturacak kadar kullanışlı ve hızlı.
Abi bi fiyat verdiler mi?Bugün ilkdefa l920 ye dokundum ve azda olsa kurcalama fırsatım oldu beyaz renkli olanı,gidenler bilir ist.cevahir turkcell de.ya cihaz resimlerde güzel gözüküyor ama ele alıp kullanınca muhteşem olduğunun farkına daha iyi varıyorsunuz.İe10 harika bir deneyim sunuyor,kamera 12mp li n8 i unutturacak kadar kullanışlı ve hızlı.
O halde sorun yok fakat alan arkadaşlar ovi suite kullanıyorlarmı yada kullanan varmızaten ovi suite lumia lar için güncellenmiş ben bizzat gördüm
O halde sorun yok fakat alan arkadaşlar ovi suite kullanıyorlarmı yada kullanan varmı
Süper
Hem Wpapp hem de suite kullanıyorum. Suite zaten lumialar için günceldi.
Bu gün ben de sordum abi 1800 TL dedi sıyrık bunlar ya...1650 tl

adam resmen çöktü telefona ya
Bu gün ben de sordum abi 1800 TL dedi sıyrık bunlar ya...![]()

abi seni gönlü zengin gördüler kakalamaya çalışıyolar![]()
öyle oldu sanırım gezerken denk geldiğim yere girip soruyorum öylesine her kafadan bi ses