İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

alo123

Üye
Beyler asphalt7 satın almaya çalışıyorum bilgileri giriyorum ama telefon numarası kısmını geçemedim ne yazsam kısa fln diyor nasıl bir numara giriyoruz buraya?

- - - Eklendi - - -

Beyler asphalt7 satın almaya çalışıyorum bilgileri giriyorum ama telefon numarası kısmını geçemedim ne yazsam kısa fln diyor nasıl bir numara giriyoruz buraya?

n000k

Üye
numaranın başına artı falan koydunmu? o şekilde girmeye çalış..

+90 türkiye kodu (5xx) operatör xxx-xx-xx olarak girmeyi dene?

lumia 920de müzik açtığımda ''üzgünüz. şuanda müzik servisine ulaşamıyoruz.'' diye bi hata alıyorum. nasıl düzeltildiğini bilen var mı?

pc den attığım müzikler için de internet bağlantısımı gerekli

alikemal gece saat 12 de telefon kendıen geldı formatladı topaladı acıldı servıse gerek kalmadı

pilin bıtmesı gerekıyormus ılakı duzelmesı ıcın bir d eşey sorucam sohbette nasıl facebook ku eşitleyım msj larda facebook msj lıstesını kım onlın egore bılırız veya facebok tan gelen msj lar nasıl msj olarak gorunzu ana menude bılen varmı kı

sorduğum soruyu kıms e bılmıyor mu ?

yşm

Üye
telefonu sıfırladığımızda kaç saat sürer acaba ?

yüklüydü ancak iki buçuk saati geçti hala çarklar dönüyor

valla kardeşim neden öyle yaptı şimdi inşallah portico öncesi gibi sistem çökmez.bide şarj biterse kapanırsa açılmama riskide var portico öncesi öyleydi

yşm

Üye

valla kardeşim neden öyle yaptı şimdi inşallah portico öncesi gibi sistem çökmez.bide şarj biterse kapanırsa açılmama riskide var portico öncesi öyleydi

inşallah. dönmeler durursa mı sistem çöküyo ? şarj doluydu aslında ama bu gidişle biter gibi

yşm kardeşim gecen bana d aoldu 2 saat acılmadı çarklar donuyor sonunda şarz bitti anca 2 saat sonra acıldı telefon