papakudioflu
Emekli Yönetici
usb ile bağladığında flash sürücü olarak görmesi gerekir, bu şekilde müzikleri kopyalayabilir yada zune kullanarak bilgisayar ile sekronize edebilirsin/eşitleyebilirsin.
haklısın hocam
- - - Eklendi - - -
bu arada telefonumu bilgisayara nasıl okutacağım..?
yani müzik video atmak istiyorum da..
usb ile bağladığında flash sürücü olarak görmesi gerekir, bu şekilde müzikleri kopyalayabilir yada zune kullanarak bilgisayar ile sekronize edebilirsin/eşitleyebilirsin.
zune mu
telefonu pc'ye bagladiginda Wpapp uygulamasini indirmen icin microsoft baglantisi acilicak zaten
hocam bağlıyorum aygıt yazılımı yükleniyor diyor - bu arada bilgisayarın işletim sistemi vista- daha sonra ise başarısız diyor ben de ikinci seferinde atla atla diyerek yaptım 5 10 sn sonra flash bellek olarak gördü ama bilgisayarda aygıt bağlı olduğuna dair sembol oluşmadı yani güvenli çıkar diye de yapamadım direkt çektim kabloyu..
bu hep böyle mi olacak yoksa daha sağlıklı bir yöntem var mı..?
saygılar..
- - - Eklendi - - -
hocam bir uygulama indirmemi istedi indirdim ama yine aynı bağladığımda yazılım yüklemesi falan diyor..?
o uygulama windows7 ve windows8'e uyumlu oldugu icin vistada calişmaz.
hımm peki hocam ne yapabilirim..?
yani bu şartlarda yapabileceğim bir şey var mı..? bağlantıyı nasıl sağlayayım..?
zaten disk surucusu olarak gorunuyorsa uygulamayla yapacagin herşeyi yapabilirsin. Guncellemeler de uygulama ile degil ota olarak yapildigi icin uygulama olmamasi cok da sorun degil. Ama benim tavsiyem bir an once vistadan kurtulman olur.
Abi win7-8'de zune bu işlemi yapmıyor mu?zune mu
telefonu pc'ye bagladiginda Wpapp uygulamasini indirmen icin microsoft baglantisi acilicak zaten
Abi win7-8'de zune bu işlemi yapmıyor mu?
Vistada görmüyordu da Win7-8 de de görmediğini bilmiyordum. Zune için söylenenlerin hepsi boş desene.
zune wp8 telefonda bırak işlem yapmayı görmez bile.
PES Amerika mağazasında vardı.
Çalma listesi oluşturamıyorum. Müzik + videolara giriyorum koleksiyon --> müzik -->şarkılar diyorum. 3-4 tane şarkı seçip çalma listesine ekle. Ses açma kapatma yerinden şarkı ismine tıklıyorum. Albüm kapağı alıntaki yazıya tıkladığımda ya seçtiğim tüm şarkılar yerine bütün kayıtlı şarkıları gösteriyor yada o an çalan şarkıyı. Nerde yanlış yapıyorum acaba? Hayatımda bu kadar zahmetli bir çalma listesi oluşturan telefon görmemiştim. Müziklere ulaşmak 2 saat çalma listesi eklemek 5 saat neden böyle saçma birşey yapmışlar anlam veremedim.
Arkadaşlar telefona attığım müziklerde albüm kapak resmi var ama telefondayken gözükmüyor bunun bir çözümü varmı?
Telefona müzik atıcamda , hani şarj düzeni bozulmaması için nasıl takablirim pcye . Yani pcden şarj olması sorun çıkarır mı müzik atana kadar ?Cihazın normal şarjda fazla kalması çok zarar verir mi ? Android telefondan en kolay rehber nasıl aktarırım ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
var tabiki. İstersen ayarlardan kapatabilirsin. İstersen de ses tuşlarına bir kere basıp sağ üstte çıkan zil ikonuna tıklayarak istediğin ayarı yapabilirsin.
ayarlardan ziz sesleri + uyarılar kısmına gir orda görüceksin zaten en başta zil ,titreşim var. yandaki kutucuğa bas titreşimin kapanacak.. bu kadar basithocam çıkan seçenekler tek başına titreşim veya zil+ titreşim
yani ikisinde de titreşim var
ayarlardan ziz sesleri + uyarılar kısmına gir orda görüceksin zaten en başta zil ,titreşim var. yandaki kutucuğa bas titreşimin kapanacak.. bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?