serinaga
Üye
Bazı durumlarda, cep telefonumuzda sıfırlama veya yeni yükleme yaptığımızda harita weritabanının kaybolduğunu görürüz.
Bu veritabanını yeniden yüklemek kimilerimiz için hem zaman hem de internet kaybına neden olabiliyor.
Kullandığınız sistem(yapı) izin veriyor ise hirata veritabanının kullanım yerini SD KART olarak belirleyin veya işaretleyin.
Ardından da sıfırlama olduğunda tekrar aynı yeri referans olarak gösterdiğinizde haritalar veritabanının yeniden yüklemenize gerek kalmaz.
Günaydın, herkese iyi seneler..Skype bende kurulu ama hiç kullandığım yok, uygulama gayet rahat açılıyor ama kullanma anlamında bir deneyimim yok maalesef.(lumia 1520 kararlı yapı)Arkadaşlar Merhaba
Skype sanırım artık çalışmıyor? Kullananlar bilgi verebilir mi?
çok ilginçtir şimdi fark ettim, inprivate sekme açınca sorunsuz giriyor hepsine
Registiry ayarları ile oynayarak değiştirmek mümkündür ama hangisidir bilmiyorum.Telefonun yazı tipini değiştirmek mümkün mü acaba ?
Arkadaşlar iyi akşamlar. Benim Microsoft hesabımla ilgili EŞİTLENİYOR sorunum hala devam etmekte ve artık bu sorun gerçekten canımı çok sıkmaya başladı ve de bu sorunu bir türlü çözemiyorum. Cihazı sıfırladım, denime geri döndürdüm ne denedi isem çözüm yok birde bu sorun sadece bende mi merak ediyorum. Bu eşitlenme sorunu yüzünden %100 olan şarjım çok az kullanmama rağmen %40 a düşüyor. ms ye geri bildirim yaptım ama herhangi bir çözüm sunacağını hiç sanmıyorum gerçi.
Ayarlara giriniz ve "YAZI" şeklinde aratma yaparak gelen menüye giriş yaptıktan sonra deneme yanılma yoluyla yazdıklarınızı kontrol ediniz.Registiry ayarları ile oynayarak değiştirmek mümkündür ama hangisidir bilmiyorum.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Merhaba. Facebook kişileri telefonda facebook uygulamasında giriş yaptığın zaman otomatik olarak Kişiler listene eklenir.(pcde de olabilir denemedim). Yani zaten yedeklenmiyor, facebooktan içe aktarılıyor. Bi telefondan deneyebilirsiniz.Arkadaşlar Acil Yardım ;
Rehberimdeki kişiler senkronize olamadığı için, pc'den Outlook hesabımı açtım, normal rehberimde ki kişileri silmeden önce yedekledim. Kişiler sekmesinde yer alan Facebook kişileri yedeklememiştim.
Kişilere tıklayıp tüm kişileri sildim. Rehberde ki kişileri geri yükledim ama facebook kişileri sekmesine geldiğimde kişiler indiriliyor diyor öylece kalıyor. Facebook kişileri tekrar gelir mi? Not : Bu işlemleri Pc'den yaptım.
Bunu zaten denedim. Hotmail hesabıma giriş yaptığımda, kişiler dediğimde normal rehberim var ama sol taraftaki sekmelerde yer alan Facebook Kişileri ya da Skype kişileri bölümlerine girdiğimde kişiler indiriliyor uyarısı vardır. Dünden beri böyle.Merhaba. Facebook kişileri telefonda facebook uygulamasında giriş yaptığın zaman otomatik olarak Kişiler listene eklenir.(pcde de olabilir denemedim). Yani zaten yedeklenmiyor, facebooktan içe aktarılıyor. Bi telefondan deneyebilirsiniz.
Bu sorunumla ilgili bir makaleye ulaştım, ama bununla bir ilgisi gerçekten var mı orasını pek anlayamıyorum.Bunu zaten denedim. Hotmail hesabıma giriş yaptığımda, kişiler dediğimde normal rehberim var ama sol taraftaki sekmelerde yer alan Facebook Kişileri ya da Skype kişileri bölümlerine girdiğimde kişiler indiriliyor uyarısı vardır. Dünden beri böyle.
Yukarıda sorunum için arkadaşlar, birisi Hotmail hesabına girerek, kişiler sekmesine girip kontrol edebilir mi? Demek istediğim alanı anlayacaksınız. Kişiler>Sol tarafta Kişiler, Facebook Kişileri> Skype Kişilerini göreceksiniz. İşte bu alanlara girdiğimde kişiler indiriliyor denilmektedir.
15007 güncellemesiyle sorun gittisadece google değil, youtube ve gmail gibi google servisleri de açılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?