İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben her ne kadar Redstone yapıda olsam da bende de yoktu ses, ben şöyle çözdüm olayı, Haritaları açın, ayarlara girin ve orada Birim yazan yerde, metrik sistem seçilidir, bunu ABD yapıp, bir navigasyon başlatın, muhtemelen ses gelecektir. Ses gelince birim'i metrik sisteme geri çevirin ... Tesadüf müdür bilmem ama bende çok uğraşmıştım ve bu şekilde çözüldü ve artık ses çalışıyor ...
Ya lazım olduğundan değil de ama here çok daha kullanışlı idi,aslına bakarsan N8 de kullandığım haritalar çok çok daha kullanışlı idi,o haritalara kendi sesimi yüklüyordum çok eğlenceli oluyordu(Karadeniz şivesi ile):)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ben her ne kadar Redstone yapıda olsam da bende de yoktu ses, ben şöyle çözdüm olayı, Haritaları açın, ayarlara girin ve orada Birim yazan yerde, metrik sistem seçilidir, bunu ABD yapıp, bir navigasyon başlatın, muhtemelen ses gelecektir. Ses gelince birim'i metrik sisteme geri çevirin ... Tesadüf müdür bilmem ama bende çok uğraşmıştım ve bu şekilde çözüldü ve artık ses çalışıyor ...
dışarda deneyeceğim inş. düzelir

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
1586 da son yapıda haritalar uygulamasında yol tarifi açıkken bir türlü sesli desteği açamadım önceden vardı diye hatırlıyorum ama şuan ne yaptıysam olmuyor sizde sesli destek varmı şuan
Bende var
Bir iki yapı öncesinde aynı sorunu yaşıyordum.
Hatta dil, bölge ayarlarını değiştirince ingilizce seslendirme oluyor idi.. Türkçe ise olumsuz..
Ancak sonradan geldi...
Bu arada yapı: 10367

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Navigasyon sesi bende sorun olmadı hiç. Hep vardı. L920, yapı 10586.420

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bende var
Bir iki yapı öncesinde aynı sorunu yaşıyordum.
Hatta dil, bölge ayarlarını değiştirince ingilizce seslendirme oluyor idi.. Türkçe ise olumsuz..
Ancak sonradan geldi...
Bu arada yapı: 10367
Navigasyon sesi bende sorun olmadı hiç. Hep vardı. L920, yapı 10586.420
ben hem arabada hemde yürüme şeklinde 2 farklı şekilde daha önceden denemiştim ses yoktu sadece dönüşlere çok az bir mesefa kale uyarı sesi geliyor konuşma falan değil bunun dışında hiç bir şey yok önceden here drive içinden indire biliyorduk o şekilde sorun çözülüyordu ama şuan oda olmadığı bir şey olmuyor aslında çevrımdışı harita içinde olması gerekiyor bu ses desteğininde

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
ben hem arabada hemde yürüme şeklinde 2 farklı şekilde daha önceden denemiştim ses yoktu sadece dönüşlere çok az bir mesefa kale uyarı sesi geliyor konuşma falan değil bunun dışında hiç bir şey yok önceden here drive içinden indire biliyorduk o şekilde sorun çözülüyordu ama şuan oda olmadığı bir şey olmuyor aslında çevrımdışı harita içinde olması gerekiyor bu ses desteğininde
Bu sorun HERE uygulamalarının ortadan kaldırılmasıyla başladı.
Dolambaçlı yollarla çözülse bile sonuçta bir hata var.
Microsofta ait uygulamanın içerisinde opsiyon olması için geri dönüş yapalım.

serinaga

serinaga

Üye
Bu sorun HERE uygulamalarının ortadan kaldırılmasıyla başladı.
Dolambaçlı yollarla çözülse bile sonuçta bir hata var.
Microsofta ait uygulamanın içerisinde opsiyon olması için geri dönüş yapalım.

Ben geri dönüş yaptım ...

• Beğen
Tepkiler: lumiacı ve bozkirdangelen

merkel02

Kapalı Hesap
mağaza sürekli atmaya başladı giremiyorum. Aynı sıkıntıyı çeken var mı? 1520

Krnl386

Krnl386

Üye
Aynen 1 saattir mağazaya giremiyorum, pes ettim, sürekli atıyor. Soft Reset, Recovery Tool yaptım 2. kez sonuç aynı.

furyzer0

furyzer0

Üye
Bölgeyi us yapın ben hep öyle kullanıyorum belki ondan bende sorun olmamıştır

Sent from mTalk using lumia950

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Niye her sorunda telefonu sıfırlıyorsunuz? Uygulama açılmamasının sıfırlayınca düzeldiğini görmedim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar mağazadan bazı uygulamalar inmiyor örneğin Lumia play to ve lumia şelfi gibi,indirmeyi tekrar deneyin bizim tarafımızdan bir hata oluştu uyarısı veriyor (dün geceden beri)sebebi nedir ve sizlerde bu uyarı ile karşılaştınız mı.
Not:Tekrar insidere geçip son yapıyı yükleyince mağaza sorunu kalmadı.

Son düzenleme:

merkel02

Kapalı Hesap
valla ben de sıfırladım cihazı ama sonuç değişmedi. Sonra kendiliğinden düzeldi. Hatta 8.1'e dönmeyi bile düşündüm. Hasret kaldık stabiliteye. Lumia'mı ne kadar çok seviyorsam o kadar sıkıntı çıkardı W10 :(

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar iyi pazarlar;

Ağustos 2' de gelecek olan Redstone güncellemesi yenilik içermeyecek mi ..? Yoksa rutin iyileştirmeler mi olacak ..? (Varsa yenilikler, ne gibi değişimler olacak ..?)

Bir diğer sorum; 640 XL LTE son kararlı sürüm kullanıyorum. Telefonu şarjdan çıkardığımda %100' de iken bir iki saniye sonra %99' a düşüyor. Zaten ondan sonra bayağı hızlı düşüyor. Özellikle %99 iken 1-2 saat internet artı müzik dinliyorum. Şarj %85' lere kadar düşüyor. Bir sıkıntı var ama çözemiyorum. Telefonum daha 5 aylık.

Not: Şarj'a takarken akşam takıp, sabah çıkartıyorum, yani sürekli şarjda kalıyor. Bundan dolayı sorun yaşıyor olabilir miyim ..?

afwerker

afwerker

Üye

Skype windows phone 8 ve 8.1 için 2017 de desteğini sonlandıracakmış

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt