Arkadaşalr ben her türlü uygulamayı indiriyorum ama xbox u yapamadım windowsphone.com dan ailem ayarlarını yaptım ama xbox a basınca ailem ayarlarını kontrol et diyor yardım edebilirmisiniz
Şu motor oyununu oynarken telefon donup kaldı. Daha önce de takılıp kaldıgında 15 dk sonra kendi kendine reset atardı bu sefer yaklaşık 3 saat hiçbir tepki vermedi. Sarj bittiğinde telefonu ancak açabildim. Bu başıma ilk gelişi değil yani. Telefonu aldım 2 gün sorunsuz kullandım ne zamanki whatsapp yükledim bu sorun başladı. Sizce yarın servisemi götüreyim kendim formatmı atayım? Format atmamım bi sakıncası varmı acaba?
Selamlar, Lumia 920 - Nokia Music güncellemesi sonrası equalizer ve dolby ayarları player menüsünde önceden görünüyorken şimdi görünmemekte, bu ayarlara , ayarlar - es ayarları bölümünden girebiliyorum. Marketplace te nıkia music değerlendirme bölümünde başka bir kulanıcının da aynı sorunu yaşadığını yazdığını gördüm, benzer durumla karşılaşan var mı? Yada çözümü hakkında bilgisi olan?
Bu 2.8.8 surumunde whats app in sorun yokmu?
Cihazi dondurdugu resetlendigi gec gittigi wp8 ile uyumlu olmadigindan bahsedilmis cozuldu mu bu olay yani?
Lumia 920 cihazimdan Board Express araciligi ile gönderildi.