bak güzel kardeşim sn gs2 kullanıyorsn diye sna laf eden kimse yok bursa. Androidin ilk çıktığı zamanları düşünüyorm da tebessüm ediyorm sadece. O kadr acemiceydi ki. Şuanda sürekli patent ihlali ve özel hayat ihlali ypan bir sistem android. Ve sürekli aleyhinde açılan davalarla uğraşıyr. Google tüm kullanıcılarının kişisel bilgilerini NSA (ulusal güvenlik teşklatı)yla paylaşıyor.
benım cihaz hazır K.V.K da sallanmayı yapmıslar ama kasanın sağustundekı esneklığı yapmamıslar bend e cıhazı teslım almadım hemen nokia yı aradım ben dedım bu cıhazı teslım almıyorum sorun hala devam edıyor cihazın değşimini ıstıyorum dedım faturanı faxla dedıelr bend e faxladım cıhazı servısten alma dedıler acaba cıhaz değşirmi benım şimdı vey a ne yapmam gerekır
benım cihaz hazır K.V.K da sallanmayı yapmıslar ama kasanın sağustundekı esneklığı yapmamıslar bend e cıhazı teslım almadım hemen nokia yı aradım ben dedım bu cıhazı teslım almıyorum sorun hala devam edıyor cihazın değşimini ıstıyorum dedım faturanı faxla dedıelr bend e faxladım cıhazı servısten alma dedıler acaba cıhaz değşirmi benım şimdı vey a ne yapmam gerekır
nokia destek hatti servisle goruşup belirttigin hususlarda bilgi alip degişim yapilip yapilmayacagini karar vericekler. Almamakla iyi yapmişsin muhtemelen degişimi onaylanir cihazin.
Alikemal abi bizim arkadaşın yine maxicepte c7sini değişime gönderdi onlarda sıfır nokıa 701 göndermişler,elimizde c7 olmamasından dolayı bu cihazı yolladık demişler faturada,bende ondan söyledim abi
Alikemal abi bizim arkadaşın yine maxicepte c7sini değişime gönderdi onlarda sıfır nokıa 701 göndermişler,elimizde c7 olmamasından dolayı bu cihazı yolladık demişler faturada,bende ondan söyledim abi