Rock Ve Roll
Üye
Evet b harfine dokunduğumda renklenmiyor ama dediğim gibi mesela tarayıcı veya mağazada b harfinde bir sorun yok ama bu 2 uygulamada işlemiyor nedenseNeyse bir uygulamaları kaldırıp tekrar deneyeyim belki düzelir
küçük bir ihtimal klavye boyutlandırılması ve hizası genelde hep aynı gibi ama insidier ile ekran dokunma denemesi yapın derim b harfi yerine elinizi tutup insider içine girip kontrol edin eğer ekranda sorun yoksa uygulamada sorun vardırEvet b harfine dokunduğumda renklenmiyor ama dediğim gibi mesela tarayıcı veya mağazada b harfinde bir sorun yok ama bu 2 uygulamada işlemiyor nedenseNeyse bir uygulamaları kaldırıp tekrar deneyeyim belki düzelir
Maalesef telefondan SIM karta kartvizit taşınamıyor ve kopyalanamıyor, sadece SIM karttan telefona kopyalanıyor. Ya da ayrı Bluetooth'lu bir cep telefonun var ise SIM kartı ona takıp Windows Phone'dan Kişiler>Paylaşılacak kartviziti seçip>Kişiyi Paylaş seçeneğiyle Bluetooth ile ona aktarabilirsin, ayrıca bunu e-mail ve mesaj yoluyla da yapabilirsin.Rehberi sime atmıyor
Hayırlı olsun dostum, gerçi bu mesajı Lumia Kullanıcılar Kulübü konusuna yazsaydın daha isabetli olurduBu aralar var evet, BU ARADA LUMİA 525 TELEFONUMLA GİEDİĞİM İLK konu, ilk yorumum, ilk forum, ilk site vs
Bende de aynıHayırlı olsun dostum, gerçi bu mesajı Lumia Kullanıcılar Kulübü konusuna yazsaydın daha isabetli olurdu
Yine ve yeniden bir sorunla karşınızdayım. Buna GDR1'in betası mı yoksa Cyan'ın kendisi mi sebep bilmiyorum ama aranızda Kapasite Kontrolünde şöyle bir şeyle karşılaşanlar oldu mu?
Whatsapp ve bunun gibi birçok telefona kurulu uygulamayı göstermiyor ve büyük ihtimalle bu uygulamaların kullandığı miktar ve veriler Ayarlar kısmında toplanıyor.
Bende öyle bir sıkıntı yok fakat,bildirimlere bakçağım zaman o butonda takılı kalıyo,sayfayı yeniledikten sonra sorun düzeliyo ama her seferinde aynı işlemi yapıyorumForumda bildirimlerde geç gelme durumu var hatta gelmeme, sizde de böyle mi ? Sayfa yenilemede de gecikme var.
dün fark ettim bende bende gdr1 var cyan yüklü telefonada baktım onda da aynı demekki cyanla bir alakası var bizde de beta olduğu için olabilirHayırlı olsun dostum, gerçi bu mesajı Lumia Kullanıcılar Kulübü konusuna yazsaydın daha isabetli olurdu
Yine ve yeniden bir sorunla karşınızdayım. Buna GDR1'in betası mı yoksa Cyan'ın kendisi mi sebep bilmiyorum ama aranızda Kapasite Kontrolünde şöyle bir şeyle karşılaşanlar oldu mu?
Whatsapp ve bunun gibi birçok telefona kurulu uygulamayı göstermiyor ve büyük ihtimalle bu uygulamaların kullandığı miktar ve veriler Ayarlar kısmında toplanıyor.
Hayırlı olsun dostum, gerçi bu mesajı Lumia Kullanıcılar Kulübü konusuna yazsaydın daha isabetli olurdu
Gelen güncelleme galiba bazı ön izleme kurulu telefonlara Cyan güncellemesini, bazılarına da Cyanın ön hazırlığını getirdi. Artı sistemsel bazı düzeltmeler, hata gidermeleri, optimizasyon falanda vardır.Arkadaşlar biraz önce , Windows Phone. 8.1 (8.10.14176.243) Preview for developers Güncellemesi diye bi güncelleme geldi bu neyın güncellemesi bi bilgisi olan warmı acaca ?
Hayırlı olsun dostum, gerçi bu mesajı Lumia Kullanıcılar Kulübü konusuna yazsaydın daha isabetli olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?