Foursquare uygulaması 8.1 ile düzelecek mi arkadaşlar. check-in yapan insanları göremiyoruz geçenlerde 2 kere güncellendi hiç bir işe de yaramadı uygulamanın tek özelleiği check-in yapmak başka bir işe yaramıyor bir şeyler yapmacayaklar mı bir bilgi yok mu 8.1 ile gelişecek deniyordu.
arkadaşlar telefonumu çarşamba günü yurt içi kargo ile teleservice ye gönderdim teleservice sitesinden sorguluyorum böyle bir kayıt yok diyor
4 gün oldu ne zaman kayda geçer acaba
arkadaşlar telefonumu çarşamba günü yurt içi kargo ile teleservice ye gönderdim teleservice sitesinden sorguluyorum böyle bir kayıt yok diyor
4 gün oldu ne zaman kayda geçer acaba
Hayır Yarın Sabah 9 Dan 4.30 A Kadar Şu Numarayı Ara Yani O Saatler Arasında.
Tel: +90 216 458 9797 Ondan Sonra 5 E Bas Sonra Nokia Yı Seç Yani 1 Söyle Cihazımın Durumunu Öğrenmek İstiyorum De Ve İş Emri Kodunu İste Vericekler.
Hayır Yarın Sabah 9 Dan 4.30 A Kadar Şu Numarayı Ara Yani O Saatler Arasında.
Tel: +90 216 458 9797 Ondan Sonra 5 E Bas Sonra Nokia Yı Seç Yani 1 Söyle Cihazımın Durumunu Öğrenmek İstiyorum De Ve İş Emri Kodunu İste Vericekler.
Telefondan gönderilen geri bildirim verileri bizim telefonda yaptığımız faaliyetlere göremi gönderiyor yoksa sistemi komple kontrol edip temi geri bildiriyor ?
Telefondan gönderilen geri bildirim verileri bizim telefonda yaptığımız faaliyetlere göremi gönderiyor yoksa sistemi komple kontrol edip temi geri bildiriyor ?
Arkadaşlar sohbet genel yardım bilgi için groupme grubu kurduk gelmek isteyen varsa groupme indirip kayıt olup özelden emailini atsın ekliyimgerçi bi arkadaş daha açmış ama.