beats
Üye
Eğer windows 8.1/8 kullanıyorsan pcde, windows 8 için hack var misalteşekkur ederim daha ayrıntılı anlatırmısınız tam iyi anlamadımda ben wp8 mobil kullanıyom hani onun için arıyom
Eğer windows 8.1/8 kullanıyorsan pcde, windows 8 için hack var misalLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızvideoda anlık hack yapılabiliyor kalıcı bir hackle bilgileri bulut sürücüye depoladığı için wp8 telefonda da faydalanabilirsin ama gameloft eğer fark ederse sadece id ye değil cihaza da ban koyabilir sonrasında oynamak zor olur.
hım once wp8 pc mize yuklicez sonra da buluta yuklicez ve telefonla eşleştircez
Asphalt 8 e pc de ve telefonda facebook ile giriş yapınca aynı id ikisinde de geçerli oluyor, bu sayede bilgiler bulutta saklanabiliyor akabinde pc deki asphalta kalıcı hack bulup uygularsan ikisinde de hackli oynayabilirsin.hım once wp8 pc mize yuklicez sonra da buluta yuklicez ve telefonla eşleştircez
bende ana ekran arada geç geliyor beliyorum onun dışında kontrastı falan hiç yükseltmiyor resim konusunda pek bilgim yok genelde kullanmadığım için hatta hiçArkadaşlar Black yükledikten sonra ekrana bir haller oluyor. Arada bir dikkatimi çeken şey ekran birdenbire aşırı kontrastı yüksek hale geliyor. Buna benzer bir durum yaşayan var mı acaba (Lumia 920)
Diğer bir sorum da galeriden direkt olarak paylaştığım resmin gizliliği Facebook da her zaman sadece ben oluyor. Bunu ayarı yok mu. Her seferinde değiştirmek zorunda kalıyorum gizliliğini...
güzel bir uygulama ben arada kullanıp arada kapatıyorum live tiel resim eklemek için daha güzel bir uygulama yok bence benim en çok 3 sutun dikkatimi çekti aralarından resmi seçtiğinde sırayla ana ekrana ekliyerek kullanılabiliyor hoş kullanmanızı tavsiye ederimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar bu uygulamayı yeni gördüm de kullanan var mı acaba? Mantığı çok hoşuma gitti yorumlarınızı alabilir miyim ?
Arkadaşlar Black yükledikten sonra ekrana bir haller oluyor. Arada bir dikkatimi çeken şey ekran birdenbire aşırı kontrastı yüksek hale geliyor. Buna benzer bir durum yaşayan var mı acaba (Lumia 920)
Diğer bir sorum da galeriden direkt olarak paylaştığım resmin gizliliği Facebook da her zaman sadece ben oluyor. Bunu ayarı yok mu. Her seferinde değiştirmek zorunda kalıyorum gizliliğini...
teşekkürler, birkaç ekran görüntüsü gördüm de gerçekten çok hoşuma gitti 4 liraya kıyıp alsam mı diyorumgüzel bir uygulama ben arada kullanıp arada kapatıyorum live tiel resim eklemek için daha güzel bir uygulama yok bence benim en çok 3 sutun dikkatimi çekti aralarından resmi seçtiğinde sırayla ana ekrana ekliyerek kullanılabiliyor hoş kullanmanızı tavsiye ederim
Nokia camera gece çekimlerinde öyle flaş açıp çekerseniz azalır o bu arada normal kamerada çekerseniz hiç olmaz şuan başka çözüm yokarkadaslar kamerada bulanıklasma sorunu olan varmı benım telefonda (l920) cekılen resmı izleme secenegi açık olunca resmı çekıyorum sorun yok ama kaydederken bulanıklasıyor
Skydrive'da yeni bir Belgeler klasörü oluşturmayı denedin mi?Skydrive'dan belgeler klasörünü sildim mal gibi şimdide artık onenote daki dosyalar eşitlenmiyor
Bu sorunu nasıl düzeltirim ? Ve onenote da artık eşitle seçeneği çıkmıyor
Skydrive'da yeni bir Belgeler klasörü oluşturmayı denedin mi?
İlk işim o oldu ama ne olduysa artık eşitleme seçeneği çıkmıyor
yanı resmı cekınce güzel sonra kaydederken bulanıklasıyormu her telefonda böylemı acaba,Nokia camera gece çekimlerinde öyle flaş açıp çekerseniz azalır o bu arada normal kamerada çekerseniz hiç olmaz şuan başka çözüm yok
bilmiyorum denemek lazım ama normal programda sorun olmadığı için hepsinde öyle olduğunu düşünmüyorum aslında Nokia camera ile daha iyi çekim yapmak için yapılıyor ancak bazen sinir bozucu olabiliyor bunedenle resim çekerken her iki programlada çekmenizi tavsiye ederimyanı resmı cekınce güzel sonra kaydederken bulanıklasıyormu her telefonda böylemı acaba,
insider uygulamasında test kısmında renk olarak bütün ekran kaplanıyor onu bir test edin dokununca da algıma ile de test var onada bakarsanız kesin emin olun yani sorun varmı diye ben görmediğim için bir şey diyemiyorum şuanda ölü pixel sorunu varsa tek çare servisArkadaşlar ekranın altında mesajlar kısmında yuvarlaklar varya onların izi çıkmış ekrana yuvarlak yuvarlak belli oluyor pikseller yanmış herhalde oradaki. Garanti kapsamında ekran değişimi yaparlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?