beyler 2-3 gündür whatsappta resim gönderemiyordum gelenleri de alamıyordum dün sinirlendim kaldırıp tekrar kurayım dedim şimdi kurmaya çalışıyorum dünden beri Doğrulama ekranındayken whatsappa bağlanılamıyor lütfen ağ ayarlarınızı kontrol edin diyor. 3g wifi ne varsa denedim olmuyor nedendir sebebi _
bir tek bende uzamadı galiba galiba 9/3/2014 son tarih geçen 10 kişiye mesaj at şunu 5 yıl uzayacak dendi attım değişen bir şey yok anlamadım gitti bu şirket beni adam yerine koymuyor galiba
bir tek bende uzamadı galiba galiba 9/3/2014 son tarih geçen 10 kişiye mesaj at şunu 5 yıl uzayacak dendi attım değişen bir şey yok anlamadım gitti bu şirket beni adam yerine koymuyor galiba
direk şirketten gelmiş gibi mesajdı yani link falan verilmiş herşeye özen gösterilmiş başlarda bende inanmadım sonra atsam ne olur diye bir deniyeyim dedim olmadı
direk şirketten gelmiş gibi mesajdı yani link falan verilmiş herşeye özen gösterilmiş başlarda bende inanmadım sonra atsam ne olur diye bir deniyeyim dedim olmadı
şarjı bitmesine rağmen şarja taktım yine çark olayı oldu ben de istemeye istemeye format çektim şimdi telefon açıldı ama herşey sıfır tüm uygulamaları sıfırdan yüklüyorum offf güncelemeler dahil yedekleme yükleme yöntemi yok mu ya
ya benim bu whatsapp sorunum hala devam ediyor dostlar.. Onay mesaji icin numarami giriyorum baglanti kurulamadi diyor 3g wifi hepsi acik halbuki bir el atsaniz sunada cozsek