ardacumhur
Üye
Merhaba MaxiCep Ailem,
Ya ulan mağaza'ya bakıyorum, encek kadar çocuklar uygulamaları satın aldıklarını filan söylüyorlar. Lan diyorum bunlara doğuştan mı bankalar kredi kartını kakalamış
Mağazadan nasıl uygulama satın alacam ?İlla kredi kartı mı gerekiyor, neden ( ) kontörlü yapmamışlar anlam veremiyorum
Kontörlü olmuş olsaydı bu zamana kadar ortalama 200~300harcamışımdır abartısız
güzel yorumlamışın.koptum
para kazanmayı istemeyeninde,kendi sorunu,kendi kaybeder.
Nokiacıysan herzaman sabırla bekleyecenksin
Bazı aileler çocuklarının istedikleri şeyleri kendi kartları ile alıyorlar merak ettiğin bu konunun da muhtemelen cevabı bu şekildedir. Çocukların uygulama yada oyun satın alıp senin alamaman tam komedi olmuş
ininal kart diye bir şey var kontörlü kredi kartı
Bi araştırın
Eyvallah kardeş, bi bakayım nasıl bişeydir bu, daha önce Joygame'min sitesinde görmüştüm de ...lememiştim
Şimdi muhtaç olduk desene
arkadaşlar oyun oynarken msj yazıyorum(oyunu arka plana atarak) tekrar oyuna girdiğimde kaldığım yerden başlamıyor oyun yeni açmışım gibi başlıyor bu sorun sadece bende mi var herkes mi yaşıyor...yoksa wp nin hızlı olmasının sebebi bu mu arka planda program çalıştırmaması
İnternet Explorer'dan geçmişi sil yap bunun dışında şimdilik yapacak bir şey yok GDR+3 de umarım düzeltilir. Bu arada benim diğer klasörü 4.3 Gb olduKapasite kontrolündeki geçici dosyalar 955MB yer kaplıyor ve sil dememe rağmen silinmiyor ne yapmalıyım ?
İe'den geçmişi sildim ama fayda etmediİnternet Explorer'dan geçmişi sil yap bunun dışında şimdilik yapacak bir şey yok GDR+3 de umarım düzeltilir. Bu arada benim diğer klasörü 4.3 Gb oldu
O zaman yapılacak bir şey kalmıyor benim de 4.3 Gb olduİe'den geçmişi sildim ama fayda etmedi
arkadaşlar lumia 920 kasayı orjinal nerden bulabilirim alıp değiştiren oldu mu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada var değiştiren vardı aratırsan bulursun
Bir abimiz bu videoda ekranın ve camın ayrılıp birleşimi yapmış gerçekten uğraşlı işmiş servisin bunu yapmadığını yazmışlardı, ayırmak için kullanılan ısı ne kadar dokunmatiğe zarar verir bilmem ama sonuçta kısa süreli sıcak hava yapılabilir ama tehlikeli, ama bant olayı olmamış bence
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBu da komple söküm işlemleri
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
nsu ile flash at çok önemliyse senin için, değilse biraz daha bekle black güncellemesiniArkadaşlar bu en son otadan verilen güncelleme hala bana gelmedi Bi çok yol denedim ama hala tel güncel diyo bölge değiştirdim ,devoloper uygulamasını yükledim kayıt oldum , teli Bi kaç defa resetledim ama nafile aynı sorunu yaşayan yada konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı yardım lütfen artık tel güncellemesini kontrol etmekten yoruldum kaç gündür
bu kasa mı tamamı olanDün herşeyi içinde olanı aldım oradan gelenler resimdeki gibi değil wifi yatagı sim kart kapağı ve ısı dagıtan şerit eksik geliyor ve yinede kasa oturmuyor sol ve sağdaki anten ve tuş kısımlarını eskisinden tasımak zorunda kaldım oturması için
nsu ile flash at çok önemliyse senin için, değilse biraz daha bekle black güncellemesini
bu kasa mı tamamı olan
mesaj attınız ya da şikayeti bildirdiniz mi ? sonucu nedir biz de bilgilenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?